Muut pelihankinnat

Mirsku

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1668

Maine:

Super Star Soldier - PC Engine
noin 38 euroa posteineen ja ostopaikka ebay

Supaa_staa_soldaa.JPG

Tää on yks omista ikuisuusprojekteista että "pitäs viimein napata se" ja nyt sit tossa viime marraskuun lopussa pistin tulemaan. Täähän on sen verran yleinen peli että on varaa mistä valita, mutta menen näissä sillä että hucardin kunnolla on eniten merkitystä, ja toi kotelon kansi ei ole niin justiinsa, sen kun voi aina vaihtaa CD kotelosta missä on paksumpaa muovia oleva kansi.

Tossa pelissä on yks kovimmista ekan kentän biiseistä mitä missään shootereissa on eikä tollanen vauhti ja sotaanlähtö ole tainnut ylittyä missään muussa pelissä ton jälkeen. Tosta biisistä on myös ihan älyttömästi kaikenlaisia arrangeja 90-luvun alun doujin musadiskeillä yms, varmaan se 5-10 jokaselle tietokoneelle ja välillä tuleekin vähän sellanen "jaahas taas tää" olo kun kuuntelee niitä läpi. Ollu selvästikin ISO JUTTU aikoinaan.
 

Liitetiedostot

  • Into_the_Super_Battle.ogg
    7.8 MB · Katselukerrat: 0
Viimeksi muokannut moderaattori:

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
9134

Maine:

Näköjään ei pysty uppimaan musiikkifiluja
Asetuksissa oli sidottu musiikki ja videot yhteen ja päätin luopua mahdollisuudesta siinä vaiheessa kun joku yritti työntää tänne 96 megaista videota.

Testasin nyt kuitenkin laittaa sallittuihin tiedostopäätteisiin mp3/ogg, että jos se silti antaisi laittaa ne tänne vaikka ei tulekaan sitten upotuksena.

Edit: Testasin sun postaukseen ja toimii liitelinkkinä, kokorajana siis 10 megaa.
 

Mirsku

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1668

Maine:

jees mikään pakko tietysti ei olis ollu heittää tota biisiä mutta toi on niin erilainen emuloituna mitä youtubenappaukset on ja vähän sellanen että lukeva sit tietää mistä biisistä tarkalleen puhun ja millainen se on. Kokeilin pitää silleen järkevän kokoisena että pari kertaa looppaa läpi ja sit fadeout mut kuitenkin ogg koska vaikka se onkin isompi kuin mp3 niin tollasissa huomannu että se säilyttää äänenlaadun paremmin
 

nassekova

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2138

Maine:

Aijjai, tuota tuli kaverin tykönä ysärin lopussa pelattua (y)

Muistaakseni löin liikaa cyperiä siihen mun hahmoon ja se tuli hulluksi ja rupes snägärin vaihtorahojen takia ampuun kaikkia....
 

kaamio

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
4256

Maine:

Samoja hommia tuli touhuttua ysärin loppupuolella.
Taitaa olla tosta samasta ohjekirjasta vielä se suomennettu versio jossain tallessakin. Sisältäen tietenkin kaikkia omia saatanan tärkeitä muistiinpanoja.
 

Pitka_Masa

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
408

Maine:

Kuva ois kiva.
Tulee kyllä, mutta en ole vielä konetta saanut vaan se on siskollani. Kuvan sisko otti ja lähetti, mutta siitä heijastuu hänen kuvansa ja tiedän teidän olevan niin härskiä porukkaa että en halua teille lähettää kuvaa Vectrexin ruudusta heijastuvasta siskostani.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
9134

Maine:

Tulee kyllä, mutta en ole vielä konetta saanut vaan se on siskollani. Kuvan sisko otti ja lähetti, mutta siitä heijastuu hänen kuvansa ja tiedän teidän olevan niin härskiä porukkaa että en halua teille lähettää kuvaa Vectrexin ruudusta heijastuvasta siskostani.

Kumma kun ei liket kelpaa!
 

Mirsku

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1668

Maine:

Laitetaas nää vaikka tänne, eli MSX2/2+ kamaa:

Sain nämä synttärilahjaks joten ei tietoa hinnasta, mut aivan unelmakamaa kyllä

- Disc Station Special 1 - Spring Edition
- 20 kappaletta MSX-FAN lehden mukana olleita floppymagazineja

mirsk_disku_stationspring_special_ja_MSX-FAN-diskut.JPG

Eli Disc Station oli Compilen julkaisema ikäänkuin floppymagazine jostain 89 vuodesta eteenpäin. Niissä oli kaikenlaista pelidemoista, musiikista, jne sellaiseen että saattoi olla esim MSX2:lla tehty animaatio, ja sitten ohjeistus ja dokumentaatio ja koodailuohjeita miten voi tehdä esim sellaisen. Eli olivat samalla sellaista hauskaa&opettavaista. Normaalit on sellasissa pienemmissä bokseissa mutta noi Specialit on jättibokseissa. Joissain oli mukana myös firman omia vanhempia pelejä mitkä aiemmin oli julkaistu moduuleina ihan kokoversioina. (eli jos miettii miten iso hyppy vaikkapa vuodesta 1983 vuoteen 1989 on siltä osin miten pelien designi on muuttunut siinäkin ajassa, niin ne vanhat on olleet nimellä "retro" jo silloin koska 1983 vuoden peli esim saattaa olla todella alkeellinen)

Noi MSX-FAN lehden disketit taas on kirjaimellisesti lehden mukana tulleita diskettejä, noi sisältää aikalailla samanlaista, eli kaikenlaista MSX aiheista räpellettävää. Noissa on sellainen jännä kans että siellä on monesti esim biisejä mitä lehdelle on lähetetty lukijoiden toimesta, saattaa olla arrangeja jostain aikansa hittibiiseistä, tai sitten ihan vaan arcade, konsoli jne pelien musista sovituksia, mitä nyt kukakin on tykänny tehdä, esim Castlevaniamusaa löytyy aika paljon.mirsk_10_ekaa_MSX-FAN_diskua.JPG

Noissa on sellainen erikoisuus että jokaisella disketillä on introruutu joka latautuu ekana ja jossa on yleensä käytetty 16 väriä, mutta disketeissä on sitten tollaset tarrat missä on printtaukset niistä introruutujen kuvista, ja ne muodostaa tollaista jatkokertomusta fiktiivisestä hahmosta ja sen edesottamuksista.

edit: laitan vielä esimerkkinä käännettynä png:ks millasia ne introruudut käytännössä koneella on, eli tämä on tosta 02 disketistä:

MSXFAN02.png
 
Viimeksi muokattu:

Tumilyi

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
209

Maine:

Tänään tulikin kerralla tämmönen setti. mClassic suoran valmistajalta tilattuna n. 103e posteineen. 8Bitdo adapteri 24,90e ja Metal Gear Solid muki 9,90e Prismasta.

20210304_173352.jpg

Mclassicin hankin kun vois olla jees vekotin vanhempiin HDMI-koneisiin. Lähinnä PS3 ja PSTV kiinnostelis eniten. WiiU:n kanssa kans pitää testailla. Varsinkin 480p tilassa Wii-pelejä.

8Bitdo Switcille, kun muksut saa koko ajan joyconien tatit driftaamaan. Jos ne käyttäis tän kans muita ohjaimia ja säästelis Joconit mun pelailuihin. Pro-ohjain löytyy jo niin tän kans voivat jatkossa pelailla Mine-kaksinpelinsä ja muut nyt.

MGS-muki oli täysi heräteostos samalla kun olin adapteria ostamassa. Onhan toi nyt vaan hieno! :D
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
5474

Maine:

Toi mClassic on ihan mielenkiintonen vekotin, törmäsin nyt vasta ekan kerran: ( muistaakseni )

 
Ylös Bottom