Päivän aihe

Ite varmaan tässä viikonloppuna yritän ruveta kääntämään unirytmiä taas vähän työarkirytmiin. Ehkä olen selvinpäin tai en. Vähän ollut tarkoitus käydä isän luona ja äitiä katsomassa, mutta avokilla vähän flunssaa tuossa, niin ei ehkä viitsitä riskeerata. Isäkin odottelee tällä hetkellä nopealla varoajalla aikaa sydämentahdistimen asennukseen, niin parempi olla jakamatta pöpöjä.

Kohta pitäisi lähteä palauttamaan pyörän valoa XXL:ään. Toivottavasti antavat jo rahat vaan takaisin. Jos haluavat väkisin vielä antaa kolmannen korvaavan tuotteen, niin vaadin kyllä saada kokeilla sitä kiinnitysmekanismia jo siellä kaupassa.

Saatan pelata seikkailupelikerhopeliä, jossa on tissejä, tai NESillä Bucky O'Harea. Saatan myös mennä selälleni yksipyöräisellä.
 
Vastaan nyt kuitenkin tavallaan eiliseen ja tähän.

Perjantai on itelle herkuttelupäivä, niin piti hakea sen kunniaksi Lidlistä vähän baklavaa testiin.

IMG_0507.jpeg

IMG_0508.jpeg

Ja siinä kreikkahyllyllä meni sitten vähän full radilys, jostain tarttui vielä Dominouutuuskin kouraan.

Viikonloppu ois tarkotus alottaa katsomalla perheen kanssa (alkuperäinen) Jumanji oikein UHD:ltä (avaan viimein muoveista tänään) sekä tilaamalla leffaruuat Hesburgerista (-25%).

Sitten loppuviikonloppu pelkkää lepäilyä, ehkä testaan myös Diablo IV:tä (kun tuli Gamepassiin).
 
Mitäs viikonloppuna?
Mitäs viikonloppuna?
Meen kaverin mökille, jossa odottaa NHL24 ja olikohan Tsikago jolla pelataan. Rempe on myös treidattu. :cool:

Tuossa kentät.
F79D72ED-F484-4845-A599-E6A5BF161DB5.jpeg

Ja tämmöstä.
Ostin mökille tullessa joitain ruokia: sellanen hyvä perunasalaatti ja grillijuusto, valmis pieni rosvopaisti, naudan maksaa, ranuja ja aamupalaksi munaleipäjugurtti. Sit kotoa on peuran ulko- ja sisäfilettä ja jauhelihaa, kombuchaa, sandelsia, karkkia ja juustonaksuja.
Otan pari viskiä mukaan, ja ritari olutta ja sitten maistellaan niitä ja käydään varmaan saunassa ja pelataan änäriä. Vähän itketään varmaan myös koska why not lets nössöillään. Sunnuntaina sitten hevosmessuille.
 
Takaisin
Ylös Bottom