Nintendo Switch

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
1076

Maine:

Eipä näköjään ollut vielä yleistä keskusteluketjua Dindendon parhaalle konsolille, eli SVITSILLE.

Hieno kapistus, pelaan käytännössä joka päivä pieninä spurtteina jotain pikkupeliä, kuten Picrosseja ja nytemmin myös jälleen Online -jäsenenä SNES-kirjastoa tahkonnut Marion ja Zeldan voimin. Uutta Pro-konsolia toivoisin julkaistavaksi mahdollisimman pian, sillä vaikka Switch loistaakin omintakeisien Nintendo-pelien voimin, niin konsoli kuin konsoli tarvitsee supportin 3rd party-julkaisijoilta. Doom Eternal on todella hyvä esitys miten tehokas pikkupakkaus Switch on, mutta PS5:n ja XSX:n tehoja hyödyntävien pelien kääntäminen tulee olemaan käytännössä mahdotonta.

Ja thriidin pystyttämisellä halusin promota Nintendon tarjousta Online-jäsenille, elikkäs 26.1. eteenpäin Dead Cells olisi pelattavissa täysin ilmaiseksi. Hemmetin kova metroidvaniaroguesoulslike-äpärä, joka kannattaa ottaa ehdottomasti testiin kun kerran ilmaiseksi tarjotaan.
 
Lähtisivätkö ne sitten tukemaan jotain Switch prota, jos se olisi vain fragmentti laitekannasta. Ei niillä new nintendo 3ds-vehkeilläkään tainnut kummoinen pelikirjasto olla.

Muta Switch on kyllä hyvä. Wii U oli selkeä floppi ja pettymys itsellenikin heti kun sen ostin. Switchin taas on siskokin hankkinut itselleen, hänen ensimmäinen oma konsolinsa ja se kertoo paljon. Tainnut oikeasti pelata viimeksi N64:llä, GC:lläkin tykkäsi vain Paper Mariosta.
 
Lähtisivätkö ne sitten tukemaan jotain Switch prota, jos se olisi vain fragmentti laitekannasta. Ei niillä new nintendo 3ds-vehkeilläkään tainnut kummoinen pelikirjasto olla.
Veikkaan, että kyllä se olisi samaa luokkaa kuin Xbox One X ja Playstation 4 Pro, eli kaikki pelit toimii kaikilla, mutta paremmin. New 3DS:llä oli se ongelma, että vaikka vanhat pelit toimi paremmin, niin paremmat pelit ei ollut koskaan sen pääpaino. Toki myös ko. laite sai ainakin 2 "exclusiivista" peliä (en keksi muuta ku Fire Emblem Legendsin ja Xenoblade Chronicles 3D:n), mutta sen laitteen vahvuudet oli todella paljon parempi 3D-seuranta, oikea tatti ja 2 uutta liipaisinta. Peleissä lisäpotku jäi tosiaan melko miedoksi, eikä edes tainnut olla mahdollista hyödyntää samalla tavalla kuin kahdella ensin mainitulla laitteella.

Huhuissahan liikkuu, että Nintendo olisi jo viime vuonna antanut pelikehittäjille tietyt raamit uudesta laitteesta, ja pyynnön nostaa nykyisten peliensä resoja ja framerateja. Switch täyttää maaliskuussa 4 vuotta ja silti Nintendo sanoo sen olevan vasta puolivälissään. Tämä voi tosiaan pitää täysin paikkaansa, mutta nykyisellä laitteella vaikea uskoa ihan 8 vuoden elinkaarta yksistään.
 
Oletan että Switchillä voi pelaa moninpelejä netin yli kaverin kans, onhan näin? Randomeita en kaipaa.

Jos ja kun näin on, ni mitä pelejä suosittelette? Ei räiskintää tms. Onko kellään kokemusta esim. Monopolista?
 
Molemmilla tulee olla peli saatavilla. Toki Onlinen mukana tulee kokoelmat NES ja SNES -pelejä, joita voi moninpelinä verkossa tahkota.

Ilman Onlineakin voi pelata ilmaiseksi Fortnitea netissä. Se on rehellisesti ihan hauskaa, jos tykkää samoilla kavereiden kanssa ja rakentaa majoja.

EDIT Eikun hups räiskintä ei kelpaa. Mario Kart 8 Deluxe olisi Nintendon omista peleistä paras vaihtoehto, se on Splatoonin ohella parhaiten verkossa pelittävä.
 
Erehdyin käynnistämään Liten pitkästä aikaa.

95F37360-A359-4F83-B701-5BF9B6C5C67F.png

Thanks for the info! Nää kaikki tuli vielä silleen peräkkäin että puhelin sai kunnon värinäkohtauksen. Hetken jo luulin että taas on jäänyt dildo taskuun ja vielä virrat päällä.
 
Just tässä hypistelin uusia hankintojani ja mietin että on tää kyllä saatanan hyvä konsoli!
Wiiuun skippasin kokonaan ja wii oli aikalailla semmonen nintendon omien lastenpelien pelaamiskonsoli, mutta switchillä voi pelata myös IHAN OIKEITA PELEJÄ.
Hyvä hankinta oli switch! Ei harmita!
Just näin, Nintendon paras konsoli sitten SNES:n.
 
Myös käsikonsolimode-mahis aivan huikee!
Voi pelata isolla telkkarilla olkkarissa tai pötkötellä sängyssä konsoli kourassa. Huh huh miten hyvä!

Vielä parempi kun ostaa Liten kylkeen.

Tallennukset voi siirrellä pilven kautta tarpeen mukaan (paitsi toki mm. AC:ssa).
 
Välillä sitä ihmettelee miten eri todellisuudessa sitä elääkään.

That's a great point. :D

Mutta joo, hyvähän se on huudella kun on 4 Switchiä eikä ole maksanut niistä yhdestäkään täyttä hintaa.
 
Ei ne nyt henksualeillakaan varmaan ihan ilmasia ole.

Nooohhh.. on sitä jotain 90% alejakin aikoinaan kutiteltu, mutta ei kyllä enää nykyään. Muutenhan tässä ois jo Xbox Series X ja PS5 hallussa. :sweat:

Mut mikäs siinä jos pätäkkää piisaa!

No ehkä sen takia sitä ei enää piisaa, kun se on kaikki tuhlattu!
 
Takaisin
Ylös Bottom