Päivän aihe

Farkut best ja vaikka en oo läski, niin stretsifarkut mullisti maailmani aikoinaan! Töissä kun saa liikkua/kyykkiä/juosta/yms äkillisesti paljon niin toimii tosi hyvin! Vapaalla ei haittaa vaikka olis ilman venyvyttä. Jo vuosia hyväksi todetut farkut on löytynyt ja löytyy edelleen Jack&Jonesista ja mallina Clark. Kaapissa myös Elementin farkut sekä sattumoisin viime keväänä löytyi Prismasta hyvät alefarkut!
Farkkurotsin oon viimeks omistanu 2004, mut kaapista löytyy liivit (rotsi josta hihat revitty pois) jota oon käyttäny syksyisin hupparin päällä. Ajatuksena tehdä siitä ”rässiliivi”.
 
Löytyy Särmä, kansan farkut. Varustelekasta tilasin yli kymmenen vuoden farkkutauon jälkeen. Tuntuu hyvät olevan mitä niitä nyt vähän on ehtiny käyttään.

Rässiliivi on jossain kaapisa ja farkkutakkiskeneen en ole vielä lähtenyt.
 
Juuh elikkäs:

Farkut / Denim: oletko full denim äijäoletettu tai livahtaako farkkupaitaa mokkahapsuilla päälle? Mikä on suhteesi tuohon housukankaiden kuninkaaseen?

Farkut on parhaat housut heti työhousujen jälkeen.

Olen tosiaan niin juntti nykyään, että kuljen melkein pelkästään työvaatteissa. Tosin harvemmin tulee missään käytyä, kun töistä tullessa saa kaiken ostettua niin kätevästi, että sekin ehkä on syynä tälle.

Viikonloppuina kyllä vetäsen farkut jalkaan jos jonnekkin lähden.
 
Pentuna mulla oli myös farkkupaita.
Ysärin alussa farkkupaita oli kyllä kuuminta hottia! Itselläkin oli useampia ja joissakin oli vielä jotain nahkaläimärettä kyynärpäiden peittona. Full denim ja jalassa nahkaiset purjehduskengät eli purkkarit! Hiusmallina pystytukka. Siitä on ysärin nuori tehty.
 
Viimeksi muokattu:
Halpa hallista ostetut basic nimiset stretch farkut nyt käytössä, sitä ennen James Buck stretchit, mukavia molemmat! Syksyt, talvet ja keväät kuljen melkein kokonaan farkuissa, kesällä shortsit (ei jeans)

Farkkutakkia olen käyttänyt mutta se on jäänyt vähän pieneksi, ehkä ostan vielä uuden.
 
Itsehän viime vuodet farkkuhousujen huonosta kestosta kärsineenä olen siirtynyt vain 100% puuvilla versioiden käyttöön. Ja on kyllä vaikea löytää!! Elastaani tuntuu piru maistuvan farkkuvalmistajille.

Nyt on onneksi löytynyt Leviksen yksi 501 original malli joka on satapinnaa puuvillaa. Muutamaa eri väriä kyseistä mallia vielä. Ja mallihan toki sellainen että ei ole koskaan alessa. Eli ostin juurikin viime kuussa S-mobiilin alesetelillä yhdet denimit käyttöön!

Elastaanifarkut yleensä kestäneet sen 3-6kk käytössä ennenkuin haaroihin ekat reiät ja täyspuuvillaiset menee huoletta sen 2+ vuotta ainakin!

Kiinnostais ostaa testiin jotkut kunnon hifistelymallit joita ainakin Japanin suunnalta pitäisi saada.
Harmittaa kyllä elastaanifarkkujen paskuus.
 
Elastaanifarkut on kyllä huonoja. Mukavia ovat pirut, mutta eivät kyllä vuotta pidempään tunnu haaroista kestävän ennen kuin kuluu puhki.
 
Keskisiltä löysin 30-40 eurolla viime vuonna oikeen puuvilla farkku-takin. Piru että on hyvän kokonen, istuva, old school, hyvänvärinen ja kaikin puolin helvetin hyvä takki. Kaksi isoa povaria ovat mainiot, jonne menee esim. diabeetikon välineet ja hypoeväät, joten tämä takki päällä ei aina tarvitse kantaa reppua mukana.
Tämä takki kruunaa Asconalla ajamisen.
 
Keskisiltä löysin 30-40 eurolla viime vuonna oikeen puuvilla farkku-takin. Piru että on hyvän kokonen, istuva, old school, hyvänvärinen ja kaikin puolin helvetin hyvä takki. Kaksi isoa povaria ovat mainiot, jonne menee esim. diabeetikon välineet ja hypoeväät, joten tämä takki päällä ei aina tarvitse kantaa reppua mukana.
Tämä takki kruunaa Asconalla ajamisen.
Empiirisen tutkimuksen myötä huomannut että takit ovat yleensä 100% puuvillaa. Housuista hyvin harvat. Saa tosiaan vinkata jos joku tietty malli 100% puuvillaa. Itsellä tosiaan Levi’s 501 Original malli (viisnollaykkösissäkin on vaikka mitä eri mallia eli nämä taitaa olla ainoat) vakiohousuna. Nytkin jalassa. Edelliset tosiaan kesti noin 3v ennen kuin tuli reikää nivusiin.
 
Edelliset tosiaan kesti noin 3v ennen kuin tuli reikää nivusiin.
Ja sitten kun ei-elastaanifarkkuihin tulee reikiä nivusiin, niin ei muuta ku saksilla lahkeet lyhkäisiksi ja ylijäämäpaloista paikka haaroihin, niin taas mennään.
 
Jos käytän farkkuja, käytän halpoja Hypermarketista ostettuja farkkuja. Sen verran harvoin eksyvät jalkaan, etteivät juurikaan ole vaarassa kulua puhki - töissä tulee lähinnä käytettyä, vapaa-ajalla sitten mennään pieruverkkareissa tai -shortseissa himassa, ulkona liikkuessa reisitaskullisissa housuissa hyvin monesti.

Farkkutakkia en ole koskaan omistanut, teininä löytyi kuitenkin farkkuliivit.
 
Ja sitten kun ei-elastaanifarkkuihin tulee reikiä nivusiin, niin ei muuta ku saksilla lahkeet lyhkäisiksi ja ylijäämäpaloista paikka haaroihin, niin taas mennään.
Farkkushortsit voisi noista vanhoista askarrella.

@Kim Jong-il voi kertoa farkkushortsien lahkeiden sopivan pituuden?
 
Mulla olis tarkoituksena tässä joku päivä kokeilla shortsien tekemistä jo joku aika sitten haaroista puhjenneista elastaanifarkuista. Veikkaan, että tommosissa ei paikka kovin hyvin pysy, mutta on sekin sitten kokeiltu.
 
Jos ei sääolosuhteiden takia jalassa ole shortsit tai toppahousut, niin sitten aina (no urheillessa ei) ulos mennessä jaloista löytyy mustat Levi's 510.

Tilaan noita aina isomman satsin kerralla Saksan Amazonista. Alkuun ne oli ihan perus farkkukangasta, mutta vyötärö_laeskin iloksi jossain välissä noihin muuttui tuollainen elastisempi vyötärö :love:

Kahta en vaihda: Auton vaihde ja mustat levikset!
 
Takaisin
Ylös Bottom