NES-Retron kuukauden SNES-pelit 2024 (Toukokuu: Goof Troop)

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
23666

Maine:

Täällä pelailemme vuoden 2024 SNES -kuukauden pelejä!

Formaatti on tuttu ja turvallinen, mutta kuten jo NES puolella sanoin, jotain mielivaltaisia pienehköjä muutoksia saattaa esiintyä tai sitten ei.Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.Toukokuun peli on:1714754324084.png1714754529325.jpeg1714754654420.jpeg
title.jpg scr1.jpg scr2.jpg scr4.jpg scr3.jpg

scr5.png scr6.png scr7.png scr8.png scr11.png


scr9.jpg scr10.png scr12.jpgPeliä ei ikävä kyllä löydy :switch: Online -valikoimasta.Pelin julkaisutiedot:


USA:
kesäkuu 1993.

EU: marraskuu 25, 1993

Japani: heinäkuu 22, 1994Pelin tarina:


story.png

Mainoksia:


mainosflyer.png


Traileri:
Fransmannimainos:Yleistä länkytystä sekä mielipiteeni pelistä:


Peli oli kehittäjä Shinji Mikamin ensimmäisiä pelejä. Tunnettiin myöhemmin siis Resident Evil -sarjan isänä, eli vähän erilaisista lähtökohdista lähdettiin.

Peli on itselleni etäisesti tuttu, kokeilin tätä muistaakseni pentuna kaverin luona, mutta enempiä kokemuksia ei taida olla. Peli on loistavaa tavaraa audiovisuaalisesti ja pitäs olla muutenkin hyvä peli, kombo Capcom ja Disney tuskin kovin kovasti pettävät!

Vaikeustaso, tietoa pelin kulusta sekä mahdolliset loput ja kriteerit niiden saavuttamiseen:


Läpäisykriteeri: viisi kenttää / aluetta. Viimeisen lopussa Kölihaalaus-Pekkaa turpaan ja se on siinä.Vaikeustason ei pitäisi olla kovinkaan korkea, vastapainoksi viime kuun pelille. Hiukan nuoremmalle yleisölle suunnattu ja viilattu siis.

Hessu liikuu hitaammin kuin Max, mutta jakaa enemmän vahinkoa. Selkeästi suunniteltu kaksi pelaajaa mielessä, mutta kyllä tätä yksinkin pelaa.

Pelin manuaali:


Wikit:

Arvosteluja:


nintendolife:SNES HUB:


Ecency.com:Eikun vaan Super Nintendot kuumiksi!Läpäisijät:-nassekova - pisteet 4/5 (pelattu kaksinpelinä)

-simoxyz - pisteet 4/5 (pelattu kaksinpelinä käyttäjän Ed-Die -kanssa)

-Ed-Die - pisteet 4/5 (pelattu kaksinpelinä käyttäjän simoxyz -kanssa)
 
Viimeksi muokattu:
Tammikuun SNES -kuukauden peli on:

🔥💥 !! The Ignition Factor !! 💥🔥

1703881410994.png(kuva SFC -version kannesta, jolla peli on ytimekkäästi nimetty: Fire Fighting.)​
No nyt luulis olevan ainakin idean perusteella kiinnostava peli, lähdetään nimittäin palomi...palohenkil...eikun, pelastajahommiin!


Täähän tosiaan
LÖYTYY :switch: ONLINEN VALIKOIMASTA sitten. Pidin em. ominaisuutta yhtenä ehdottomana kriteerinä valinnalle tällä kertaa, mutta sanotaan nyt sen verran, että on SNES:ille toinenkin palomiespeli, mutta siitä sitten myöhemmin joskus lisää.


Tää on näitä pelejä, mitä on pitäny testata vuosikaudet, ideahan on äärimmäisen kiinnostava! Osansa tähän pelaamattomuuteen toki toi se, että tämä ilmestyi länkkäreissä ainoastaan USA:ssa, mutta muistan tästä lukeneeni aikoinaan vaikka mistä. Switchin kirjastoon tämä ilmestyi jo tovi sitten ja on tätä hiukan tullu kokeiltuakin, mutta ei vielä sillai tosissaan pelailtua. Pitäs olla ihan kelpo peli!

(se "toinen" palomi...voi vittu, PELASTAJApeli ilmestyi länkkkäreissä muuten ainoastaan PAL -alueella, mikä on ihan jännä kun nää meni sillai ristiin)


Mistään aivan täysin suoraviivaisesta äksönistä ei ole kyse, vaan inventory management on ilmeisesti aika isossa osassa kokemusta.


Siitäpä vielä jottain:
Kannattaa ainakin kokeilla!Läpäisykriteeri: kahdeksan kenttää läpi ja se siitä. Erilaisia loppuja riippuen menestyksestä.
1703879348524.png 
Viimeksi muokattu:
Eka palo sammuteltu. Toista en enää jaksanu ruveta, mutta ens kerralla sitten. Sammutusveden osuminen on vähän jännä ja hitboxit muutenkin.

Tää on tämmönen peli, että tätä pelailee aina sillontällön ei hyvin pitkiä aikoja kerrallaan. Mutta ihan OK menoa, kivahan se on palomi...perkele, palopelastajaa larpata!
 
Viimeksi muokattu:
Onkohan oikeilla paloasemillakin tällaisia tulipalobriiffauksia ennen tehtävälle lähtöä että "Kahdeksan ihmistä on loukussa palavassa rakennuksessa. Pelastetaan nyt ainakin viisi."
 
Aattelin kokeilla tätä vaan nopsaan, mutta tää ei kyllä vaikuta oikein sellaiselta nopsaan kokeiltavalta peliltä. En oikein tajua tässä alussa mitään mitä tapahtuu ja mitä pitäisi tehdä. Paitsi pelastaa joitain ihmisiä.
 
Aattelin kokeilla tätä vaan nopsaan, mutta tää ei kyllä vaikuta oikein sellaiselta nopsaan kokeiltavalta peliltä. En oikein tajua tässä alussa mitään mitä tapahtuu ja mitä pitäisi tehdä. Paitsi pelastaa joitain ihmisiä.


Laitetaas tää tähän:


1704655444926.png

ja tää:


1704655539553.png


ja vielä vaikka tää:

1704655575990.png


Loppumanuaali kannattaa myös todellakin lukaista!Pari testausta itellä takana ja nyt sitten oikeasti ottauduin hommaan. Ensin vähän semmosta haahuilua ja reittien etsimistä tämän pelailu.

Inventaaria ja briiffausta kannatta pitää silmällä, että sattuu oikeaa kamaa mukaan, mutta on nää kaksi ekaa ainakin ilmeisesti läpäistävissä ilman niitten miettimistäkin, myöhemmistä en vielä tiedä, onko näin.
 
Näin toissayönä unta tulipalosta, ja laitoin pelin tulille herättyä.
Jalecon peli, jonka ninjapelejä sattumoisin pelaillut tässä. Musiikkia vois olla kyl.


Mitkäs fiilikset jäi pelailun jälkeen vai oliko ne jo tossa? :rolleyes:


Itekin tuossa aiemmin toisen niistä ensimmäisistä paloista vetäsin läpi onnistuneesti ja toista varmaan sitten viikonloppuna, että sais ekan salasanan.

Kentät menee tosiaan sillai, että ensin on kaksi, sitten kolme ja kolme ja se siitä. Ei liian pitkä pitäs olla siis. (bonuskenttä löytyy jos tarpeeksi hyvin vetää menemään)
 
Mitkäs fiilikset jäi pelailun jälkeen vai oliko ne jo tossa? :rolleyes:


Itekin tuossa aiemmin toisen niistä ensimmäisistä paloista vetäsin läpi onnistuneesti ja toista varmaan sitten viikonloppuna, että sais ekan salasanan.

Kentät menee tosiaan sillai, että ensin on kaksi, sitten kolme ja kolme ja se siitä. Ei liian pitkä pitäs olla siis. (bonuskenttä löytyy jos tarpeeksi hyvin vetää menemään)
Aika realistinen raskaan puoleinen simuhan tää. Ei nyt ykkössrivin klassikko, mutta meneehän kuriositeettina tässä orastavassa Snes-kuumeessa. SNES way of live man.
 
Kokeilin tätä Switchillä uteliaisuuttani joskus, mutta ei tainnut imaista mukaansa. Minulla oli ehkä sellainen modernin pelaajan pelko, että onko tämä nyt tätä samaa seuraavat 100 kenttää - jos onkin noin lyhyt, niin annettava uusi mahdollisuus! Ja tietty pakko pelata kun kerran löytyy valmiiksi.

Ja salasana aina noitten välissä, että alusta ei toki tartte alottaa.

Pakko ite ainakin eka salasana saada tästä, katotaan jatketaanko sitten.
 
Eipä saanu aikaiseksi nyt sitten kuitenkaan edes sitä minimitavoitetta, että ois sen ekan salasanan hommannut Ignition Factorista, mutta jospa sen jossain vaiheessa myöhemmin vaikka sitten.

Parisen tuntia aikaa ja ensi kuun sarjakuvasankari päästetään valloilleen.
 
Jäi nyt harmillisesti paitsioon tämä kaiken muun pelattavan ohella (lisää kerhoja ja kuukauden pelejä). Sinänsä ihan mielenkiintoiselta peliltä vaikutti, mutta olisi vaatinut vähän parempaa syventymistä.
 
Helmikuun SNES -peli on:


1706363168613.png

1706361889297.png


Tässä kuussa lähdemme miehen mukaan, joka ampuu varjoaan nopeammin Infogramesin mainiossa pelissä! Infogrames osasi tämän eurooppalaisten IP:eitten lisenssipelien väsäyksen todella hyvin ja eipä tämäkään tee poikkeusta.

Itseä tämä peli on kiinnostanut ja himotellut pennusta lähtien ja on myös pitäny oman kokoelman jatkoksi ostella, ettei tarttis emulaattorin kautta pelailla, mutta nyt nousi kuume liian suureksi ja let's mennään.SNES drunkin video aiheesta, suuret suosittelut katsomiselle:Aloituspostaus seuraa perästä joskus piakkoin.​
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom