Päivän aihe

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
16682

Maine:

Eilinen kun sai olla täydellisessä yksinäisyydessä 8 tuntia mökillä ja touhuilla rauhassa.

Mulla on muutaman viikon päästä joku 48 tuntia omaa aikaa, lyön jääkaapin täyteen erilaisia pihvejä, makkaraa ja pekonia, sekä tietenkin kaljaa.

Tätä on odotettu! Vuosia!
 

electro_man

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
859

Maine:

Tuttavaperhe kävi pyörähtämässä, ja esittelin nuorukaisille vähän dindendojuttuja; mm. Duck Talesia, Shatterhandia ja Metroidia kokeilivat. Isännän kanssa sitten illasta sivistynyttä hevimusiikin kuuntelua vanhojen kunnollisten aikojen fiilistelyn ohessa. Tulipa vielä samalla saatua kätevästi haltuun vanhalle asuinpaikkakunnalle ohjautunut paketti, kun kyseinen kaveri oli sen valtakirjaa vastaan käynyt poimimassa (y)
 

N3M0

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
916

Maine:

Päivän aihe: Mikä on ollut tällä viikolla tähän mennessä parasta?

Kyllä se on tää, kun ilmat on lämmenneet, niin Oulukin alkaa muistuttaa etäisesti ihmisen asuttavaa paikkaa. Tän seurauksena sitten lenkkeily ja ulkoilu tuntuu piru maistuvan!
 

Lassi

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2073

Maine:

Naapurin kersa tuli koputtamaan ovea eilen illalla ja sanoi "Isä kysyi ettää.. Juokko sä olutta?" :D

Vastasin että juu ja menin niiden terassille juomaan pari kolme. Sen jälkeen kutsuin ne omalle puolelleni ja grillasin kaikille Wilhelmin juusto ja valkosipuli & aurajuusto makkaroita, maistui! Juotiin tietysti lisää kaljaa myös, sopiva grillikauden avaus!
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
7561

Maine:

TriplaKoo

Kelju K. Kojootti
Ad Infinitum
Viestit
4968

Maine:

Päivän aihe: Mikä on ollut tällä viikolla tähän mennessä parasta?

Itellä varmaan perjantaina lounaaksi syöty pizza oli viikon kohokohta. Vähän ollut sellainen meh viikko tämä. Pyörä hajosi useaan kertaan ja ollut vähän väsy koko viikon.

Meinasin jättää vastaamatta, mutta olihan se nyt ihan selkeesti tän kesän ekat terassijädet!
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
11680

Maine:

Päivän aihe: Mikä on ollut tällä viikolla tähän mennessä parasta?

Itellä varmaan perjantaina lounaaksi syöty pizza oli viikon kohokohta. Vähän ollut sellainen meh viikko tämä. Pyörä hajosi useaan kertaan ja ollut vähän väsy koko viikon.

Varmaan tuo Chip 'n Dalen kattominen ja sen toteaminen hyväksi leffaksi.

Toki kännit oli kans jees, mutta ei nyt mitenkään erikoiset tällä kertaa.
 

Ed-Die

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
823

Maine:

Päivän aihe: Ihminen jonka haluaisit vielä tavata tai kysyä, että mitä kuuluu?

Tiedän, että monella meistä on enemmän tai vähemmän tuttuja jotka ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen ja heitä olis mukava vielä tavata, mutta jätetään heidät tästä aiheesta pois.

Onko sinulla jotain vanhaa kaveria, kylän pultsaria, kaupan kassaa, ala-asteen opettajaa tai muuten vain jotain muuta elämästäsi "kadonnutta" hahmoa jolta olisi kiva kysellä kuulumisia tai saada edes tietää, että onko tämä kyseinen tyyppi vielä maailmankartalla?

Kun itse olin kolmannella luokalla, niin vitosluokalla oli tyyppi johon tutustuin välitunnilla. En muista kyseisen herran nimeä tähän hätään (muistaakseni akoi A-kirjaimella). Yhteistä keskusteltavaa löytyi videopeleistä! Muistan, että tää kaveri asusti äitinsä ja isoveljensä kanssa kolmistaan lähellä koulua ja heille ei saanut mennä kylään, koska hänen äitinsä ei halunnut kotiin ketään ulkopuolisia. Tää kaveri kertoi että hänellä on tietokoneella Little Big Adventure, Duke Nukem 3D ja pleikkarilla Resident Evil sekä joku skeittipeli joka ei ollut THPS.

Noh, eräänä kauniina päivänä kun päästiin tosi aikasin koulusta, pääsin heille kylään pelaamaan näitä pelejä, mutta koko tämä noin 1h mittainen reissu oli aivan törkeissä kuumotuksissa olemista, ettei VAIN ÄITI TULISI KOTIIN. Ei onneksi tullut, mutta tää hullu pelko jäänyt mieleen vahvasti. En oo muuten tuon vierailun jälkeen ikinä koskenut Little Big Adventureen uudestaan. Tää kaveri kävi kyllä muutaman kerran minun kodissani pelaamassa ja meillä oli muistaakseni hauskaa.

Jostain sain sellaisen käsityksen, että tää perhe oli jotain rankempaa uskisporukkaa ja muistaakseni myös tää poika pelas kotonaan salaa näitä sen pelejä.

Sitten kun lukuvuosi vaihtui, niin tää frendi ilmotti että muuttavat pohjoisempaan perheensä kanssa. Vaihdoimme puhelinnumeroita, soitettiin pari kertaa toisillemme "mitä kuuluu" -tyyppisesti, mutta ikinä ei enää tavattu. Mun on vuosia tehnyt mieli tietää, että mitä tälle herralle kuuluu nykyään! Ruokki nimittäin minun Resident Evil -faniuttani tuohon aikaan mittaamattolla määrällä, joka on kantanut näihin päiviin saakka.

PS. Jos tää jätkä vahingossakin on tällä boardilla, niin saa ilmoittautua! Tarjoon bisset.
 

John Carpenterin hiusraja

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7174

Maine:

Ala- ja yläasteaikainen kaverini Tuomas. Tuomas oli kunnon protonörtti jo 90-luvulla, keräili NES-pelejä ja Nintendo-lehtiä sekä MOTU- ja Transfromers-hahmoja silloin kun ne olivat kaikkein epäseksikkäimpiä ja niitä sai pennillä kirppareilta. Oli todella massiiviset kokoelmat kaikkea siistiä.

Kiva ois tietää, vieläkö kokoelmat on tallessa ja näin.
 
Ylös Bottom