Minkä elokuvan katsoit viimeksi

Eikös se edellinenkin ollut aika 1/5 pökäle? Eka oli ihan viihdyttävä. Tää uus näkemättä.

Aika lähellä. Alkoi mennä tarinallisesti jo niin älyttömään suuntaan, että oksat pois.
Mutta pidin kyllä sitä tokaa vielä ihan viihdyttävänä.
 
Children of the Corn (1984) :uhd:

Pienessä Gatlinin kyläpahasessa lapsukaiset ottavat vallan ja tappavat kaikki aikuiset. Pahaa aavistamaton pariskunta, Burt ja Vicky, eksyvät paikalle ja pienen hämmästelyn jälkeen alkaa eloonjäämiskamppailu.
Pääosissa Peter Horton ja Linda Hamilton.

Siitä on varmaan 30 vuotta, kun olen tämän viimeksi nähnyt. Ja voi olla, että menee suunnilleen 30 vuotta ennen kuin katson uudestaan.
Pienellä budjetilla tehty elokuva, josta on kuvaustenkin aikana pitänyt rahoituksen takia karsia kohtauksia ja tehosteita, niin eihän tälläinen kovin hyvä voi olla.
Paljon huutamista ja rääkymistä sekä huonoa näyttelemistä.
Ei vaan nykypäivänä jaksa tälläistä katsella.

Linda Hamiltonin onneksi häneltä ilmestyi 1984 vuonna toinenkin elokuva.

2/5

Maissilapsille on tehty muuten aika hiton monta jatko-osaa ja pari uudelleen filmatisointiakin. Tosin tiedä sitten niistä uusista versioista, että onko ne tehty tän pohjalta vai Stephen Kingin teoksen mukaan.
 
Maissilapsille on tehty muuten aika hiton monta jatko-osaa ja pari uudelleen filmatisointiakin. Tosin tiedä sitten niistä uusista versioista, että onko ne tehty tän pohjalta vai Stephen Kingin teoksen mukaan.

Elelin siinä uskossa että näitä on 7.
Mutta niitä onkin jo 11, joista jopa KAKSI näyttää nimensä perusteella olevan jonkinlaisia rebootteja.
On siis olemassa KOLME elokuvaa, joiden nimi on Children of the Corn ilman mitään lisäyksiä :D

EDIT:
pikainen googlaus näytti että tämä viimeisin Children of the Corn onkin alkuperäisen esiosa :eek:
 
#Saraitda (2020) :netflix:

#Alive nimellä länsimaisittain kulkee tämä korealainen zombielokuva.
Leffassa zombiepidemia lähtee käyntiin räjähtävällä voimalla ja tarinan päähenkilö Oh Joon-woo jää käytännössä vangiksi omaan asuntoonsa.
Alkuun piilottelu asunnossa menee suht helposti, mutta lopulta resurssit käyvät vähiin ja henkinen puolikin alkaa kärsimään. Joku pakokeino olisi löydettävä.

Jätti vähän ristiriitaiset tunnelmat.
Ideana ihan jees ja yhden paikan leffat myös aina best. Toki tässä ollaan hivenen asunnon ulkopuolellakin, mutta pysytään kuitenkin taloyhtiön alueella.
Zombit myös vähän monitaitoisempia kuin perus aivottomat zombit, joten sitä kautta myös pientä lisävaaraa.

Mikäkö sitten tökki?
Päähahmo on vähän tyhmän oloinen luonteeltaan. Huutoa ja rääkymistä myös hivenen liikaa. Taidan ekaa kertaa valittaa asiasta.
Korealaiset kerrostalot myös aika turvattoman oloisia. Tuntuu että ulko-ovesta murtautuisi vaikka pieni lapsi läpi.
Ei sinällään pahoja asioita, mutta kuitenkin pientä ärsytystä aiheuttavia.

Kyllä tämä kuitenkin kokonaisuutena ihan ok oli.

3/5
 
Parit Budit ja Terencet aamupäivän ratoksi.

...ja täältä pesee, 1974 :viaplay:

Kyllä tämä on yksi suosikeista näiltä herroilta! Autoja ja turpaan laittoa, viihtyminen taattua.

Turpiin vaan ja onnea!, 1977 :viaplay:

Ei huono tämäkään, mutta ei sieltä parhaimmasta päästä. Tuli varmaan eniten tän leffan aikana laitettuu pause ja tsekkaattuu puhelinta.
 
American Psycho (2000)

Vuokrattiin youtubesta tämä eilen illalla ja katseltiin. En oo ihan varma, että oonko katsellut aiemmin.

Elokuva oli ihan viihdyttävä. Patrick Bateman on kaikessa pinnallisuudessaan varsin hauska hahmo. Elokuvan loppu oli vähän eäääh. Jonkinlainen kriittinen idea siitä oli älyttävissä, mutta toisaalta osa loppupuole tapahtumista teki lopusta vähän sellaisen, ettei sitä ideaa ehkä siitä oikein hyvin ollut luettavissa.

Ehkä sellainen 3,5/5 elokuva.
 
Viimeksi muokattu:
Revenger (2018) :netflix:

Tuolla merellä jossain on saari, minne kuolemaantuomitut sijoitetaan. Siellä he ovat omillaan ja jotain.
Nyt saarelle saapuu uusi tulokas, Kim Yul. Hän etsii saarella oleilevaa Kuhnia. Kuhnilla on kaikki valta ja voima saarella. Siitä huolimatta Kim Yul haluaa tappaa hänet.

Etelä-korealainen taisteluleffa, joka muistutti tyyliltään aika paljon sellaisia 70/80-luvun taisteluleffoja.
Näyttely oli surkeaa, juoni olematon ja ontuva. Asioita ei hirveämmin selitellä. Mutta mätkintäleffahan tämä, niin ei noilla asioilla niin hirveästi väliä.
Ja taistelukohtaukset olivat oikeasti ihan jees. Tai siis ainakin ne, missä oli pääosanäyttelijä Bruce Khan.
Has a 4th degree black belt in Hapkido, a 4th dan in Korean Karate, a 5th dan in Korean Kwal Bup, and a 4th dan in Korean Kyeoktooki. Bruce is a 4-Time World Champion Titleholder in the World Korea Hapkido Championships. Bruce has also trained with the Seoul Action School and Samo Hung's stunt team Hung Gar Ban.

Eli näyttäviä taisteluja silloin kun pääosan tyyppi matkassa. Muuten sitten oltiinkin lähempänä niitä vanhojen leffojen sähellyksiä.
Noin muuten leffa oli aika puuduttava ja pitkä. 1h41min on aivan liikaa tälläiselle elokuvalle. Parikymmentä minuuttia olisi voinut karsia ainakin kestosta.

Hyvää mätkintää, muuten aika surkea.

2/5
 
Henry: Portrait of a Serial Killer :bd:

En tiedä mikä mutta joku asia ajoi pitämään tässä elokuvassa kiinni ja uppoutumaan tähän. Äänimaailma hemmetin hyvä. Tälle annan kyllä helpon 4/5.


Riisuttu Mies :dvd:

Vielä tätä vanhaa hyvää aikaa kun Edelmann ja Kouki heiluttelevat kullia ja painivat alasti. 3.5/5
 
Prey :disney:

Paras Predator-elokuva sitten alkuperäisen Predatorin.

Silloin kun Prey aikanaan julkistettiin, niin olin vähän että no onpas paskan kuuloinen premissi. Mutta en häpeä myöntää olleeni väärässä, sillä tää totisesti toimi kuin junan vessa.

Ohjaaja Trachtenberg selvästi ymmärtää mistä Predatorissa on kyse, ja kunnioittaa sitä. Back to basics on homman juju - kaikki paskat onelinerit ja huonot vitsit sekä sivujuonirönsyilyt on lempattu ja nyt fiilis on taas aiempaa vakavampi. Jännitystä ja toimintaa piisaa sopivassa suhteessa, ja useammankin kerran iho meni ihan kananlihalle kun Yautja pääsi näyttämään Maan asukeille mistä päästä kana pissii.

Kauniisti kuvattu ja hyvät musat sekä näyttelijäsuoritukset myös. Se komanssidubbi tästä tosiaan puuttui, mutta maistui kyllä enkuksikin ihan mukavasti.

Hauskaa myös että Raphael Adolinin mustaruutipistoolikin nähdään taas.

Kyllä mä tälle tän hetken fiiliksillä 4,5/5 paukauttaisin.
 
Kattelin tuon uuden tiku ja taku leffan. Olihan tuo taas :D

Semmonen hiton referenssiviidakko alusta loppuun. Ei erityisen hauska, mutta sitäkin typerämpi. Melkee se oli kantavin voima, että miten typerämmäks tämä voi enää mennä. Kyllähän tuon katto ja ihan viihdyttävä, mutta joo.
 
Prey :disney:

Kyllä tämä on omastakin mielestä sarjan paras sitten ensimmäisen (jota ei voi koskaan ylittää), mutta jotenkin toi Predatorin lopullinen kuolemistapa oli vähän turhan kaukaa haettu. Muuten tykkäsin kyllä menosta täysin ja viihdyin hyvin. Ei pitänyt edes valvoa, mutta eihän me maltettu jättää tätä kesken.

En olisi missään nimessä uskonut että vuonna 2022 julkaistaan Predatorin prequel joka on jopa hyvä.

If it bleeds, we can kill it.

4/5
 
Takaisin
Ylös Bottom