NES-Retron TV-kerho

micke nindendosta

NES-Retro Master
Insider
Viestit
8030

Maine:

nesretro_tv_logo.png

Tässä topikissa kokoontuu kaikki vanhan kunnon telkkarikatselijat. Suoratoistopalvelupaskat johonkin muuhun topiciin, täällä katotaan vanhanaikaisesti telkkariohjelmia, leffoja mainoksineen ja kirotaan paskoja telkkarimainoksia.

Tämä voisi olla vapaamielinen kerho siinä mielessä, että mitään pakotettuja ohjelmia/leffoja ei ole, mutta ehkä sellaisia teemailtoja voisi olla, että jokainen kerholainen kommentoi illan ohjelmaa tai leffaa. Ja tietysti liveseurannat pystyyn.

Aloitetaan vaikka tämän päivän tv-tarjonnalla. Telkusta (https://www.iltalehti.fi/telkku/) tai Seiska-lehden TV-sivuilta löytyy aina hyvin telkkarin tarjonta!

Akaton mies (TV2 / 16:15-18:20)
- Edvin Laineen leffa 80-luvulta. Viitaniemen kylän Untolta puuttuu akka. Emäntää etsitään lehti-ilmoituksella ja maatalousnäyttelyn tietokoneella, kunnes huomataan kylälle muuttanut hehkeä Liisa.

Kummeli Stories (TV2 / klo 22.40 alkaen)

- legendaarinen Kummeleiden eka leffa. Ja kun tulee vielä Ylen kanavalta, niin ei ole edes mainoksia riesana!

Suomen huutokauppakeisari (Nelonen / 16:55-17:55)
- Kausi 13. Jakso 2/16. Retro-konsolit testissä. TVOF-voittaja Markus Salo myy tavaroitaan, mutta kuuluuko laulu hintaan? Markku tutkii retropelejä. Aarikan Pässiä huudetaan ulkomailta saakka. Kotimainen realitysarja. (42')

Hei kuka puhuu myös (TV Viisi / 16:30-18:10)

- Eka osa taisi tänään jo tulla, mutta melkein heti putkeen tänään tulee tää toka osa! Uijui!

Kiken kanssa kuntoon (Alfa TV / 17:00-17:30)
- Uusinta ekan kauden yhdeksännestä jaksosta.

Arja Koriseva -juhlakonsertti (Alfa TV / 21:00-22:30)
- Arja Korisevan, Ville Rusasen ja Helsingin poliisisoittokunnan konsertin peruuntumisen vuoksi esitämme toiveuusintana Arja Korisevan 30-v. juhlakonsertin vuodelta 2019.
 
On television paras viihdeohjelma kyseessä (Kymppitonnin jälkeen).

Kannattaa myös seurata alkuperäistä brittiläistä Taskmasteria, joka menee jo yhdettätoista kautta.
Täytyy varmaan tehdä SUURMESTARI-topik, jossa voidaan Rampan kanssa puhua kaksistaan tän hetken parhaasta TV-ohjelmasta.
 
Justiinsa tossa tuli kuunneltua Kummeli äänikirja niin vois tänään kyllä katella Kummeli Storiesin. Muistan kuin eilisen päivän kun kävin sen pienenä poikana elokuvissa katselemassa. Ekaan näytökseen johon yritin en päässyt kun mun idioottikaverini ei saatana tajunnut ostaa lippua mulle. Sovittiin että nähdään leffateatterilla, pyysin siltä että VOITKO OSTAA MYÖS MINULLE LIPUN, KOSKA MINÄ EN EHDI SINNE RIITTÄVÄN AIKAISIN KOSKA TULEN SUORAAN FUTISREENEISTÄ SINNE, mutta ilmeisesti ilmaisin asiani liian epäselvästi koska tämä pelle istui siellä teatterissa yksin ja ihmetteli miksen minä tullutkaan leffaan. Tämähän selvisi tottakai vasta kilometrin jonotettuani, en ole kotipaikkakunnan leffateatterilla nähnyt _IKINÄ_ sellaista jonoa kuin Kummeli Storiesiin. No minä sain elokuvateatterin tädiltä luvan käydä siellä salin puolella kertomassa kaverilleni että hän on muuten todella typerä kusipää jätkä, ja kun kävelin sieltä pois niin kuulin miten Heikki Silvennoinen ja Timo Kahilainen pohtivat että siinä linssissä on varmaan munankarva, sillä hetkellä tuntui kyllä todella pahalta lähteä pois sieltä. Seuraavana päivänä onneksi sitten pääsin itsekin katsomaan tämän mestariteoksen. Kummeli Kultakuume on siinäkin mielessä aika uskomaton leffa kun miettii että sen oli ylitettävä tämä Stories. Senhän se rimaa hipoen kyllä tekikin, mutta kaikki kunnia tälle leffalle, siitä asti kun tämän näin olen sitä rakastanut, montakohan kertaa sitä on elämässään tästä leffasta käyttänyt jotain repliikkiä. Just varmaan eilen kirjoittelin avaruusketjuunkin Kummeli Stories -lainauksen.

Yöperho on koteloitunut.PS. Mikä vittu on suurmestari?
 
Kummeli Stories tuli katseltua. Olihan se pirun hyvä!

En edes muista millon oon TV -kanavalta kattonu kokonaisen leffan. :rolleyes:
 
Tulipas tuo Ritari Ässä 2000 katottua.

Välistä jäi pikkupätkiä, mutta ei nyt tainnu olla ihan niin justiinsa.

Parempi mitä muistin, mutta en nyt menis kehumaan.
 
Takaisin
Ylös Bottom