Minkä sarjan tuotantokauden katsoit viimeksi?

Manifest - Kaudet 1-3 :netflix:

Lentokone lähtee Jamaicalta kohti USA:n New Yorkia vuonna 2013. Matka on pientä turbulenssia lukuunottamatta rauhallinen.
Mutta kun kone laskeutuu New Yorkiin, niin vastassa ovat vähän kaikki viranomaiset ja matkustajat pistetään karanteeniin.
Eihän tässä muuten mitään ongelmia olisi, mutta kun vuosi on 2018 ja kyseinen lentokone matkustajineen on ollut kateissa viimeiset 5½ vuotta.

Tämä sarja on sellaista perus hömppää, joka on tarkoitettu suht perus tv-viihteeksi.
Sarjassa toki seurataan tiettyjä perushahmoja sekä heidän perheitään. Kuinka he sopeutuvat uuteen maailmaan tai kuinka uusi maailma sopeutuu heihin.
Mutta ei siinä kaikki! Lentokoneen matkustajat alkavat kokemaan asioita. He kuulevat ääniä ja näkevät näkyjä, jotka kehoittavat reagoimaan asioihin.
Yleensä tuo kehoite on joku yksinkertainen lause tai näky, joka toistuu kunnes asialle tehdään jotain. Näiden kykyjen myötä lentokoneen matkustajat alkavat sitten pelastamaan ihmisiä hädästä ja auttamaan noin yleisesti. Mutta koska kyseessä on tv-viihdettä, niin asiat eskaloituvat ja hommat menevät vaikeammiksi asioiden edetessä.
On salaliittoteorioita, hallituksen juttuja ja vainoajia.

Sarjan idea on ihan mielenkiintoinen ja parhaimmillaan meno on aivan viihdyttävää. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään isoimman rahan tv-tuotanto, jossa isot starat näyttelevät ja draama on hyvää. Ei, tässä on niitä perus ärsytyksiä, kun hahmojen käytöksessä logiikka kusee ja se yksi tietty lapsi on vitun ärsyttävä.
Pystyin kuitenkin sietämään noita seikkoja, koska tässä oli jotain sellaista tiettyä mysteeriä, minkä halusin nähdä ratkeavan.
Ja tuo mysteeri tosiaan kausi kaudelta ja jakso jaksolta menee sakeammaksi.

Sarjaa tehtiin normi-töllöön ekat kolme kautta, jonka jälkeen kirves heilahti. Netflix tuli kuitenkin mukaan ja suostui neljänteen kauteen, joka kestää 20 jaksoa ja pistää homman pakettiin, eli sellainen on vielä tulossa.
Sarjan ekalla kaudella on eniten ärsyttäviä asioita, mutta onneksi sarja edetessään oppii omista virheistään ja pikku hiljaa luopuu niistä.
Ja tässä ihan oikeasti jotkut juonikuviot vain katoavat hiljakseen kuvioista, koska ei niitä tarvitakaan. Ei ehkä sitä parasta televisiota moinen, mutta sarjan kokonaisuuden kannalta ihan hyvä niin.

3/5


Sarjalla tosiaan omat vikansa, mutta on kyllä myös omat mielenkiintoisuutensakin.
En tosin usko, että tätä kovin moni tältä boardilta jaksaisi katsoa. Teillä on liian kovat laatuvaatimukset.
 
Tossa kun Manifestin sai loppuun ja lähti sitten jatkamaan Better call Saulin vikalla kaudella, niin ei helvetti kun pärähtää tasoerot silmille ja lujaa.
Toki Manifest on tehty ihan eri tyylillä, formaatilla ja budjetilla. Ei siinä edes yritetä mitään hienoa tai merkityksellistä saada aikaiseksi. Kunhan jotain keskivertoviihdettä televisioon, että saadaan mainoksia myydyksi sinne tauoille.
Niin sitten kun alkaa katsomaan Saulia, niin yhtäkkiä ruutu täysi hyviä roolisuorituksia, tarkkaan pohdittuja kamerakulmia ja muutenkin hahmoja joilla on merkitystä eikä vain turhaa täytettä.

Tekee siis sinällään ihan hyvää välillä katsoa jotain muutakin kuin pelkkää AAA+ kamaa, niin osaa sitten arvostaa sitä parempaa settiä, kun tietää mitä on aidan toisella puolen.
 
Better Call Saul 6. ja samalla viimeinen kausi. :netflix:


Tai siis katoin sillon jo kun ilmestyi, mutta unohdin tänne postata.

Olihan tää nyt saatana kaikin puolin ihan helvetin loistava sarja ja on kyllä pirunmoinen sääli, kun tämänkin täytyi loppua. :(

Olihan se pirun jees, että vielä nähtiin Walteria ja Jesseäkin.

Ihan 4,75/5 koko sarja. :love:
 
Jigeum Uri Hakgyoneun - Kausi 1. :netflix:

Eli kyseessä siis eteläkorealainen All of us are dead. Sarjassa seurataan pääasiallisesti ryhmää lukiolaisia, jotka joutuvat jumiin kouluunsa, kun zombi-epidemia iskee päälle ryminällä. Menoa kuitenkin tapahtuu muuallakin ja siis muitakin merkittäviä hahmoja sarjassa.
Ensimmäinen kausi koostui 13 jaksosta, jotka jokainen kestoltaan noin tunnin luokkaa.

Jokainen korealaisia sarjoja/elokuvia seurannut tietää varmaan ennakkoon jo suunnilleen, että minkälaista menoa tiedossa noin yleisesti.
Sarja alkaa vähän hitaasti ja eka jakso on selkeästi sarjan heikointa antia. Mutta tässä kuitenkin mennään rauhallisesti noin muutenkin. Hahmoihin tutustutaan ja heille annetaan omat ruutuaikansa. Tässä hahmoille ja heidän persoonilleen annetaan aika paljon aikaa. Luin netistä jopa sellaisen valituksen, että tässä liikaa keskityttäisiin jutusteluun eikä zombeihin, mutta tuo ei pidä paikkaansa. Kyllä tässä ihan riittävästi zombeja pakoillaan.
Itse tykkäsin sarjan hahmoista. Hyviä persoonia ja myös sopivan mulkkuja hahmoja vihattavaksi myös.

Zombie-meininki on tavallaan suht tuttua perus kauraa, mutta on myös muutamia pieniä muuttujia seassa, mutta ei siitä sen enempää.
Ei olla kuitenkaan millään tavoin missään walking deadiin verrattavissa tunnelmissa.
Tässä zombien tappaminen ei ole yhtä luontaisen helppoa kuin muissa sarjoissa.

Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin muutamat tehosteet jättivät toivomisen varaa kauden aikana. Lähinnä kuivunut veri, jota hahmojen vaatteilla esiintyi. Näytti lähinnä siveltimellä töpötetyltä vesiväriltä.

Vaikka alku oli hidas, niin meno parani jakso jaksolta. Kokonaisuus oikein hyvä.
Toka kausi on Netflixin mukaan tulossa ja otan sen mielelläni vastaan.

4/5


TEKKEN: Bloodline :netflix:


Tämä animu-sarja seuraa nuoren Jin Kazaman kehitystä taistelijaksi King of the iron fist tournamentiin.

Sarjassa oli vain kuusi jaksoa, jotka jokainen kestoltaan jotain vähän yli 20min.
Tässä oli sellaista juosten kustu-fiilistä.
Nopeaan tahtiin juostaan juonessa Jinin nuoruudesta siihen, että hän on itse turnauksessa. Itse pääottelukin tulee suht nopeasti vastaan.
Sitten kun päästään viimeiseen jaksoon, niin tuntuu että sarja muuttuu kasaksi flashbackeja.
Miten vitussa kuuden jakson mittaisen sarjan kuudennessa osassa voidaan muistella menneitä jaksoja yli puolet jakson mitasta?
Ja suurin osa flashbackeista kesken taistelun. 5sekuntia taistelua ja 20sekuntia flashbackia. Sitten taas 5sekuntia taistelua ja 20sekuntia flashbackia. Alkoi oikeasti suututtamaan vikan jakson kohdalla toi meininki.

Mutta siis.
Tämän sarjan tarina on aika vahvasti sama kuin Tekken3-pelin.
Mukana olevia hahmoja on Jinin lisäksi Heihachi, Hwoarang, Paul, Nina Williams, King, se joku kiinalainen tyttö Xiaxouxiaxang jne.
Netflixissä ei ollut kuin jenkkidubi, johon tarttua. Ja se oli laadultaa aika kuraa. Varsinkin Heihachin ääninäyttely.
Mitä tulee itse sarjaan ja sen animointiin, niin jokainen varjoefekti oli outo kolmio, mikä hahmojen päälle langetettu.
Ja aina kun joku jotain Jinille sanoo, niin hän aina hämmästyy. En ymmärtänyt tuota jatkuvaa hämmästelyreaktiota.

Oli tässä kuitenkin hyviäkin juttuja.
Taisteluista pystyi bongaamaan ja tunnistamaan niitä tuttuja liikkeitä pelista aika helpostikin. Hwoarang ei tosin tehnyt kertaakaan hunting hawkia.
Juonessa oli oma pieni mielenkiintonsa, jota jaksoi seurata tämän kuuden jakson verran.
Tosin, tämä oli sellainen sarja, että jos ei ole tekkeneitä pelannut, niin ei tämä varmaan toimi ollenkaan. Varsinkin vikassa jaksossa asiat menevät siihen suuntaan, että pelisarjaa tuntematon voi olla ihmeissään.

3/5 Tossa on tekkenpisteitä ainakin puolikas matkassa.
 
For All Mankind :apple tv+:

Kaudet 1 ja 2

Severancen jälkeen ajattelin että nyt oli kaikki katsomisen arvoinen AppleTV Plussasta katsottu. Tämä sarja tuli kuitenkin työkaverin kanssa puheeksi, olinhan sen nähnytkin palvelun etusivulla, joten eiköhän anneta sillekin vielä mahdollisuus. Palvelun tilaus (ilmainen 3kk jakso) loppuu joka tapauksessa pian, joten kaikki hyöty irti kun ehtii vielä. Jostain syystä olin saanut käsityksen, että kyseessä olisi täysin dokumentaarinen sarja, tai ihan silkka dokumentti, josta syystä en aiemmin ollut katseluun napannut. Ei sillä etteikö dokumentti kiinnostaisi, mutta kun palveluun tulin jotain etsimään oli se pääasiassa fiktiivistä hömppää ja tykittelyä, tai jotain.

Dokumentti sarja siis ei tosiaan ole, vaan scifi-draama. Pääkehys tarinassa on vaihtoehtoinen historian kulku (aina erityisen mielenkiintoista!), jossa Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton välinen kilpajuoksu avaruuteen ja myöhemmin Kuuhun ei koskaan loppunutkaan, ja jossa ensimmäisenä Kuuhun ehti Neuvostoliitto kosmonautteineen jenkkien ja Neil Armstrongin sijaan. Tätä ei voida pitää spoilerina, sillä se selviää ensimmäisen jakson ensimmäisten minuuttien aikana, antaen pohjavireen koko sarjalle. Mitään nopeatempoista räiskintää ja rymistelyä ei meno ole, paitsi tietysti paikka paikoin kun paska osuu kunnolla tuulettimeen, mutta muuten tahti on aika rauhallinen, joskin kovin jännitteinen. Sopii oikein hyvin, mutta tietysti mukana on muutamia BLAH ja MEH -tason juonikuvioita. Onneksi kuitenkin aika vähän.

Sen enempää sarjasta en uskallakaan kertoa spoilereiden pelossa. Kaikki sarjan tapahtumat eivät ole fiktiivisiä, vaan monet niistä tapahtuivat myös oikeasti, joskin ehkä eri ajankohtana (?) ja sisällöltään tietysti keksityllä tavalla. Myös nimeä myöten todellisiin henkilöihin perustuvia hahmoja löytyy paljon.

Joskus viikko sitten tykittelin ensimmäisen kauden läpi, ja toisen kauden päätin viime yönä. Palvelusta löytyy toki vielä tuorein eli kolmas tuotantokausi (julkaistu tänä vuonna), ja ilmeisesti neljännen kauden kuvaukset ovat jo alkaneet, eli lisää on vielä luvassa. Erinomaista!

Annan tälle kelvolliset viisi peukaloa: (y)(y)(y)(y)(y)
 
The Sandman - Jakso 11. :netflix:

Elikkäs, tämä extra-jakso, joka ilmaantui Netflixiin tovi varsinaisen sarjan jälkeen.
Tunnin mittaisessa jaksossa on kaksi eri tarinaa, jotka toki molemmat sarjakuvana ilmestyneet aikoinaan.

Eka tarina oli animaatio Dream of a thousand cats.
Siinä seurattiin muutamaa kissaa ja näiden unelmaa kissojen vallankumouksesta, ihmisestä vapautumista.
Oli vain sellainen parinkymmenen minuutin tarina tämä.
Ihan ymmärrettävää, että oli animaationa toteutettu. Hivenen olisi ollut cgi-puolella hommia, jos live-action olisi ollut.

Toka tarina, joka olikin sitten jo enemmän sellaisen oikean jakson kokoinen, oli Calliope.
Siinä kirjailija saa vangikseen muusan, jonka avulla hän toteuttaa uraansa.
Calliopen roolissa nähdään Melissanthi Mahut, joka oli Assassin's Creed Odysseyn päähahmo Kassandra, jos siis pelasi naishahmolla.

Molemmat jaksot ihan ok, mutta kumpikaan ei varsinaisesti mikään hyvän mielen tarina ole.
 
For All Mankind :apple tv+:

Kaudet 1 ja 2

Severancen jälkeen ajattelin että nyt oli kaikki katsomisen arvoinen AppleTV Plussasta katsottu. Tämä sarja tuli kuitenkin työkaverin kanssa puheeksi, olinhan sen nähnytkin palvelun etusivulla, joten eiköhän anneta sillekin vielä mahdollisuus. Palvelun tilaus (ilmainen 3kk jakso) loppuu joka tapauksessa pian, joten kaikki hyöty irti kun ehtii vielä. Jostain syystä olin saanut käsityksen, että kyseessä olisi täysin dokumentaarinen sarja, tai ihan silkka dokumentti, josta syystä en aiemmin ollut katseluun napannut. Ei sillä etteikö dokumentti kiinnostaisi, mutta kun palveluun tulin jotain etsimään oli se pääasiassa fiktiivistä hömppää ja tykittelyä, tai jotain.

Dokumentti sarja siis ei tosiaan ole, vaan scifi-draama. Pääkehys tarinassa on vaihtoehtoinen historian kulku (aina erityisen mielenkiintoista!), jossa Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton välinen kilpajuoksu avaruuteen ja myöhemmin Kuuhun ei koskaan loppunutkaan, ja jossa ensimmäisenä Kuuhun ehti Neuvostoliitto kosmonautteineen jenkkien ja Neil Armstrongin sijaan. Tätä ei voida pitää spoilerina, sillä se selviää ensimmäisen jakson ensimmäisten minuuttien aikana, antaen pohjavireen koko sarjalle. Mitään nopeatempoista räiskintää ja rymistelyä ei meno ole, paitsi tietysti paikka paikoin kun paska osuu kunnolla tuulettimeen, mutta muuten tahti on aika rauhallinen, joskin kovin jännitteinen. Sopii oikein hyvin, mutta tietysti mukana on muutamia BLAH ja MEH -tason juonikuvioita. Onneksi kuitenkin aika vähän.

Sen enempää sarjasta en uskallakaan kertoa spoilereiden pelossa. Kaikki sarjan tapahtumat eivät ole fiktiivisiä, vaan monet niistä tapahtuivat myös oikeasti, joskin ehkä eri ajankohtana (?) ja sisällöltään tietysti keksityllä tavalla. Myös nimeä myöten todellisiin henkilöihin perustuvia hahmoja löytyy paljon.

Joskus viikko sitten tykittelin ensimmäisen kauden läpi, ja toisen kauden päätin viime yönä. Palvelusta löytyy toki vielä tuorein eli kolmas tuotantokausi (julkaistu tänä vuonna), ja ilmeisesti neljännen kauden kuvaukset ovat jo alkaneet, eli lisää on vielä luvassa. Erinomaista!

Annan tälle kelvolliset viisi peukaloa: (y)(y)(y)(y)(y)

Voi pojat, tykittelin sitten sen kolmannen kauden yhdeltä istumalta, juuri loppui viimeinen jakso. Tiedänpä ainakin mistä näen unia ensi yönä, kun koko päivän katsonut telkkarista vain yhtä sarjaa.

Kolmas kausi eroaa kahdesta aiemmasta selvästi. Teknologia ottaa aimo harppauksia eteenpäin, mutta sen suhteen myös tietynlainen uskottavuus katoaa. Ei se paljoa vihdyttävyyttä vähennä, mutta sen huomaa selvästi. Eräät vanhat ja uudet juonenkäänteet laittoivat puhisemaan, että "älkää laittako tällasta", mutta onneksi ne olivat varsin vähäisiä. Enemmän kuitenkin kuin ennen.

Spoilereita sisältävää puhinaa:
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Annan tälle varsin hyvän neljä peukkua (y)(y)(y)(y)
 
The Sinner - Kausi 4 :yle: + :netflix:

Tästä on tullut yksi mun lempisarjoista. Erittäin tyylikkäästi tehtyä rikosdraamaa. Bill Pullmanin näyttelemä Harry Ambrose on jotenkin todella kiehtova ja hyvin luotu hahmo, ja Pullman aivan loistava roolissaan. Ambrose ei saa rauhaa. Hänen on pakko saada työnsä tehtyä. Hän on kuin supersankari, jonka erityiskyky on pakkomielteisyys työtään kohtaan, ja kaikki hänen elämänsä osa-alueet kärsivät sen takia. Mutta työssään hän on paras.

Joka kaudella on aina yksi iso laajempi rikoskeissi/-vyyhti, ja niihin liittyy usein mielenkiintoisia esoteeris-okkultistisia elementtejä. Kerronta on kuitenkin äärimmäisen realistista ja uskottavaa ja henkilöhahmot erittäin todentuntuisia. Väkivaltaa ei ole liikaa, ja ihmisten kohtaamiset ja vuorovaikutus tuntuvat siltä, että ne voisivat tapahtua juuri samalla tavalla todellisuudessa. Tällä uusimmalla kaudella esiteltiin taas mielenkiintonen ja monimutkanen rikosvyyhti, ja tapahtumapaikkana on syrjäinen pikkukaupunki ja sen kalastajayhteisö. Katsojalle tarjoillaan vihjeitä ja faktoja keissistä juuri oikeaan tahtiin. Toisaalta lopun juonenkäänne tuli ehkä vähän liian puskista, ja henkilöhahmo oli niin keskeinen, ettei tuntunut luonnolliselta kuulla hänestä vasta noin lähellä kauden loppua.

Ilman Bill Pullmania ja Harry Ambrosea tää tuskin olisi näin hyvä sarja, niin paljon tässä on kyse Ambrosesta ja niin hienosti luotu hahmo hän on.
 
For All Mankind - kaudet 1-3 :apple tv+:

Iha jännää vaihtoehtohistoria-scifi-draamaa USA:n ja neuvostoliiton avaruuskilpailusta ja avaruuslentojen kehityksestä. Jaksojen välissä hypitään välillä ajassa ja kehityksessä vuosia eteenpäin. Tarina etenee välillä hurjaa vauhtia. Kehitysharppauksia ei juurikaan selitellä ja osa niistä on varsinkin 3. kaudella varsin utopistisia, kun otetaan aikakausi huomioon. Olisin tykännyt rauhallisemmasta etenemisestä, jossa esitetään edes jonkinlaisia suuntaa-antavia ajatuksia, miten selvittiin joistakin kriittisistä haasteista, esim. vaikkapa Kuun pöly. Draamaakin olisi saanut vielä enemmän rakentaa tieteellisten ongelmien pohjalle. Mielestäni tässä oli välillä liikaa kaikenlaista nykyajan woke-vouhotusta, joka tuntui oikeiden historiallisten tapahtumien seassa epäsopivalta. Tämä heikensi paikoin tarinan uskottavuutta ja immersiota. Käsikirjoitus tuntuu hieman hätäiseltä ja laiskalta. Homma pysyy kuitenkin jotenkin kasassa. Hahmot on pääosin ihan ok. Efektit ja cgi ovat TV-sarjaksi riittävän hyviä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Musiikit ovat usein eri aikakausien mukaisia, mikä paransi immersiota.
Sanotaan semmonen
2,5/5
 
Viimeksi muokattu:
Twilight Zone (2019) S1 Paramount+


No ei tää kyllä nouse ensimmäisen tai edes kasariversion tasolle. Seassa hyviä jaksoja ja sitten ei niin kovin hyviä.

Tunnelmassa jokin tökkii ja muutenkin on vähän semmonen puolivillaisen rebootin oloinen. Mutta mutta, ettei nyt liikaa mene haukkumisen puolelle, niin kyllä mää tätä katsoin ihan mielenkiinnolla kaikesta huolimatta ja tykkäsinkin.

Kakkoskausi vaikuttaa alun perusteella jotenkin lupaavammalta, mutta katsotaan mihin päin mennään.



Rod Serlingin cameo lopussa oli tosi jees veto mielestäni! Tokihan se oli aika hyvin arvattavissa, kuka se blurry man oli, eihän se nyt oikein voinu olla kukaan muukaan. :rolleyes:
 
Helsinki-syndrooma :yle:

https://areena.yle.fi/1-61748573

Mainoksen näin muutaman kerran sarjasta aiemmin, ja lähtökohta vaikutti ihan mielenkiintoiselta. Eilen meni kuusi jaksoa, ja tänään päivällä loput kaksi.
Tunnelmat jälkikäteen ovat vähän ristiriitaiset. Lähtökohta ja aloitus ovat mielenkiintoisia, mutta...

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Ei kokonaisuus huono ole, eikä tunnu siltä että tämänkin ajan olisi voinut käyttää paremmin kuin juuri tätä katsomalla, mutta ensimmäisen jakson petaamien odotuksien jälkeen lopputulos on pettymys.
Muutamat henkilöhahmot alkoivat toden teolla ärsyttää. En osaa sanoa oliko hahmo kirjoitettu vai näytelty huonosti, mutta mitä pidemmälle sarja eteni, sitä enemmän ne hankasivat vastakarvaan.

Annan tälle kaikesta huolimatta kelpo-peukkuja kolme: (y)(y)(y)
 
Viimeksi muokattu:
I Am Killer - kausi 3 :netflix:

Dokkarisarja murhaajista, jossa murhaaja, murhaajan läheiset, uhrin läheiset ja tutkijat kertovat tapauksesta. Eka kausi oli aikanaan hyvä. Toka kausi ei enää samalla tavalla iskenyt ja tää kolmas kausi olikin sitten mielestäni melko kehno jo. 1-2 jaksoa tuli melkeinpä skipattua.

Tuntuu jotenkin olevan ominaista näissä Netflixin sarjoissa, että eka kausi hyvä, jäät odottamaan toista kautta, joka ei enää olekaan niin hyvä ja kolmas kausi onkin jo paskaa. Heti tulee mieleen esimerkkinä vaikka se Toys That Made Us -sarja.
 
Twilight Zone (se uus) S2 Paramount+


Oli parempi kuin ykköskausi! Ihan erinomaisia jaksoja oli, mutta ei suinkaan täydellisiä. Jokin tässä vaan jää vähän puolitiehen suuren osan ajasta ja loputkin olivat usein arvattavissa. Osa jaksoista kärsii myös kyllä noista run timeista, ne on vaan liian pitkiä.

Silti moni ihan muistettaviakin jaksoja joukossa ja mm. The Thing -leffan ystäville voi maistua jakso nimeltä "8".

Ja toki:

Ilkeä Eric Forman kiusaamassa naista Groundhog Day -tyyppisessä aikaloopissa oli kyllä...:D



Kaikesta huolimatta, lisää maistuis!
 
Chappelle's Show, S1 + S2 (2003-2004)

:netflix:

Parin kuukauden kuluessa katselin sarjan läpi. Ei muuta sanottavaa kuin:

q45X7ovvaPm4u131qA.gif

Tämä mies on komedian kautta aikain suurimpia neroja. 5/5.

Ja helvetin hyvä että Netflixillä osataan arvostaa miestä sen verran että sai osansa rahoista vaikka ei ollut enää mitään lain pakottamaa osuutta niistä. Bravo.
 
Brooklyn Nine-Nine, 8. kausi

Oli aika meh päätös sarjalle. Onneksi jaksoja oli vain 10, koska mielestäni ollaan menty sarjan osalta jo pitkään yliajalla. Niin tasaisen harmaata, etten edes enää muista mitä kaudella tapahtui. Viimeisen jakson loputtua oli jopa helpotus, ettei jatkoa ole enää tulossa.

Olin kirjoitellut sarjasta jo aiemmin tänne ja osittain samat asiat päti vieläkin:

Brooklyn Nine-Nine, 6. kausi

Tän sarjan pitäisi olla parasta bestiä, mutta jotenkin kausi kaudelta vaan huononee. Siinä vaiheessa alkoi varmaan menemään pilalle, kun sarjassa alettiin keskittymään enemmän erilaisiin ihmissuhteisiin.

Kolme asiaa sarjassa kuitenkin toimii ja joiden takia jaksoi tämänkin kauden sinnitellä läpi: Peralta, Holt ja heist-jaksot. Kaikki muut hahmot edellämainittuja sekä Terryä lukuunottamatta voisi hyvin poistua sarjasta, koska tuntuu ettei niillä ole enää annettavaa ja juttujen terä vaan tylsistyy. Boyle on muuttunut lähinnä vaivaannuttavaksi ja Diazista ei oikein ole tullut jostain syystä koskaan välitettyä. Heist-jaksot ovat olleet sarjan käsikirjoituksen kirkkainta kärkeä ja niitä jopa odottaa innolla.

Kyllähän tää menee kun illalla puolinukuksissa katselee ja varmaan tulee katsottua loputkin kaudet samaan tyyliin, jos ne Netflixiin joskus tulee.

Paitsi heist-jakso oli tällä kertaa tylsää samojen juttujen ja twistien kierrätystä, joka oli valtaisa pettymys.

Jos joku arvio pitäisi antaa, niin se olisi 1,5/5.
 
Takaisin
Ylös Bottom