Päivän aihe

Muistakaa että kohta ei saa enää puhua keskiviikon aiheesta!
 
Juuh elikkäs:

Farkut / Denim: oletko full denim äijäoletettu tai livahtaako farkkupaitaa mokkahapsuilla päälle? Mikä on suhteesi tuohon housukankaiden kuninkaaseen?
 
Juuh elikkäs:

Farkut / Denim: oletko full denim äijäoletettu tai livahtaako farkkupaitaa mokkahapsuilla päälle? Mikä on suhteesi tuohon housukankaiden kuninkaaseen?
Itsehän viime vuodet farkkuhousujen huonosta kestosta kärsineenä olen siirtynyt vain 100% puuvilla versioiden käyttöön. Ja on kyllä vaikea löytää!! Elastaani tuntuu piru maistuvan farkkuvalmistajille.

Nyt on onneksi löytynyt Leviksen yksi 501 original malli joka on satapinnaa puuvillaa. Muutamaa eri väriä kyseistä mallia vielä. Ja mallihan toki sellainen että ei ole koskaan alessa. Eli ostin juurikin viime kuussa S-mobiilin alesetelillä yhdet denimit käyttöön!

Elastaanifarkut yleensä kestäneet sen 3-6kk käytössä ennenkuin haaroihin ekat reiät ja täyspuuvillaiset menee huoletta sen 2+ vuotta ainakin!

Kiinnostais ostaa testiin jotkut kunnon hifistelymallit joita ainakin Japanin suunnalta pitäisi saada.
 
Leviksen 501 oli vielä yläasteella käytössä, mutta sen jälkeen en ole minkäänlaisia farkkuja nähnytkään.

Tarjoustalon 19 euron farkkutakkia tosin käytin tässä joku 15 vuotta kunnes kului jo turhan karuun kuntoon.
 
Farkkutakkipuolella itsellä käytössä pojalle ostamani 10€ farkkutakki. Lainaan siis aina tarvittaessa kun on itsellekin juuri täydellisen kokoinen.

ostopaikka tosiaan Tallinnan Pull&Bear nuorisovaatekauppa ja edelleen hämmästyttää että maksoi vain 10€ ja myös 100% puuvilladenimiä. Pituus ja istuvuus juuri sopiva. Itsellä jää yleensä pitkäselkäisenä monet mallit juurikin liian lyhyiksi.
 
Niinkuin aiemmassa päivän aiheessa tulikin mainittua, niin Lee Cooperin farkkuja tulee pidettyä aina kun on liian kylmä pitää shortseja. Lee Cooper on merkkinä vain ja ainoastaan siksi, että ne on joskus muinoin todettu hyviksi ja sitten onkin helppo ostaa vaan aina uudet samanlaiset.

Nyt vasta tuosta Arto4000:n ylempänä olevasta viestistä tajusin ensimmäisen kerran, että niillä farkuilla on ihan oikeasti joku tarkempi mallikin ja pikaisen tarkastuksen perusteella kaikki näyttäisivät olevan juurikin tuota LC08 mallia. Värinä on usein tummansiniset, mutta löytyy myös yhdet mustat ja nyt uusimpana yhdet vähän vaaleamman siniset.
 
Parit Leviksen 501 farkut tummansinisinä ja yhdet varustelekan mustat farkut löytyy. On kaapissa yhdet Leviksen 506 kans, mut niissä vetskari ni jääny käyttämättä. Parit varustelekan farkkushortsit löytyy kans, toiset mustina ja toiset tummansinisinä.

Farkuissa on tärkeetä että sepalus on napeilla kiinnittyvä eikä mitään vetskarihommia.

501 ollu käytössä sen +8vuotta nyt. Ei oo säälitty eli pesukonetta ja kuivausrumpua ovat nähneet ja tulevat näkemään eikä oo mitään ongelmia ollu.
 
Tarjoustalon 19 euron farkkutakkia tosin käytin tässä joku 15 vuotta kunnes kului jo turhan karuun kuntoon.

Mä käytin melkein 20v samaa farkkutakkia, joka oli ostettu jostain Prismasta sadalla markalla :D
Rupes aika herkästi jo reikiä tulemaan siihen kankaaseen.

Leviksen 501-farkkuja tuli aika paljon käytettyä tossa yhdessä vaiheessa.
Mutta sittemmin kun läskeys on lähtenyt lapasesta, niin ei oo enää moisia muotifarkkuja oikein kunnon läskille saanut enää.
Stockan myyjätyttökin yksi kerta ohjas mut suoraan sellasten joustavien farkkujen luokse, kun kyselin Leviksistä kokoja :DD

Mutta nythän olen viimeiset pari vuotta kulkenut suoraan töihin ja takaisin työvaatteissa, niin ei tässä enää ihan hirveästi ole farkkuja tullut käytettyä.

Pentuna mulla oli myös farkkupaita.
 
Pidän mustia farmarihousuja aina töissä. Muutenkin pidän farmarihousuja ellen pidä shortseja (paitsi jos ne on farmarihousushortsit) tai verryttelyasua.

En osaa oikein pitääkään ns. ihmisten ilmoilla muun laisia housuja kuin farmarihousuja. Joskus oli vakosamettihousut, mutta ei enää. Vakosamettihousut olis kyllä kans kovat.

Farkkutakkeja ei oo ollut koskaan. Mulle tulee jonkun takia farkkutakeista aika vahvasti sellaiset pultsarivibat aina. Toisin sanoen kovien ihmisten vaate.
 
Viimeksi muokattu:
Farkut lähinnä käytössä jos pakko mennä työpaikalle, koska siellä on colleget bannattu. Hienoissa tapahtumissa suorat housut toki ja kotona ilman housuja!
 
Takaisin
Ylös Bottom