O/V: Game Boy -tavaraa, VB Wario Land ym.

Palautteet (5)

empty82

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
422

Maine:

Haluaisin täten juhlallisesti ostaa yhtä sun toista!

- GB Balloon Kid CIB
- GB Tetris Plus (CIB tai pelkkä UKV/EUR-ohje)
- GBC Tetris DX (CIB tai pelkkä EUR-ohje)


- Valkoinen Game Boy Play it Loud -konsoli

Kaikki käy: loose, rikkinäinen tai boksin ja ohjeiden kanssa. Hinta tietysti kunnon mukaan. Valkoisessa on harmaat napit ja on siis eri kuin perusversio.

- Game Boy Camera:
- sininen (L tai CIB)
- violetti (L tai CIB)
- vihreä (CIB)

- Virtual Boy Wario Land CIB

- R.O.B. the Robot (kunto mikä tahansa)
- Power Glove (pelkkä hanska halvalla - ei tarvitse toimia)


Jos ei raha kiinnosta, vaihdossa saattaa löytyä jotain, joka ei minultakaan rahalla liiku. Laita siinä tapauksessa esimerkkiä kiinnostusalueistasi, niin voin nostaa jotain tarjolle.

Hintaa saa pyydellä kunnon mukaan.
 
Viimeksi muokattu:
@empty82:lle tiedoksi, että mä jätän huutamisen tähän. Jos haluat vielä käydä tuota kolmatta huutajaa vastaan korottelemassa.
Kiitos tiedosta! Siellä näköjään jatketaan huutamista, ja itselläkin tuli kyllä raja vastaan. Tuossa on omalla kohdalla ennen kaikkea se ongelma, ettei boksissa olevaa oikein kehtaisi avata ja laittaa ranteeseen.

Mietin myös sitä, että tuo boksi ei ole suomiversio. Vielä vähän paranoidina katsoin sitä paketin muovia ja mietin, että periaatteessa se voi olla väännettävissä auki ja takaisin kiinni. Kuvissa ei näy paketin alalaitaa, ja teoriassa voisi olla, että vaikka sitä kautta tuo olisi joskus avattu. Todennäköisesti toki tämä on vain ylianalysointia.
 
Kokeillaanpa, löytyisikö jonkun kaapista ostoslistani pelejä, kun tarjolla olisi vaihtokamaa.

Maltillinen valikoima omia liikeneviä pelejä on siis oheisissa kuvissa. Pelitarjonta, joka näissä kuvissa oli, on vanhentunut, joten poistin kuvat.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom