Osakkeet, rahastot ja muut sijoituskohteet -keskustelu

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
1623

Maine:

No joka tapauksessa jos mulla olis yhtään isompi, niin hommaisin roboimurin ja tämmösen:


Siivoaminen on asumisessa kyllä yks niistä vittumaisimmista hommista ja varsinkin itelle, kun selkä paskana.
 

Anna Huikka

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
171

Maine:

Ai saatana kun olis tajunnu porukatkin mulle ostaa jonkun kämpän aikoinaan jostain isommalta paikkakunnalta.

Voi helvetti kun sais edes sen vakiduunin, niin vois vähän edes suunnitella jotain hommeleita.
Kommentoidaas vähän että ei tule väärinkäsityksiä. Ei noita asuntoja ihan koko ajan ostella, seuraavan osto on ajankohtainen ehkä just kymmenen vuoden päästä. Se, että tuommosen pystyi hankkimaan, tarkoitti meiltä molemmilta tässä tapauksessa useamman vuoden säästämistä ja puolison perinnön sijoittamista (tai osaa siitä). Lisäksi säästössä oli yli kuuden vuoden lapsilisät kokonaisuudessaan.

Vakiduunia ei ole ikinä ollut, ostin ekan oman asunnon jo v. 2007 kun olin opiskelija, ja siitä lähtien asunnu omassa asunnossa. Tällä hetkellä kolmas oma menossa siis.
 

Anna Huikka

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
171

Maine:

No niin nyt on toimeksiantosopimus tehty. Homma etenee niin, että yhden kuukauden vuokraa vastaan "välitystoimisto" hoitaa kohteen vuokraamisen eli etsii vuokralaisia ja kertoilee sitten meillä minkälaisia olisi tarjolla. Laitettiin vuokra reilusti alakanttiin, ja se on tuon talon edullisin yksiö.

Mielenkiintosta miten paljon hinnat heittelee, samassa talossa on samanlaisia yksiöitä vuokralla, joista kalleimmat maksaa 60€ ja 50€ enemmän kuin tuo meidän. Siis kuukaudessa. Kerrottiin vuokranvälittäjälle, että jos se vuokran hinta on ongelma niin sitä voi huoletta vielä laskea kympin tai pari eikä tunnu missään. Aika älytöntä että pelkästään yhden kerrostalon sisällä voi hinnat vaihdella noin paljon.
 
Ylös Bottom