Nesretron Vita Nova jengi

Kumpi parempaa?

  • Vita Nova

    Äänet: 24 66.7%
  • Vita Nova Kahvi

    Äänet: 7 19.4%
  • Molempi parempi

    Äänet: 5 13.9%

  • Äänestäjiä yhteensä
    36
Täytynee itsekin käydä hakemassa tölkki testaukseen, kun tästä kaveripiirissäkin kohistaan. Lapsuudesta muistan sen hiilihapottoman lasipullolitkun, joka oli ihan kauheeta kusta. Katsotaan onko maku muuttunut tässä ~25 vuoden aikana.
Siis kyllähän tää hyvää on.

Parhaan energiajuoman tittelin saa edelleen Red Devil, mutta kyllä tää kiilaa hyväksi kakkoseksi. Todella kolaisa ja miellyttävä jälkimaku. Täytyy ostaa toinenkin tölkki seuraavalla kauppareissulla.
 
Itte ostin neljä tölkkiä tänään.
Koitan tässä nyt taas rajottaa kaikki tämmöset limsanjuonnit viikonloppuihin ettei ihan lähtis hommat lapasesta.
Sama paitsi nyt kyllä on päivittäin tölkki menny. Toisaalta, onhan sitä tehty 11-12h työpäivääkin tässä ja taas kohta mennään. Tänään onneksi lyhyempi päivä.
 
Sain houkuteltua erään kauniin neidon kämpilleni. Nesretrosta kopioidut puujalkavitsit sekä herrasmiehen elkeet purivat neitoon ja tunnelma lämpenikin huomattavasti. Kun meininki alkoi olla käsikopeloitavan kuuma, tyttö kuiskasi korvaani "Onks sulla niitä?". Nyökkäsin hitaasti ja sanoin meneväni hakemaan varulta useamman kappaleen. Tyttö jäi huulta purren katsomaan, kun lähdin viereiseen huoneeseen. Palattuani meininki pysähtyi kuin seinään ja lämpötila hiipi pakkasen puolelle. Neito poistui paikalta niskojaan nakellen ja jäin aivan ymmälläni miettimään mikä meni vikaan. Harmitus haihtui kuitenkin nopeasti, kun tajusin että voin juoda kaikki hakemani Vita Novat ihan itse.
 
Takaisin
Ylös Bottom