Mitäs tänään ruuaksi?

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
2516

Maine:

Jääkaapissa kauramaitoa joka meinannut jäädä juomatta. Avaamaton tölkki siis ja päiväys näytti parasta ennen 5.11. Avasin ja haistelin ja maistelin niin ihan kunnossa on. Vetäisin lasillisen!

Tyty aikoi katsoa miten minun käy ennen kuin aikoo juoda.

Yksi todistus lisää että päiväyksey suuntaa antavia! Nyt toki pitää juoda pois kun avattu.

@Wiizeli mieltä?

Tästä tulee mieleen tarina lukioajoilta, joka ei ole kovinkaan ruokahalua nostattava mut kuitenkin!
Oppilaille oli hengailutila alakerrassa pommisuojassa, jossa oli sohvat, pöytä, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja radio. Sitten jossain vaiheessa toin sinne pienen crt:n ja NESin. Mutta tuolla jääkaapissa oli aina kahvimaitoa ruokalasta haettuna, kerran yksi purkki happani siellä pari viikkoa ja kaveri sitä käytti. Oli kokkareista kyllä. Jostan syystä tämä jätettiin jääkaappiin. Joskus 4kk jälkeen tuota katsottiin ja päällä oli "sulatejuusto" valkoinen kerros päällä. Tän joku laittoi mikroon ja kyllä NESin pelaajat kaikkosi nopeasti kun koko koulun alakerta haisi järkyttävälle. Loppu maito pakastettiin ja joskus keväällä sieltä kaiveltiin kun yksi nuorempi kaveri tarttui haasteeseen, että juo tämän maidon. Siihen kerättiin joku 120€ potti ja tulihan tuo spektaakkeli kuvattuakin. Edessä oli roskis ja nenästä kiinni pitäen joi tuon vihreän liejun, nieli kyllä, mutta kurkunpäästä sen jossain vaiheessa maistoi ja tuli kyllä koko päivän ateriat melko vilkkaasti ylös. Hajukin tossa liejussa oli kyl melkonen.
 

Jusumaani

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
101

Maine:

Tämä ei ehkä ole varsinaisesti ruoka, mutta joskus tällainen pikapöperö ajaa hyvin asiansa.
Kebablastuja (esim. Alanya marketista) ja herne-maissi-paprikaa pakastimesta pannulle. Paistamisen lopussa lisätään hieman Auraa ja sekoitellaan se mukaan. Kaveriksi vähän raejuustoa sekä Görans kebabkastiketta. Kastike on tärkeä.IMG_20211125_115652.jpg
Hyvää ja ravitsevaa :DD
 
Ylös Bottom