Mitä peliä pelasit viimeksi?

Oikeasti ihan sairasta kuinka raivon valtaan toi peli mut saa.
Mä vittu pihisen raivoa ja vihaa. Aivan saatanan turhautunut olo.
Tekisi mieli vain huutaa ja karjua.
Oikein ees osaa keskittyä mihinkään, kun vituttaa niin perkeleesti.

Rauhotu.
 
Jooh, oli äsken coporobissa cutscene. Ääni ja kuva täysin epäsynkassa. Siis valehtelematta joku parin sekunnin heitto.

Pääsin pelissä tollaiseen pomotaistoon(?) mikä on sellaista, että aalto aallon perään tulee robotteja sun kimppuun. Niitä vain tulee ja tulee.
Ihan vitun puuduttavaa menoa.
Kuolin.
Kattellaan taas joskus.
 
Otin uuden yrityksen tota robokopin taistoa ja siinähän oli checkpoint mukavasti kesken taistelun.
Nyt sitten keräsin nopeasti kentästä healthkittejä ja menin puoliksi piiloon erääseen konttiin, mistä suojan takaa sitten kävin aina robotti kerrallaan vihut ampumassa.
Tosta eteenpäin kun jatkoi, niin cutscene taas aivan vituillaan. Vähintään parin sekunnin ero kuva/äänisynkassa.
Ja tässä on koko ajan edelleen äänet säröilleet.

Peliä kuitenkin jatketaan, kun noi pienet mokat on jo vain osa tota kokonaisuutta.
Kunnes ne pienet mokat keskeyttää sun pelaamisen.
Eräässä kentässä olisi pitänyt varmaan joku kohtaus käynnistyä, mutta eipä vaan aukea ovet edestä, eikä tule edes ovenaukaisuun tarkoitettua ikonia. Ja kaikki muu tosta onkin jo suoritettu ja kartta opastaa juuri tuonne menemään.
Eli pitää aiemmasta checkpointista lähteä taas suorittamaan, jos sitten tapahtuisi asiat oikeassa järkässä tai jotain.

Kaipaisi kyllä ihan pientä päivittelyä toi robocop.
 
Sen verran laitoin vielä ropottikoppia pelitykseen, että kävin kolme helppoa trophya hakemassa.
Eli new game+ käyntiin ja kun ropojepari nyt vähän paremmassa tikissä, niin kävin ammuntaradalta hakemassa helpot pisteet kotiin.

4 trophya puuttuisi platinasta, mutta niitä varten pitäisi jo enemmänkin pelata tota, niin en ole jaksamassa.
 
En nyt tiedä, että alanko tätä oikeasti pelaamaan vai en. Kunhan nyt ainakin halusin testata. Eli Bloodstained - Ritual of the nightin laitoin työstöön.
Ekan kentän bossiin pelasin ja kuolin.
Ei oo nää metroidvaniat hallussa ollenkaan, koska en käytännössä ole oikeastaan koskaan pelannut.
Sinällään ihan kivalta vaikutti kyllä, mutta voi olla että oma taito ja jaksaminen ei koko peliä riittäisi.
 
Bossi meni tokalla yrityksellä läpi. Ja toki siten, että omalla hahmolla oli healthia just yhden iskun verran.
Toi alkuhan oli luonnollisestikin pelin tutoriaali, jonka jälkeen tuli vasta pelin alkuruutu. :D
Muttah joo, jatkoin pelaamista siitä eteenpäin ja kyllähän tossa koko ajan jollain määrin edistystä tapahtuu.
Tossa tulee vain aikamoiseen tahtiin hahmolle uusia aseita, taikoja ja mitä lie, niin ei itse oikein ole kärryillä että mitä kannattaa käyttää ja mitä ei.
Tai siis toki nyt aseet ja armorit ymmärrän laittaa sopiviksi, mutta kaikki noi shard-hommat onkin sitten...
Tälläkin hetkellä vetelen jollain liekillä, minkä sain ihan pelin alusta. Varmaan tuolla jotain tehokkaampaakin magiaa olisi jo käytettävissä.
Potioneita mulla menee enemmän kuin paljon, koska otan oikeastaan aina osumaa, oli vastus minkälainen tahansa.

Kaunis peli ja hyvät musiikit.
 
En montaa kuvaa ottanut Robocopia pelatessa, mutta tässä nyt muutama.

rc3.JPG

Leffaan liittyviä viittauksia oli peli täynnä. Jopa hahmojen repliikeissä oli paljon samoja vuorosanoja kuin leffassa tai ainakin vahvoja viittauksia tiettyihin vuorosanoihin.

rc4.JPG

Mun mielestä peli oli kyllä saanut leffaan liittyvät yksityiskohdat graafisesti nätisti kohdilleen.

rc5.JPG

Näytäisi siltä, että joku on ammuttu seulaksi täällä.

Se oli jännä tossa pelissä, että sen graafinen taso vaihteli. Enemmän kuin usein oltiin PS4-tason maisemissa, mutta sitten välillä oli niitä hetkiä kun peli näytti hiton hienolta. Veikkaus että liittyy pelin kehitykseen. Alkanut vahvasti ja loppunut heikosti? Tai sitten oli vain tarvittu jotain kohtia, mitkä näyttää demossa hyvältä ja saadaan myytyä peli markkinoille.
 
Bloodstainedia tossa nyt pelaillut aina pienissä erissä ja sanoisin, että toi on ollut sellaista opettelua edelleen.
Edelleen pelissä olen suht alussa, mutta sillai pikku hiljaa laajenee toi alue missä tulee pyörittyä.
Samalla toi on ollut jossain määrin grindaamista, kun pyörii ees taas samoja mestoja. Tuolla siis jotain paikkoja mihin en vielä pääse, koska jotain puuttuu tai en vain tajua.

Sanoisin kuitenkin että tän päivän pelisessio oli oikein positiivinen.
Perehdyin enemmän pelin saloihin ja opin asioita. Kuten vaikkapa sen, että ei kannata vain potioneita miettiä vaan käy duunaamassa aterioita itselleen, niin niillä saa paljon paremmin healthia.
Muutenkin craftaushommiin tuli enemmän perehdyttyä.
Olin jo alkanut keräämään rahaa erättä asetta varten, kunnes huomasin että pystynkin craftaamaan sen suoraan itselleni.

Ja mitä tulee noihin aseisiin niin senkin olen oppinut, että ei se damagen määrä vaan kuinka se ase sopii omaan pelityyliin.
Yritin tossa pelailla erään aseen kanssa, joka teki ihan hyvin damaa, mutta oli kuitenkin hidas. Se johti sitten siihen, että otin aika paljon myös osumaa itsekin.
No, vaihdoin aseen tikariin, joka teki selkeästi vähemmän damagea, mutta oli todella paljon nopeampi käyttää. Lopputuloksena se, että sen nopeuden ansiosta pistin vihuja paljon nopeammin matalaksi ja samalla myös itse otin vähemmän sitä osumaa.
Nyt tosin mulla on käytössä se craftattu ase, joka tehokas ja ihan ok ripeä liikkeissään.
Vähän joutuu noiden aseiden vaihdon yhteydessä aina vaan opettelemaan uutta, kun se osumapiste muuttuu aseen rangesta riippuen.

Ja tässähän on noita erikoisliikkeitä, mitkä tulee eri näppäinyhdestelmistä kuin beat 'em upeissa konsanaan. Niin en todellakaan ole niitä haltuun ottanut. Muutaman olen vahingossa tehnyt, mutta ei niitä tiedolla ja taidolla synny. Enkä varmaan ala opettelemaankaan. Ellei sitten ole jotain todella yksinkertaisella tekniikalla olevaa.

Päivän pelisessio päättyi siihen, että voitin pomotaiston/kaksintaistelun/välipomon, minkä lie, johon viimeksi kuolin.
Jäi siitä sen verran hyvä fiilis päälle, että päätin lopettaa pelaamisen. Voi kuulostaa tyhmältä, mutta en halunnut pilata sitä hyvää tunnetta, minkä kerrankin onnistui saamaan pelissä. Niinpä juoksin läheiseen savehuoneeseen äkkiä pelin tallentamaan.
Siitä on hyvä sitten jatkaa jossain vaiheessa kohti uusia pettymyksiä.

BS1.JPGBS2.JPGBS3.JPGBS4.JPG
 
Ja tässähän on noita erikoisliikkeitä, mitkä tulee eri näppäinyhdestelmistä kuin beat 'em upeissa konsanaan. Niin en todellakaan ole niitä haltuun ottanut.

Vaikka tää on mun all time lempigenre niin täysin sama homma :D Ikinä käytä noita, semmonen kunnon viuhkana huitova nopee grissaegrim vaa eteen peruslyönnillä ja spellit siihe päälle niin :love:
 
Motorhead PS1:llä, leagueta hard vaikeustasolla.
Peli on ajotuntumaltaan ja fysiikaltaan hyvä, ruudunpäitykseltään sulava.
Musiikkina laadukasta teknopauketta.
Haastava ja nautittava futurististisen sumuinen kilpa-ajopeli.
Tää muuten oli omia lapsuudenpelejä PC:llä! Erinomaista jumputusmusiikkia, jota nykyäänkin on tullut kuunneltua YouTubesta. Peli oli kyllä skidinä tautisen vaikea, haluaisin päästä koittamaan tuota uudestaan, PC-versiona. Tuntuupa kivalta, kun joku muukin muistaa tuon pellin (tai ylipäätänsä pelaa sitä).
 
Tää muuten oli omia lapsuudenpelejä PC:llä! Erinomaista jumputusmusiikkia, jota nykyäänkin on tullut kuunneltua YouTubesta. Peli oli kyllä skidinä tautisen vaikea, haluaisin päästä koittamaan tuota uudestaan, PC-versiona. Tuntuupa kivalta, kun joku muukin muistaa tuon pellin (tai ylipäätänsä pelaa sitä).

Minulla oli tuohon aikaan suvantovaihe pelitietokoneen tehoissa, että olisi ultimate race pro tai motorhead toiminut, joten kokemukset arcade ajeluista oli tietokoneella jäänyt sinne mahtavaan Screamer 2:een, jossa myöskin ihanainen soundtrack.

Tuo Motorhead on vailla grafiikkarepeilyjä, ja ajotuntumassakaan ei oikeastaan ole mitään kikkaa, vaan se on hyvin ymmärrettävä että kuinka rengas koskettaa radan pintaa ja missä tilanteessa rengasgeippi menetetään.
Ajoneuvojen valot on toteutettu utuisen nätisti.
 
Edelleen tässä itseä vähän hämmentää, että mä hitaasti mutta varmasti koko ajan etenen tossa Bloodstainedissa. Jotenkin odottaa että ihan just kohta tulee sellainen vastus, mistä en vain millään selviä.
Jossain määrin siirryin seuraavaan mestaan tossa vaikka vähän jäi vielä edellisestäkin tutkittavaa. Oon kuitenkin noita teleporttauspaikkoja löytänyt jonkin verran, niin kyllä tässä lopulta suht kivuttomasti pääse takaisinkin päin liikkumaan.

Tässä taas matkan varrelta pari matkamuistokuvaa.

BS5.JPG

KISSA!

BS6.JPG

Nykytaidetta tai jotain.

BS7.JPG

Oon saanut tollasen miekankin kaveriksi leijumaan. Vähän hidas ja huteja huitovahan se on, mutta ei siitä kyllä millään tavoin haittaakaan ole.

BS8.JPG

En oo vielä ymmärtänyt, että onko noilla jotain tarkoitusta, mutta tässä pääsee aina välillä penkille istumaan jos haluaa.
 
Tuli tänään pelattua aika paljon tota Bloodstainedia.
Tossa yhdessä vaiheessa tuli sitten sellainen tilanne eteen, että olin kartasta kolunnut kaikki paikat läpi minne pystyin menemään. Muuten oli ovet lukossa tai joku muu este, mikä vaatisi uutta kykyä tai jotain muuta kikkakutosta.
Kovasti sitten yritin etsiä ja ihmetellä kuinka pääsisin etenemään. Kiersin kaikki paikat läpi varmaan pariin kertaan ihan varmuuden vuoksi.
Sitten puoliksi vahingossa onnistuin ratkaisemaan tilanteen ja peli eteni taas. Ratkaisu oli näinkin yksinkertainen:

Olin yrittänyt päästä alueen yläkerroksissa oleviin mestoihin, mutta siellä kulkuväylät sellaisia mistä en läpi pääse. Tota ongelmaa kuitenkin ihmettelin.
Siinä kun sitten palailin mestoja takaisinpäin, niin mulle oli kertynyt varastoon aineksia yhteen miniquestiin, joka tuli ihan alussa. Eli sain oikeat kemikaalit, jotta saatiin valokuvakamera toimimaan. Palkinnoksi sain valokuvan itsestäni.
En asiaa sen enempää ihmetellyt ja jatkoin sekoilujani tuolla linnassa tai mikä onkaan.
Jälleen olin kiertänyt paikat aika läpi, kun päädyin kirjastoon, missä toki olin aiemminkin käynyt, mutta nyt kun oli omakuva mukana, niin tilanne oli toinen.
Nyt hahmoni avasi dialogin kirjastonhoitajavampyyrille ja kyseli tältä, että tietääkö setä kuinka pääsisin juna-asemalle. No junaan tarvittiin henkkarit. kirjastonhoitajavampyyri voisi mulle henkkarit tehdä, jos omakuvan omaisin. No nythän sellainen oli ja vampyyrisetä teki mulle henkkarit.

Eikun kohti juna-asemaan ja kiskoille.
Tuolta sitten pienen seikkailun jälkeen tulikin vastaan pomotaisto, jonka voitettuani sain kyvyn jolla pääsen niistä mestoista eteenpäin joita olin ison osan päivästä ihmetellyt.
Jäi siinä pomotaistossa vaan ärsyttämään, kun mulla oli helat abput 1/3-tilanteessa, niin päätin siinä taiston kesken käyttää high potionin, että en varmasti ihan heti kuole. No käytin mun vikan high potionin siinä ja se vitun bossi kuoli heti seuraavasta iskusta. Meni ihan hukkaan se potioni...

Mutta siis, aika paljon tässä saa kyllä käydä noita mestoja läpi useampaan kertaan, että jos tietyillä hahmoilla jotain uusia juttuja olisi ilmaantunut.
Ei osaa asennoitua vielä ihan täysin siihen, että missä tahansa paikassa voikin yhtäkkiä olla taas jotain hyödyllistä.
Mutta tuleepahan grindattua, kun juoksee paikkoja eestaas vähän väliä.

BS9.JPG
 
Takaisin
Ylös Bottom