Mega Drive (Genesis) -pelihankinnat

Rami Airola

NES-Retro Master
Insider
Viestit
6052

Maine:

"Teipinjäljet"

Kissan paske&okse se on. (kuvan kissan - osaa sekä paskea että oksea myös suoria linjoja)

Arvostan kyllä tällaista tosimaailman hankintaa heti ekana hankintapostauksena tähän ketjuun! Elämän jälkeä tavoin ja toisin!
 

RetroUkko

Jones in the Fast Lane
Ad Infinitum
Viestit
1174

Maine:

Huh huh, en olisi koskaan uskonut kaiken sen sekoilun jälkeen, että saan käteeni fyysisen julkaisun PAPRIUM Sega Mega Drive pelistä. Mutta nyt se on kotona ja jumatsuikkelis kun yllätyin laadusta. Yllätys siksi, kun tämä sekoilu oli melkoista tuossa, julkaistaankoon peliä ollenkaan vai ei. Täytyy sanoa, että ehkä laadukkain ikinä erikoisjulkka, mistä olen maksanut alle 100€. Nythän tämän limitedin hinta on ihan järkyttävä, mutta 2017 maksoin siitä kuvan mukaisesti:

maksu.JPG

Ja tässä hieman kuvia, mitä posti toi tullessaan:

Kokonaisuus muovipaketissaan.
Paprium1.jpg

Muovipaketti avattuna ja itse pelikotelo ja peli ulkona kotelostaan sekä ekstrana tullut postikortti.
Paprium3.jpg

Pelisleeve avattuna täysin. Tuo itse pelin kotelo on tarkoituksella liimattu vinoon (toivottavasti :D ).
Paprium8.jpg

Manuaali.
Paprium4.jpg

Lippulaput manuaalin lisäksi. On tarraa ja julistetta.
Paprium5.jpg

Itse peli omassa "foliossaan" sekä ekstrana postikortti. Lisäksi oli myös A4 kiitoskirje mukana, jota en kuvannut, koska sisältää henkilökohtaisia tietoja.
Paprium6.jpg

Ja vielä kuva pelisleevestä. Kyseessä siis limited edition, joita on tehty 1990kpl. Oma (näyttäisi) olevan numeroitu 1425.
Paprium2.jpg

Ai ettäh, ai ettäh. Sitten odottelen, että pääsen pelailemaan simoxyz:n kanssa, joka myöskin tilaili tämän saman version itselleen.
 

UKKn kiitorata

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
794

Maine:

Menin vähän SEGASIN ja pistin 300e~ huutikseen erääseen kohteeseen. Nyt on taas hetkeks hakattavaa. Oikeanpuoleisessa pinossa pinossa ei ole ohjekirjoja mutta vasen pino on CIB. Lisäksi oli vielä Atomic runner -pelin kotelo ja ohjekirja mutta ei itse peliä. Pitää jostain metsästellä puuttuvat ohjekirjat ja cartit (saa tarjota). Lisäksi tuli BONUS LAATIKKO erinäistä irtosälää. Näköjään oli koteloa vajaa Resident evil 3 dreamcastillekin sälän joukossa :D Lieköhän kauppias ite pyörii myös nesretrossa? En tunnistanut ainakaan nimestä.

IMG_20210304_172629.jpgIMG_20210304_171346.jpg
 
Ylös Bottom