Nassen paljaalla

nassekova

Stout Rider
Insider
Viestit
4721

Maine:

Oli taas semmone aivopieru että oksat pois! Tässä Betsussa on siis tasan kaks puolta mihin tuon JAMMA liittimen voi laittaa ja yleensä aina tarkistan SATA kertaa, että oon laittamassa sitä oikeelle puolelle, paitsi nyt... Ja siinä sitten kun kaikki nuo VIISKYMMENTÄ paikkaa oli kolvattu ja ihailin, että tulipa vaan suoraan good job hehheh, tajusin yhtäkkiä että eeee vittu :dickhead::facepalm2::facepalm2::gnasher:

Ja niinhän se oli just väärällä puolella korttia kiinni :dolan:

Vitutuksen magnitude oli sitä luokkaa, että koko kortti oli viikon tuossa pöydällä enkä edes kattonu siihen päin :D Kylläpä onki perseen_paskaa kun EI VOI KETÄÄN MUUTA EDES SYYTTÄÄ kuin itseään :whip:

No nyt keräsin sen verran motivaatiota jostain, että irrottelin sen liittimen pois. Viiskyt_vitun_paikkaa käydä tuolla peukku_pumpulla läpi, että imaisee siitä pahimmat tinat pois. Pyssyä tuohon ei voi käyttää kun ei ole mitään jalkaa tai reikää, vaan nuo on pintaliitoksella. Sen homman jälkeen sitten hammaslekurin piikillä ja kolvilla nostella joka ikinen jalka irti ja katsoa ettei se enää ole kiinni...

IMG_1857.jpeg

Tunnin homma pelkästään tuo ja JAMMA liitin on tän operaation jälkeen entinen.

IMG_1858.jpeg

Sen jälkeen piti sitten vielä tinaimusukan ja kolvin kanssa käydä joka ikinen paikka läpi. Mulla on näköjään vaan tuommosta saatanan ohutta sukkaakaan enää jäljellä niin olihan se nautinta sen kanssa väkertää :tonni: :tonnin seteli: :seteli: Sitten kun about kaikki tina on saatu veke niin fluxia joutui vielä 10min jynssäämään, ettei liitin jää tahmaan.

IMG_1859.jpeg


Tuossa se nyt odottelee ja IPA jynssäystä pitää kyllä vielä jatkaa jos meinaa saada kaiken sen fluxin pois. Taidan jättää tästä jonku oman vara-unitin, ei tuota viitsi eteenpäin myydä enää. MITEN VOI OLLA NÄIN TÖHÖ!
 

nassekova

Stout Rider
Insider
Viestit
4721

Maine:

Buuh mikä Via Dolorosa oli väsätä nää Betsut loppuun vaan nyt ois! Tuo yks saa nyt jäädä kun ei sitä viitti tuollasena enää myyntiin laittaa (vaikka varmaan toimiikin), eli jos joku haluaa b-luokan toimivan vermeen puoleen hintaan niin huudelkaa :D

Tein itelle vielä yhden ;TURBO_JUBILEE version mihin laitoin mun viimesen CULLITETUN JAMMA-liittimen ja viilasin Bobille BEVELED_EDGET :monocle:

Tää menee Tekkenin sisuksiin!
IMG_2072.jpeg

Nyt en tee näitä kyllä ainakaan vuoteen vaan jotain muuta välissä....
 
Ylös Bottom