Mitäs tänään ruuaksi?

Firma tarjoili ilmaiset bologneset niin mikä ettei. Oli ihan maistuva, vaikka ei ollut visuaalisesti kauhean houkutteleva.

17738CBF-E0A6-47FC-BC01-81FD4B50986A.jpeg

Jännä että löyty kertakäyttölautanenkin jostain vaikka noita ei oo hankittu enää aikoihin.
 
741E97B8-E598-484F-964E-66379B4D36CC.jpeg
Järkisärkiruisleipäset. Oon tykänny näistä tuotteista.

On kyl hyviä! Näistä joskus aiemmin ollu kanssa juttua, että mieluusti noita kotimaisia "paskakala" säilykkeitä söis ennen tonnikaloja. Hiukan ovat hintavia, mut laadukkaita tuotteita. Muikut yms. toki myös aivan timanttia, mut niissä jo hinta taas täysin eri.
 
No nyt on palaute annettu, katsotaan mitä vastaavat.
Hei A. Huikka!

Suuret kiitokset palautteestasi ja isot pahoittelut ongelmista kuljetuksella. Meillä on käytössämme kuljetusautoissa lämmitysboxit ja lisäksi vielä lämpölaukut. Näitä jos kuski käyttää oikein ja asianmukaisesti pizzojen tulisi pysyä kuumana kotiovelle saakka. Otan palautteesi puheeksi henkilökunnan kanssa. Ongelmatilanteissa kuljetuksissa pitäisi pikaisesti olla yhteydessä asiakkaaseen ehdottomasti. Kiva muuten kuulla että pizzat maistuivat. Kiitoksena palautteestasi laitan alle koodin jolla saat seuraavan M-kokoisen pizzasi veloituksetta verkkokaupasta tilatessasi.

:salute:
 
Tilasin myös lapsille pizzat kotipizzasta. Niiden tulo kesti 1h20min, kuski kertoi etsineensä asuntoa puoli tuntia vaikka kirjoitin tilauksen lisätietoa- kohtaan ”rivitalo, keskimmäinen asunto”. No nyt on palaute annettu, katsotaan mitä vastaavat.

Itse asun sellaisessa kohdassa että ilmeisesti noiden lähettien navigaattorit ohjautuvat vähän väärään kohtaan, jos seuraa puhtaasti sitä kuvaa eikä vaivaudu katsomaan taloista numeroita. Monta kertaa on nyt käynyt niin että joutuu pihalle seisomaan kun kuski harhailee tuolla ja ihmettelee luurin toisessa päässä tilannetta.

Ymmärrän kyllä että pimeässä talojen numerot näkyvät huonosti mutta kyllä toi joka kerta ärsyttää ihmeellisen paljon.
 
Tänään duunissa tarjolla lohi-croissant.

50B6D915-CDBC-4F41-B2F6-575EB94A38A1.jpeg

Ois ollut myös poro sekä kasvis tarjolla, mutta teki just nyt eniten mieli tätä.
 
Takaisin
Ylös Bottom