Päivän aihe

Tällä hetkellä ainoina ehjinä housuina vakosamettihousut, mutta kyllä denim is best. Vähintäänkin tuplana pitää olla ja sinistä tietenkin!
Elikkäs yleensä päältä löytyy: Siniset trumpettilahkeiset farkut (stretsipaskaa valitettavan usein, koska tätä mallia on vaikea kunnollisena löytää) ja sininen farkkutakki.
 
Päivän aihe: Kellot!

Millaisesta taskunauriista katsot ajan vai onko puhelin korvannut nuo ajannäyttökoneet kokonaan? Vaiko luotatko ainoastaan vanhan ajan kaappikelloon tai aurinkokelloon?
Rannekello löytyy, mutta ei tule juuri kädessä sitä roikotettua. Jossain laatikon pohjalla kerää pölyä. Kyllä siis tuo älymobiililaite on sen korvannut erittäin vahvasti.
 
Kyllähän noita kelloja on vaikka minkämoisen vekottimen yhteydessä, kuten uunin tai lämpömittarin tai pelikoneen, mutta kyllä se varmaan puhelin on mistä eniten tulee katsottua. Tosin tuossa näytön alapuolella on pöydällä ikivanha herätyskello, jota tulee myös koneella ollessa vilkaistua.

Luultavasti olen maininnut ennenkin, mutta en perusta minkäänmoisista seinäkelloista, koska ne yleensä raksuttavat sen verran äänekkäästi, että nukkumaan mennessä pitäisi kuitenkin repiä paristot irti. Rannekelloakaan en ole koskaan oppinut käyttämään, vaikka vanhemmat niitäkin joskus ostivat ja yrittivät saada käyttämään kun olin nuorempi.
 
Pysähtynyt kello on paras kello, mulla pitäis olla sellasia täällä, jossain en oo ihan varma missä.

Jos tarttee katsoa aikaa ni sen näkee joko kännykästä ja tosta työpöydän yläosassa olevan palkin reunasta
 
Kännykästä ja tietokoneelta kellonaikani katson. Joskus oon omistanut rannekellon, mutta siitä on hyvin pitkä aika.
 
Tämmöistä tulee käyteltyä joskus.

E: Ekana oli kiinanmalli, mutta ennen kuin 2pvm käytön jälkeen kiinanpaska hajos ni olin jo tilannu ihan aidon Casion.
IMG_20210806_003906730.jpg
 
500e kello (Apple Watch S5 44 Alumn. Space Gray)
230e kellon ranneke (Apple Watch 42 mm Space Gray Milanese Loop)

2DF2491F-3EFC-4B56-81F8-45B30AC8D20E.jpeg

Naarmuinen ja kulahtanut. Just like me.

Mutta en osaa elää ilman, Apple Watcheja on tullut käytettyä ensimmäisen version julkaisusta asti (olen omistanut nyt 2 eri mallia 6 vuoden aikana).
 
Nuorena tuli rannekelloa käytettyä. Oli jotenkin itsestään selvää, että sellainen ranteessa on oltava.
Mutta sitten 1999, kun menin ekaa kertaa kaupungin puistohommiin töihin, niin kävi nopeasti selväksi että kello on joka päivä vain vaarassa hajota tai likaantua kunnolla noissa töissä. Ja siis kun kyseessä oli metallirannekkeinen kello, niin sitä oli saanut siitä liasta ja mullasta putsata joka päivä jollain pumpulipuikolla.
Eli töiden takia tuli jätettyä kello pois ranteesta.
Ja sittemmin kun kännykkä vakiintunut taskuun, niin ei sitä muuta kelloa ole tarvinnut.

Kotona mulla on makuuhuoneessa kelloradio, mutta mistään muualta ei täällä aikaa näe.
Tai no tietokoneen alareunasta ja siitä kännykästä.
 
Omega Speedmaster löytyy. En kyllä juurikaan pidä ranteessa, kun katsoisin silti kännykästä kellonajan. Yritän muistaa vetää tuon kellon säännöllisesti. Käytän juhlissa ja työhaastatteluissa. Mun pitäisi varmaan lyhentää sen remmiä yhdellä pykälällä vielä. Tuntuu ranne siroutuneen.

E. En ole kyllä sittenkään käyttänyt työhaastatteluissa.
 
Junnuna tuli pidettyä rannekelloa, eka kännykkä kun tuli ni siinä kohtaa kello käytännössä jäi.

Autossa kello näkyy kojetaululla, himassa jossei mikron tai seinäkello ole silmien näköpiirissä, ni luurista vaan. Muuten sitten luurista vaan.

Joku älykello, jos sen sais ns.työsuhde-etuna tai ilmaseks, ni voiskin jopa harkita
 
Hyvä aihe! Rannekello sen olla pitää, ja mikäs sen parempi kuin Casion G-Shock (älkää kysykö, en ymmärrä näistä mitään). Malli näyttää olevan punamusta G-300.

Helvetin hyvä kello, ostettu Macausta v. 2010. Ranneke vaihdettu kolme kertaa ja tuo yläosan kellotaulukin kerran. Mulla on kylällä vakio kelloseppä, joka on puhunut pelkkää hyvää Casion kelloista. Yksityiskohtana semmonen, että tuolla on sisällä jostain syystä kaksi paristoa yhden sijaan, mikä ihmetytti kelloseppää. Normaalisti kuulema yksi. Hankintahintaa en enää muista mutta yli 50€ en ole varmasti tästä maksanut.

1628223365044.jpeg
 
Takaisin
Ylös Bottom