Päivän aihe

Päivän aihe: Oletko käynyt Mikkelin Prismassa?

Vaikka mulla asuukin kaksi serkkua Mikkelissä, niin täytyy myöntää etten ole jalallanikaan astunut Mikkeliin. Niin vastaus on ei. Ja toista näistä serkuista en ole nähnyt 20 vuoteen, vaikka lapsina usein nähtiikin. Toisen näin viime vuonna isoäidin 80v juhlissa, mutta en Mikkelissä ja satavarmasti en Prismassa.
 
En ole käynyt Mikkelin Prismassa, mutta olen käynyt Joensuun Prismassa, joka on tai oli Suomen suurin Prisma.
 
En ole käynyt Mikkelin Prismassa, mutta olen käynyt Joensuun Prismassa, joka on tai oli Suomen suurin Prisma.

Sama homma. Mikkeli käymättä, mutta Joensuu käytynä kun kalareissulla siinä ostoksilla käytiin. Varkaudessakin tullut isommassa kaupassa käytyä. Mikkeli käymiset on ohiajoja kun mennyt tai tullut Savonlinnasta silloin kun veli siellä opiskeli.
 
Skidinä ehkä lomareissulla jos siellä o sillo ollu semmonen.

Mikkolan Prismassa oon käyny.
 
Itse en ole käynyt Joensuun Prismassa. Huomisen päivän aihe voisi olla, että kuinka monessa Prismassa on käynyt.

Tämä sopisi minulle koska olen Prismafani ja asiakasomistaja, joka usein suunnittelee polkupyörälenkitkin Prismojen mukaan.
 
Prismapyhiinvaelluksethan on zeldalifestyleä.
Edit: teoriassa mahdollista että joskus ysärillä tms käyny. Mikkeli jääny mieleen hauskan nimisenä paikkana, johon nimeen törmäsi junamatkoilla muttei ainakaan muistikuvaa että ois käyny.
 
Viimeksi muokattu:
Ennemminkin tulee illuusio, että joku kuvassa oleva kuollut tuijottaa ikäänku tuonpuoleisesta takaisin elävän oloisena, varsinkin jos se on katsonut kohti kameraa kuvan ottamisen hetkellä ja saa katsekontaktin.
Joku mustalainen tai lestadiolainen tai mikälie joskus varoittikin, että valokuva voi kaapata palan sielua!
 
Takaisin
Ylös Bottom