Päivän aihe

Päivän aihe (perjantai):

BACK TO THE PAST

Palaa ajassa taaksepäin ja nosta ylös jokin aiempi Päivän aihe josta tykkäsit erityisen paljon. Saa nostaa yhden tai useampia, ihan miten haluaa.

Itse nostan ylös ensinnäkin käyttäjän @Ed-Die joka omasta mielestäni tuntuu keksivän kaikkein parhaimmat aiheet, tykkäsin tosi paljon siitä ~viikon takaisesta erikoinen esine -aiheesta. Laita useammin joku aihe @Ed-Die !!

Mut joo, antakaa tulla vaan. Tässä olisi ideana myöskin se, että parhaimpia aiheita voisi nostaa uudelleen päivän aiheeksi kun porukkaa on tullut lisää (ja entisellä porukalla on mielipiteet vaihtuneet)
 
Aah, matkailu päivän aiheena. Kunnon meihemit.
 
Viimeksi muokattu:
Piirrustushaasteet on ollut yllättävän kivoja! Toivoisin kyllä, että jos sellaisia laitatte, niin laittakaa ennemmin arkena, että voin sitte työajalla suhrailla paintissa. Viikonloppusin kun tuppaa olemaan fiksumpaakin tekemistä.

Kaikki isompaa keskustelua herättäneet on myös hyviä. Välillä pääsee tunteet kuohumaan, mutta kyllä kunnon keskustelu aina jonkun yhden vähäsanaisen kommentin voittaa.
 
Hyvänmielenpäivänaiheet ollu parhaita! Tykkään jos niihin sisältyy jollain tavalla luovuus ja mukaan voi ympätä kuvia! Fiilistely on tärkeetä.

Hyvänmielen aiheet best hommia.

Aiheet, joissa tykitellään kuvia netistä: ei kiinnosta. Huomaan vaan luovivani niiden kuvapostausten läpi niin nopeasti kuin pystyn, kun täällä boardilla on muutenkin näitä postaa kuvia aiheesta x -topikkeja aivan helvetisti. Suurin osa lähtee kyllä nopeasti sitten piiloonkin.

Mutta kaikelle on aikansa ja paikkansa. Kyllä nuokin välillä menee, mutta parhaat aiheet ovat sellaiset, jotka saavat aikaan keskustelua.
 
Paljon on ollut hyviä, mutta yritä tässä sit muistaa äkkiseltään yhtään mitään.

Kai noi muistelufiilistelyhommat (esim. arcademuistot) on ollut itelle mieluisimpia.
 

Niin, ideana oli nostaa parhaimpia / hauskimpia / mielenkiintoisimpia päivän aiheena olleita juttuja ylös, niin tästä voi sitten poimia niitä uusintakierrokselle. On ollut paljon hyviä aiheita joista voi saada paljon lisää irti (kun on tullut uusia käyttäjiäkin). Tää päivän aihe -topik kun tuntuu nykyisin usein jäävän vaille sitä aihetta, ensimmäiseen puoleen vuoteen ei tainnut jäädä välistä kuin pari-kolme päivää ettei aihetta ollut. Itse vaan tykkään kovasti tästä topikista niin tarkoituksena oli vähän herätellä tätä uudelleen henkiin. Selvensikö?

Mitä
 
Mielestäni on tosi hyvä ajatus alkaa ottamaan hyviä aiheita uudestaan. Nykyinen kirjoittamaton sääntö, että keksit sitten aina uuden aiheen saatana tai muut valittaa, on vähän pöhkö kun tälläkin ketjulla alkaa ikää olla.

Parhaistahan voisi perustaa ihan omia ketjujakin.
 
Takaisin
Ylös Bottom