NES-Retron kuukauden NES-pelit 2024 (Toukokuu: G.I. Joe: A Real American Hero)

Uhkaus toteutettu! Metroon asti pelasin, pari Game Overia tais tulla sitä ennen. En oo aiemmin varmaan pelannu kolmoskenttää pidemmälle, joten oli ihan kiva nähdä toi keskuspuistoajelukenttä.

Kentät on lyhyitä ja melko helposti opittavissa, eli ihan liikaa ei joudu hankaamaan ja etenemistä tapahtuu. Speedrunitkin jossain 15min tienoossa kaikki. (kolme, heh)


Kyllä se vaan on tunnustettava, että kaikesta huolimatta tästä pelistä pidän yhä edelleen!


E: ja yläviistoon jatkuva ampuminen kovassa käytössä. :rolleyes:
 
Nyt sitten mentiin jo viimeiseen kenttään asti ja yksi Busteri neljästä sai heitettyä mällit Vigon päälle. Kolme muuta ois vielä pitäny saada maaliin asti, mutta no dice tällä kertaa.

Toinen Vapaudenpatsasajelu oli vähän pidemmän sorttinen näköjään, vitunmoinen kusihätä vaivasi jo sen lopussa ja kun tätä ei saa pausetettua edes kenttien välissä niin viimeinen kenttä oli jo ehkä tämänkin takia vähän tuskaisempaa. :rolleyes:

Tosta toisesta ajelusta mahdollisesti sais aika kivasti lisäelämiä viimeistä kenttää varten, mutta nyt mentiin lähinnä viimeisellä elämällä paniikin vallassa.
 
Ens kuussa luvassa hidden gemiä tasoloikan muodossa! :eek:

Tässä kun näitä kuukauden pelejä ja kerhoja on nyt kuin sieniä sateella, niin täytyy kyllä todeta, ettei juuri muut genret kuin tasohyppelyt ole kiinnostaneet.

Eli jeppis jepa!
 


Toukokuun peli on:


1714158493455.png1714158828348.png
America, fuck yeah!


Ainoastaan americcalaisille (ei, japsitkaan ei tätä saaneet) julkaistu ehdotonta hidden gem -osastoa oleva peli Taxanilta. Tietäjät tietää ja ne tietää, että tää on hiton kova peli!

Ja vielä lisenssillä tehty, onko liian hyvää ollakseen totta? Siitä päätät sinä, pelaa peliä.


Variaatiota NES -peliksi löytyy poikkeavan paljon jo lähdössä viiden vahvasti toisistaan poikkeavan hahmon voimin ja ajopeleilläkin päästään perseilemään!

Jos Contra (tai Probotector) maistuu, niin aika todennäköisesti maistuu tämäkin.


Aloituspostaus seuraa perästä ja sillä aikana SNES Drunk (se tekee näitä NES -juttujakin) kertoo pelistä enemmän ja paremmin (spoilereitten uhalla) kuin minä ikinä, joten jätetään muut sinne aloituspostaukseen, joka seuraa perästä joskus sitten, mutta kuitenkin aika pikaisesti. 
Viimeksi muokattu:
Olin jo valmis antamaan "vain natea kiinnostava paskapeli" leiman, mutta videota sieltä täältä katsottuna näytti ihan mukiinmenevältä menolta! Pitää testata.


Tämän kyllä helposti sivuuttaa paskana lisenssipelinä sillai alustavasti muutenkin, mutta tää on kyllä aivan hiton kova peli!

Tämä lisenssipeleys varmaan olikin syynä sille, että pelistä ei enemmälti puhuta ja on vähän semmonen tietäjät tietää -peli ollut aina.

Myös se lisenssi alkoi olla vanhentunut jo julkaisussa, joten senkin takia tätä ei ihan älyttömästi myyty.
 


"With its slick presentation layered over a near-perfect union of quality, quantity, and variety, G.I. Joe: A Real American Hero is everything NES enthusiasts could ask for in an action-platformer.


A lot of gamers missed the boat on this one back on 1991, but now you know, and knowing is half the battle!"Siitäpä vielä lisää myyntipuhetta.
 


Aloituspostaus on valmistunut! Siellä on pelistä taas vähän vaikka mitä.

Ja kannattaa taas vilkaista läpäisykriteerit ja muut tiedot pelistä.


E: ohoh, screenshotit oli vähän miten sattuu, fiksattu.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom