Master System -pelihankinnat

Empty

NES-Retro Novice
Viestit
47

Maine:

Psychic World eBaysta 20 euroa posteineen. Hirveästi ei kyllä tule Master Systemillä pelailtua, mutta tää vaikutti suht mielenkiintoiselta tasoloikalta, niin päätinpä ostaa testattavaksi.
 

Liitetiedostot

  • psy.jpg
    psy.jpg
    99.6 KB · Katselukerrat: 6

Mirsku

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2067

Maine:

Ostinpa kans Segaa. Master System versio Power Strike boxed, eli tuttavallisemmin Alesten Segaporttaus.

Oon katellu näitä yahhuussa että mihin menevät Mark III moduuleina, mut loosea carttia näyttää menevän paljon muttei oikein boksin kanssa.

Sitten huomasin tän ihan vaan ohimennen huudossa ja tarjosin tasan 50 eur vähän sellasella ajatuksella että ei haittaa jos myyjä ei suostu koska en ton enempää maksais länsimaisesta versiosta ja kytistäisin edelleen Mark III julkasuja, mut ihan jees jos suostuu ni onpahan sit toi muiden pelien seuraks ja myyjä saa rahansa siitä.


mirsk_powa_straikku.JPG

Näköjään jotain vähintään parikymppiä enemmän menevät manuaalin kanssa, mut kun manuaali on paperiläpyskä ni ennemmin otan siistin boksissa kuin boksilla ja manuaalilla olevan huonokuntoisena.

Tässähän on tosiaan sellanen jännä että jos tän pistää adapterilla Mark III.seen jossa on Segan Fm Unit, tai jos on Master Systemissä YM2413 muuten ni osa musiikeista on samoja kuin MSX2:sen Alestessa vastaavalla äänisirulla. Toi että on sama intromusa samalla sirulla kahdella eri alustalla paljastuikin heti käteväks, sillä huomasin jo toimivuustestiks kokeillessa muutaman pikkujutun mitkä voi vielä hienosäätää FM Unitissa.
 
Ylös Bottom