Mitäs tänään ruuaksi?

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
16018

Maine:

Vaikea uskoa että olen kateellinen vegepaskasta, mutta toi näyttää aika paljon paremmalta kuin oma Pirkan -30% hintaan ostettu kämälihis suoraan kylmänä jääkaapista, kun ei tässä nyt ehi.
 

micke nindendosta

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2267

Maine:

Ravintolassa käytiin testaamassa. Paikallinen kiinalainen ravintola muutti uuteen paikkaan ja samalla tapahtui sukupolvenvaihdos yrityksessä.

Hyvältä vaikutti. Ruoka oli hyvää, paikka näytti hienolta ja Tsingtao upposi hyvin. Söin ankkaa, vihanneksia ja hoisin-kastiketta.

IMG_20201220_184614.jpg
 

HYB

Assumed Legend
Ad Infinitum
Viestit
519

Maine:

Saattaa ehkä näyttää käppäselle mutta Aurajuustotopikin innoittamana rupesin himoitsemaan kasvisgratinia ja jaksoin sen tänään tehdä. Täs on vitusti aurajuustoo, eli kevyt 150g :radi: . Harvoja ruokia joka tulee tuhottua niin nopee et se ei ehi jäähtyä yhtään. Eli huomenna syödään tätä myös jouluruokana.

kasvisg.jpg
 

Wick

NES-Retro Master
Insider
Viestit
6720

Maine:

Tällä kertaa jouluruokaa syötiin kyllästymiseen asti mättämisen sijaan vain aattona, ja nyt sit enemmän tai vähemmän paluuta arkeen.

Tässä just paistelen Incredible Burger -pihvejä, elikkäs kohta syödään bursaa niin että paikat paukkuu.
 

FilmNet

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3418

Maine:

Jouluähky jatkuu. Ja jääkaapissa vielä huomisellekin lisää! Riisipuurot ja tortut siirtyneet kans huomisaamuun kun ei ole vielä muina aamuina ehtinyt/mahtunut.
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
11033

Maine:

Noi on kyllä pirun käteviä!

Ite suosin sitä Tikka Masalaa samanmoisena versiona. On muuten helevetin hyvää.

Vaatii tosin loppua kohden vielä lorauksen jogurttia lisäksi, että joutuu käyttämään kerran pois, mutta melkein yhtä helppo. ( ainakin niin pitkään kunnes sitä jogurttia ei oo liikaa, jolloin poisottaessa laatikko longahtaa ja kaikki ympäri lattioita ja uuniinluukkua...been there, done that. )
 

HYB

Assumed Legend
Ad Infinitum
Viestit
519

Maine:

En havaitse käppää.
Käppä 1: ei hot pot vermeitä missä tämä pitäisi oikeaoppisesti valmistaa vähän kerrallaan. Käppä 2: ei autenttisesti syötynä kastettuna ainekset raakaan munaan. Käppä 3: ei viimeistelyudonia tai shiitakeja, saati shungikua. Käppä 4: soossin ratio ja ainesosat eroo vähän alkuperäsestä, tähän en laittanu mm. sakea jonka vois ens kerralla kyllä mukaan heittää.

Silti maistui/5 ja huomenna yritys 2.
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
7089

Maine:

Venäjäläistä sushia. Täällä on jo pitkään ollut aikamoinen sushimania. Se on sellaista pikaruokaa, jota saa joka paikasta.

Maistuvaa, ainakin kun ei enää muista miltä se sushin kuuluu maistua.

Kimchikeitto, nuudeliruoka ja katkarapurullat yhteensä 250rub.
20201229_115729.jpg
 
Ylös Bottom