Mitäs tänään ruuaksi?

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
2701

Maine:

741E97B8-E598-484F-964E-66379B4D36CC.jpeg
Järkisärkiruisleipäset. Oon tykänny näistä tuotteista.

On kyl hyviä! Näistä joskus aiemmin ollu kanssa juttua, että mieluusti noita kotimaisia "paskakala" säilykkeitä söis ennen tonnikaloja. Hiukan ovat hintavia, mut laadukkaita tuotteita. Muikut yms. toki myös aivan timanttia, mut niissä jo hinta taas täysin eri.
 

Anna Huikka

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1385

Maine:

No nyt on palaute annettu, katsotaan mitä vastaavat.
Hei A. Huikka!

Suuret kiitokset palautteestasi ja isot pahoittelut ongelmista kuljetuksella. Meillä on käytössämme kuljetusautoissa lämmitysboxit ja lisäksi vielä lämpölaukut. Näitä jos kuski käyttää oikein ja asianmukaisesti pizzojen tulisi pysyä kuumana kotiovelle saakka. Otan palautteesi puheeksi henkilökunnan kanssa. Ongelmatilanteissa kuljetuksissa pitäisi pikaisesti olla yhteydessä asiakkaaseen ehdottomasti. Kiva muuten kuulla että pizzat maistuivat. Kiitoksena palautteestasi laitan alle koodin jolla saat seuraavan M-kokoisen pizzasi veloituksetta verkkokaupasta tilatessasi.

:salute:
 

presidentti ståhlbergin pää

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1087

Maine:

Tilasin myös lapsille pizzat kotipizzasta. Niiden tulo kesti 1h20min, kuski kertoi etsineensä asuntoa puoli tuntia vaikka kirjoitin tilauksen lisätietoa- kohtaan ”rivitalo, keskimmäinen asunto”. No nyt on palaute annettu, katsotaan mitä vastaavat.

Itse asun sellaisessa kohdassa että ilmeisesti noiden lähettien navigaattorit ohjautuvat vähän väärään kohtaan, jos seuraa puhtaasti sitä kuvaa eikä vaivaudu katsomaan taloista numeroita. Monta kertaa on nyt käynyt niin että joutuu pihalle seisomaan kun kuski harhailee tuolla ja ihmettelee luurin toisessa päässä tilannetta.

Ymmärrän kyllä että pimeässä talojen numerot näkyvät huonosti mutta kyllä toi joka kerta ärsyttää ihmeellisen paljon.
 

jnx

El Aficionado al Döner Kebab
Ad Infinitum
Viestit
1205

Maine:

Patrick Bateman

NES-Retro Master
Insider
Viestit
6991

Maine:

Tortillaa. Tähän nyt mitään ohjeita tuskin tarvii kertoa, mutta yks kova vinkki mulla kumminkin ois; meinaan tollanen paputahna. Mä heitän pannulle ensin valkosipulia pari kynnellistä, sit siihen purkki baked beansia perään ja lopulta muussaa sen tahnaksi. Vittu että toimii hyvin jauhelihan kanssa.

IMG_20211201_160602.jpg

IMG_20211201_165305.jpg
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
7271

Maine:

Pitkästä aikaa sain itsestäni niin paljon irti, että tein oikeasti ruokaa.

häsh.JPG

Pilkoin ja keitin perunat.
Siinä sitten samalla paistoin jauhenlihan, jonka sekaan pilkoin pari punasipulia sekä lisäsin valmiin porkkana-kaali-purjo-mixin. Sitten vielä purkki tomaattimurskaa, koska sellaista sattui olemaan.
Sekä tietty sitten kaikki samaan kattilaan lopulta.

Ihan ok hässäkkä, eikä edes mitenkään hirveän epäterveellinen.
 

Amdi

MILF Hunter
Ad Infinitum
Viestit
1189

Maine:

Kävin Hesburgerin autokaistalta hakees mega-aterian...en muute ois menny, mut en jaksanu nousta autosta ja lähtee hakeen jostain sisältä jotain.
 
Ylös Bottom