#MyYearOnXbox 2022

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
31530

Maine:


XboxRad.jpg

Kohtalaisen hukkaan mennyt koko Xbox Series X itellä.. PS5 sai kuitenkin 424 tuntia käyttöä.

Noh, ens vuonna sentään sitten Wo Longia.
 
Viimeksi muokattu:
turseli_true_achievements.jpg

Aika vähän ollut käytössä tänä vuonna tuo Game pass - Xboxeja en omista. Taikoa on tullut pelailtua jonkin verran, ja olisin pelannut enemmän ellei se olisi niin turhan äänekästä pelattavaa.

Parhaat tänä vuonna Game passista pelatut pelit: Taiko No Tatsujin: The Drum Master!, Tunic ja Escape Academy.
 
Viimeksi muokattu:
image0.jpg


Elden Ring vei vähemmän yllättäen suurimman osan peliajasta. Lisäksi vaan 14 eri peliä tuntuu aika vähältä, toki noi taitaa olla vain pelit jotka on käynnistetty ekan kerran tänä vuonna. Kuitenkin paljon enemmän pelasin Xboxilla kuin PS5:llä, yksi iso syy tietty Game Pass.

Miksi mulla näkyy Game Pass games played eikä Hours played :(
 
2022-ta-1191032.jpg-01.jpeg
Ihmettelin itsekin, että miksi ei näy kokonaistunnit. Mutta onneksi achit on linkattu Exophaseen, joka sanoo kokonaistunneiksi 893. Aika hyvin ottaen huomioon, että hommasin koko laitoksen toukokuussa.

... Tosin nyt kun asiaa ajattelen, niin Exophasea ei ole rajattu vain tälle vuodelle. Game Pass on ollut käytössä ennenkin väliaikaisesti, kuin myös muita Microsoft tiliin linkattavia pelejä. Noh, tuskin se tämän vuoden aika montaa sataa tuntia heittää.
 
1671805605944.png
Sain statistiikkaa ulos. Luulin pelanneeni aiemmin Red Dead Redemption 2 aika paljon yli 3h, mutta se oli kai sitten unta.
 
Takaisin
Ylös Bottom