NES-Retron seikkailupelikerho (#66: Indiana Jones and the Fate of Atlantis)

Life of D. Duck meni läpi nytten!

Itse nössöilin kahdessa kohtaa!
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Tästä tuli erittäin hyvä mieli! Hyvä biisi, mukavan kompakti pelialue, hyvä meno!
5/5, pidin pelistä kauttaaltaan.
 
Juuh, pelasin minäki Life of D. Duck.

Tämmönen meemipeli, tulee hauskempi ku vähän typoja ja kirjottelee väärin, niinku gooby eikä goofy. Graafinen ilme ihan hauska, puzzlet helppoja mutta ihan ok, paitsi toi Ramin mainitsema eka nössöily, joka on just semmonen ikiaikainen tapa hukata seikkailupelaajan aikaa ihan turhaakin turhemman asian vuoksi.

Biisi alkoi ärsyttämään pidemmän päälle. Ihan menevä, mut ei seikkailupelissä kiitos tommosta Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle C64 -tykittelyä.

Ei herättänyt tunteita oikein suuntaan tai toiseen, eikä mitään haluja pelata varsinaista jatko-osaa. Huumorintaju ei ihan riitä, vaikka tavallaan hellyyttävä onkin tolleen yhden/kahden tyypin tekosiksi. Toinen samantapaista grafiikkaa käyttävä peli (jonka nimeä en tähän hätään muista) oli sentään pelinkehittäjän lapsen piirtämä, ideoima ja ääninäyttelemä, joten siinä oli vähän enemmän jujua. Tämä nyt vaan oli tämmönen random, joka toimii joo omaan projektiin ja vaikkapa portfoliona, mutta ei nyt kokemuksena hirveästi annettavaa ole. Semmonen kauttaaltaan "hmm selvä".

3/5, koska aiheutti silti vähemmän mitään negatiivisia tunteita kun Escape tai Freddy Pharkas...
 
Ei ollu mitään wishlistin pelejä tarjouksessa (muutenkin vähän huono tää maanantai, kun steamin vanhat tarjoukset loppuu ja uudet alkaa klo 20.00)
NO KUINKAS TÄSSÄ SITTEN KÄVIKÄÄN! Just tää yks peli, mikä on pitkän tovin roikkunut wishlistilla ja jota harkitsin monta minuuttia laittavani tämän kertaiseksi kerhopeliksi täyteen hintaan, tuli -50% alennukseen tänään! Suurin ale tähän asti tällä!

E: Näköjään yks toinenkin "kerhopelivaihtoehto" -70% alessa. :D

E2: Ei siis harmita että näin kävi, huvitti vain kun just tästä asiasta mainitsin. Mut vois harkita kerhopelin arvonnan laittamista vaikka tuon klo 20.00 jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
Mut vois harkita kerhopelin arvonnan laittamista vaikka tuon klo 20.00 jälkeen.

Tai sit vaan toteaa niinku kaamio et "palataan asiaan illemmalla" tjsp. jos on arvontavuorossa ja haluaa odotella että näkee viikon alennukset ennen kuin syytää eetteriin valintansa.

Tuskin porukalla niin kiire on, että se pitää olla heti tarjolla.
 
NO KUINKAS TÄSSÄ SITTEN KÄVIKÄÄN! Just tää yks peli, mikä on pitkän tovin roikkunut wishlistilla ja jota harkitsin monta minuuttia laittavani tämän kertaiseksi kerhopeliksi täyteen hintaan, tuli -50% alennukseen tänään! Suurin ale tähän asti tällä!

E: Näköjään yks toinenkin "kerhopelivaihtoehto" -70% alessa. :D

E2: Ei siis harmita että näin kävi, huvitti vain kun just tästä asiasta mainitsin. Mut vois harkita kerhopelin arvonnan laittamista vaikka tuon klo 20.00 jälkeen.
Eihän mikään pakota sitä kerhopeliä valitsemaan sillä sekunnilla, kun nimi arvontahatusta tulee, mutta pidetään tämä mielessä.
 
Life of D. Duck läpi! Meni varmaan vähän kauemmin kuin puoli tuntia. Mulla suurin kompastuskivi oli, että mä en jonkun takia tajunnut kävellä myllyyn sisälle... Joku siinä kävelyikonissa hämäsi. Hyvä peli! Kova biisi! Akun pakkomielteinen suhtautuminen ravintoarvoihin oli jotenkin kamalan riemastuttavaa! Oli todella yllättävää, miten toimiva peli ja animaatio tässä oli! Tapahtuuko lopussa jotain erikoista, jos oikeasti odottaa sen 10 minuuttia?

Annan tälle 4/5. Yksi piste pois siitä, että inventaario menee vähän turhan äkäseen pois ruudulta.
 
Freddy Pharkas odottaa vielä vuoroaan ja vetäsin tässä välipalana Life of D. Duckin läpi. Olikin just sopiva välipalaksi, koska kestoa ei juurikaan ole. Kivan näköinen peli ja hyvät pöllityt musiikit ja äänet. Puzzlet olivat selkeitä eikä tarvinnut turhautua missään vaiheessa. Pelialue oli kompakti, joten harhailu ei pistänyt ärsyttämään.

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Hyvä peli ja kehotan kaikkia kokeilemaan! 5/5
 
Kaikki Life of D. Duckin peluuseen tähän mennessä ilmoittautuneet ovat nähdäkseni nyt pelin pelanneet ja arvostelleet. Seitsemän pelaajan antamien pisteiden arvosana on hurja 3,93, jolla peli koppasi itselleen tällä hetkellä kolmanneksi parhaan sijan maailmanlaajuista arvostusta nauttivalla NES-Retron Seikkailupelikerhon TOP-listalla. Aku Ankka -hassuttelun huumorista ja audiovisuaalisesta ilmeestä pääasiassa pidettiin, vaikka se ei aivan kaikkiin pelaajiin iskenytkään. Peli oli erittäin lyhyt ja varsin yksinkertainen, mutta yksi puzzle sai silti monet ahavoituneetkin seikkailupeliveteraanit katsomaan läpipeluuopasta ja iskemään kämmentä otsaan.

Life of D. Duckia ja muitakin vanhoja seikkailupelikerhopelejä voi edelleen pelata ja arvioita niistä otetaan edelleen mielellään vastaan. TOP-listaa päivitellään sitä mukaa kun uusia arvioita tehdään.

Vaikka nyt ei olekaan ihan täyttä viikkoa mennyt Life of D. Duckin valinnasta, niin aattelin, että voitaisiin arpoa jo nyt seuraavan pelin valitsija. Itse ainakin tykkään enemmän siitä, että uusi peli valkataan viikonloppuna, kun monilla tuntuu olevan arki-iltaisin kiireitä. Muistutan kutienkin, että valintavuoron osuessa kohdalle ei tarvitse kiirehtiä. Uutta peliä ei ole pakko saada julkistettua sillä samalla kellonlyömällä, kun arvontatulos julkistetaan.

Tällä kertaa arvontahatusta tuli sellainen nimimerkki kuin... @Tiukka Toveri ! Olisipa jossain Eurojackpotissa edes puoliksi niin hyvä tuuri kuin näissä kerhopeliarvonnoissa... Kerron pelin vähän myöhemmin, kun saan funtsittua. Muutaman vaihtoehdon välillä tässä nyt arvon.
 
Olen yllättynyt kuinka moni nössöili D. Duckin kanssa ja käytti läpäisyohjeita 20-30 minuutin peliin. Täytyy myöntää että itsekin hetken aikaa jumitin kyseisessä kohtaa ennen kuin hokasin jujun.

Ittellä oli aika suuri osa tuosta nössöilystä siitä johtuvaa, että aloin miettiä onko pelissä joku bugi, kun mielestäni kolusin kaikki paikat moneen kertaan läpi ja kokeilin kaikkea kaikkeen ja tuon näköinen peli jotenkin vaikuttaa siltä, että se voisi helposti bugittaa :D Mutta enhän mä sitten ollutkaan aivan kaikkea huomannut.
 
Takaisin
Ylös Bottom