Now playing -ketju

Mirsku

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
892

Maine:

Tiedätte varmaan sen tilanteen kun herää ja miettii jonkin kappaleen sävelkulkuja ja yrittää paikantaa että mikä se biisi olikaan ja mistä se olikaan ja sitten tajuaa että ainiin täähän se.

Tosta soinu päässä sellainen vähän kuin oopperaversio heräämisestä lähtien:edit:

Onko muuten sellaisia kappaleita jotka ensimmäistä kertaa kuullessa on aivan satavarma että on kuullut kappaleen joskus aikaisemmin, vaikka samaan aikaan on varmaa ettei ole voinut kuulla sitä koskaan aikaisemmin?

Omalla kohdalla tää on varmaan suurin mindfuck ikinä nimenomaan tollaisena biisinä:


Toki sen on nyt kuullut nyt monia kertoja, mutta ensimmäistä kertaa tuli oikeasti creepy olo että miten voin tietää tän täysin vaikken tiedä tätä
 
Viimeksi muokattu:

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
6465

Maine:Toi soi tossa kun vaimo pakotti tekemään sille ruokaa jne., rupes ihan naurattamaan kun taustalla kuuluu Fuck these chains, no goddamn slave!
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
6465

Maine:

Megadethistä tuli mieleen eilinen sattuma, menin hakemaan olutta suunnitelmien vastaisesti kun meni hermo, ja kuulokkeissa pauhasi hakumatkalla Angry Again.

Sitten himaan kattomaan Last Action Heroa ja siinä on se kohtaus missä tulee Jack Slater IV:n alkutekstit, niin mikäs muukaan siinä sitten soi kuin Angry Again.

Ei ollut tosiaan mitään muistikuvia että mitä biisejä tässä leffassa olikaan.
 
Ylös Bottom