Minkä elokuvan katsoit viimeksi

Missing in Action - Suoraa toimintaa (1984) :prime:Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa tuli katottua Chuck Norris -leffa.

Braddock (Norris) lähtee pelastamaan Vietnamista sodan päätyttyä USA:laisia sotilaita, joita ilkeät vietnamilaiset pitävät vielä sodan päätyttyä sotavankileirillä.

Elokuva oli kyllä suomennoksensa mukainen, hyvin suoraviivainen Cannon Filmsin rambokopio-toimintaleffa. Ihan viihdyttävä ja sillai eihän siinä!

E: niin ja oli tissejä ja perseitä, joten 5/5.
 
Viimeksi muokattu:
The Warrior and the Sorceress | 1984 :prime:
Entinen pyhä soturi saapuu kylään jossa kaksi sotaherraa taistelee kylän ainoasta kaivosta, jättäen asukkaat näiden sorron alle. Soturi juonittelee sotaherroja vastaan yrittäen samalla pelastaa entisen järjestönsä papittaren joka on toisen sotaherran vankina.

Roger Cormanin tuottama käppäleffa ottaa Yojimbon juonen ja sijoittaa sen pikkubudjetin miekka & magia -maailmaan. Jostain syystä pääosassa rotevan miekkasankarin roolissa on melkein viisikymppinen David Carradine, mies jonka pelottavin osa roolia on tämän päältä kaljuuntuva pitkämallinen pottatukka.
Koska kyseessä on Cormanin tuotanto joka tietenkin yrittää rahastaa Conan The Barbarianin suosiolla, on tuotanto halvan oloinen minkä näkee mm. välillä selkeän törkeästä dubbauksesta sekä toimintakohtauksista joiden koreografiointiin on mennyt ainakin vartti. Corman tunnetusti kierrätti tuotannoistaan kaiken mahdollisen näyttelijöistä lavasteisiin ja aiempaan kuvamateriaaliin, mutta tällä kertaa jopa leffan mainoslause "An age undreamed of. An age of mystery and magic. Of swords and sorcery" oli suoraan pöllitty miehen paria vuotta aikaisemmasta tuotannosta.
Leffan käppäisyys toki vain toimii sen eduksi ja sitä kivasti peittää Amazonin tarjoama VHS-rippauksen laatu, mutta harmillisesti kyseessä on todella tylsä elokuva. Tässä ei oikein tapahdu muuta kuin että kaksi vihollisjoukkoa uhittelee toisilleen ja Carradinen hahmo pomppii edestakaisin molempien leireissä punomassa mukamas hyviä juonia. Kun leffaa oli tunti kulunut ja vartti vielä jäljellä, tuntui kuin olisin katsonut tätä jo yli 90 minuuttia.

Kerran katsottava jos Roger Cormanin leffat kiinnostavat, mutta muiden kannattaa vahvasti kiertää kaukaa.
1.5/5
 
Tango &Cash
Aijai, sai kyl nauraa:dolan:
Syltty ja Kurt Russell uskoo molemmat olevansa se kovin toimintapoliisi koskaan ja välit kilpailullisen kitkaiset, ja kaksikon keskinäisvihasta herkullista vittuilusanailua revitään.
Mutta kuten arvata saattaa, miesten välit lopulta lämpenevätkin:brows:

Huvitutti Syltyn kusipäinen bisnesjuppiolemus(millainen Syltty vissiin oikeesti olikin noina aikoina menestyksen jälijiltä). Toisaalta sen jutut jotenki normoarkisemman relaxoitunutta tässä kuin normaalisti.

Mukava yllätys oli Macgyverin lystikäs PennyParker/Louis Lane Tangon sexysiskona. Saamme nähdä Kurtun crossdressaavana miehenä, jota luullaan lesboksi tuon Syltyn siskon kanssa!
Hyvää jytää ja jumputusta oli OST täynnä. Voi juku, melkein vois uusiksi heti kattoo!

Mutta nyt lähtee Heathers pyörii>
 
Mjooh, Heathers tapiteltu.

Aikoinaan veikeästä virnuilustaan ja kourallisesta ihan kelpo leffoja mieliin jääneen Noni Ryderin uran alkuhämäriä kasarin puolelta.
Suositut tyttöjengiläiset ja urheilijapojut pitävät koulun yhteisöä kiusaamisilla otteessaan.
Tytyjengistä vieraantunut exjäsen-Noni jännäpoju Christian Slaterin viettelemänä tietävät kyllä keinot miten hävittää nämä
lopullisesti.

revolveri.jpg

Esim. brutaalit ja homofobiset kiusaajajontut ammutaan metsän perukoille, ja lavastetaan tämä neuroottisten kaappihomorakastavaisten yhteiseksi itsemurhaksi. Opin että joskus ollut homoa juoda mineraalivettä lasipullosta.

Musat ei ollu mitään hittimusaa mitä teinileffalta odottaa saattaisi vaan aikansa scifi- tai actionsynapilipalia ja tunnelmointia. Mutta eipä se teinileffa lopulta ollutkaan, vaan murhaajien panosten ja tavoitteiden kovetessa eskaloitui enempi yhteiskunnalliseksi terrorismijännäriksi.
Aikaan ja paikkaan sitoumatonta sanomaa miten ongelmanuoret haluaisi vaan inhimillistä kohtelua yhteiskunnassa missä heidän osansa vain koekaniineina psyykelääkkeille(toki osa vain mätiä omenoita ja doomed from beginning, heh).
Mutta vallankumouksen johto voi olla yhtä hullua tai vieläkin hullumpaa kuin tapettavat ja toinen alkaa epäröidä koko hommaa.

Jenkkinarcisteista tummaa satiiria, ku tuonpuoleisessakin omia hautajaisia seuratessa harmitellaan vaan miten kaverilla oli enempi väkeä omissaan.
Tässä ei ollut vielä liikaa semmoista x-sukupolven rebelyellien mukanokkelaa ironiasanailuakaan ärsyttämässä!
 
Viimeksi muokattu:
Inland empire.

Alusta asti en pitänyt filmaus tyylistä. Noh pakko se on noin filmata filmin luonteen vuoksi.

Nainen on hyvä näyttelijä, siitä pisteet.

Kerran tuli ajatus, että pääsin jyvälle elokuvassa, mutta sitten ne päätelmät viedään pois ja tulee fiilis et mitä helvettiä.

0 on ehkä liian vähän, kun elokuvan katsoin loppuun. 0.6/5. Ei tälläsiä sekasotkuja kiitos.
 
Inland empire.

Alusta asti en pitänyt filmaus tyylistä. Noh pakko se on noin filmata filmin luonteen vuoksi.

Nainen on hyvä näyttelijä, siitä pisteet.

Kerran tuli ajatus, että pääsin jyvälle elokuvassa, mutta sitten ne päätelmät viedään pois ja tulee fiilis et mitä helvettiä.

0 on ehkä liian vähän, kun elokuvan katsoin loppuun. 0.6/5. Ei tälläsiä sekasotkuja kiitos.

Deividdi kuvas tään ihan itte tämmösellä Sonyn mini-dv -kameralla:

minidv.jpg


Inland Empiressä tiukkoja hetkiä on ne, jossa David on halunnu mennä kuvaamaan ihmisiä läheltä, mutta koska toi kamera ei pysty tarkentamaan ihan lähelle, niin niissä kohtaa henkilöt on epätarkkoja.

Davidille jäi tästä pitkäksi aikaa se psykoosi päälle, että ei enää koskaan kuvaa filmille yhtään mitään, kun digivideonauhalle (ja myöhemmin muistikorteille) kerta on niin paljon helpompi ja nopeampi kuvata. Ja kuulemma jotenkin "there was more room to dream" myöskin.

 
Fall

en oikeen ensin tiennyt pitäskö tää kattoa mutta trailerin perusteella korkeiden paikkojen kammo ilmoitti että älä saatana joten testiin meni. pikku lässähdys parissa kohtaa, muuten ihan ok.

2.5/5

God is a bullet


vaikutti hyvältä ja kyllähän tää olikin ihan hyvä.

2.5/5

niin juu ja katselut :viaplay:
 
Viimeksi muokattu:
Pulp fiction
Olipas hauska leffa, eipä oikeastaan ole pahaa sanottavaa. Jeesus juttut kyllä turhia.

Mikäli nyt pitäis lähteä elokuvissa johonkin suuntaan, niin kyllä sitä haluaisi niitä outoja ja trillereitä katsoa.

Toiminta leffaks en tätä kuvailisi, huumori leffa enemmänkin.

Arvosanaks
4/5
Eli jos haluun nähä toiminta leffan niin tämän tapasta.
 
Civil War :finnkino:

Finkkarin vitosen päivillä.

Hyvin realistinen mitä jos kuvaus jenkkien nykypäivänä tapahtuvasta sisällissodasta. Leffassa seurataan toimittajaryhmän roadtripiä kahtiajakautuneen maan läpi Washington DC:hen jossa suurimmat taistelut käynnissä. Erittäin piinaava ja mukaansatempaava leffa.

Ei tälle voi antaa kuin 5/5


Kävin katsomassa myös Mads Mikkelsenin uusimman tähdityksen Luvattu Maa, mikä oli myös 4/5 tasoa!
 
Takaisin
Ylös Bottom