Päivän aihe

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
7047

Maine:

Ite käytän ties mitä hedelmän tuoksuisia mikä nyt käteen sattuu. On noita MEN juttuja kans mut sama se haiseeko formulalle vai kukille.

Kokeile seuraavalla kerralla sellaista, jossa lukee "sport".
 

Bobby SixKiller

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
620

Maine:

Huulirasvoja tulee käytettyä, kun helposti huulet alkaa halkeileen. Välillä joutuu jalkoja rasvaan ettei kovettumia syntyis.

Muuten en vie tarvinnut, ei muuten oikein iho kuivu. Vaimo välillä tykkää laitella kaikenmoisia happohoitoja mun kasvoille vaikken itse niin välittäis.
 

Patrick Bateman

NES-Retro Master
Insider
Viestit
9216

Maine:

Päivän aihe (perjantai):

BACK TO THE PAST

Palaa ajassa taaksepäin ja nosta ylös jokin aiempi Päivän aihe josta tykkäsit erityisen paljon. Saa nostaa yhden tai useampia, ihan miten haluaa.

Itse nostan ylös ensinnäkin käyttäjän @Ed-Die joka omasta mielestäni tuntuu keksivän kaikkein parhaimmat aiheet, tykkäsin tosi paljon siitä ~viikon takaisesta erikoinen esine -aiheesta. Laita useammin joku aihe @Ed-Die !!

Mut joo, antakaa tulla vaan. Tässä olisi ideana myöskin se, että parhaimpia aiheita voisi nostaa uudelleen päivän aiheeksi kun porukkaa on tullut lisää (ja entisellä porukalla on mielipiteet vaihtuneet)
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
7047

Maine:

Aah, matkailu päivän aiheena. Kunnon meihemit.
 
Viimeksi muokattu:

kaamio

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7752

Maine:

Piirrustushaasteet on ollut yllättävän kivoja! Toivoisin kyllä, että jos sellaisia laitatte, niin laittakaa ennemmin arkena, että voin sitte työajalla suhrailla paintissa. Viikonloppusin kun tuppaa olemaan fiksumpaakin tekemistä.

Kaikki isompaa keskustelua herättäneet on myös hyviä. Välillä pääsee tunteet kuohumaan, mutta kyllä kunnon keskustelu aina jonkun yhden vähäsanaisen kommentin voittaa.
 

presidentti ståhlbergin pää

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1802

Maine:

Hyvänmielenpäivänaiheet ollu parhaita! Tykkään jos niihin sisältyy jollain tavalla luovuus ja mukaan voi ympätä kuvia! Fiilistely on tärkeetä.

Hyvänmielen aiheet best hommia.

Aiheet, joissa tykitellään kuvia netistä: ei kiinnosta. Huomaan vaan luovivani niiden kuvapostausten läpi niin nopeasti kuin pystyn, kun täällä boardilla on muutenkin näitä postaa kuvia aiheesta x -topikkeja aivan helvetisti. Suurin osa lähtee kyllä nopeasti sitten piiloonkin.

Mutta kaikelle on aikansa ja paikkansa. Kyllä nuokin välillä menee, mutta parhaat aiheet ovat sellaiset, jotka saavat aikaan keskustelua.
 

biblo

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7826

Maine:

Nonni, joku vois kans listata noi päivän aiheet tähän sitten! En minä muista mitään.
 
Ylös Bottom