Lemmikkieläimet

Kumpi?


  • Äänestäjiä yhteensä
    36

Bobby SixKiller

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
153

Maine:

Koirista en koskaan ole välittänyt. Kissoista tykkään yli kaiken. Meillä kolme kissa, kaksi turkkilaista angoraa (David Bowie ja Lemmy Kilmister) ja maatiainen (Leeroy Jenkins). Hurmaavia kissoja, jolla jokaisella ihan erillainen persoona.

Bowie on meidän elegantti kissa ja liikkuu elegantisti ja hiljaa. Kiipeilee paljon mm. kaappeihin, ovien päälle yms. ja yks harrastus on hällä kiivetä salaa ja varoittamatta selkää pitkin olkapäille. Ei kovin kiva yllätys kun joku ohut paita päällä. :( Ei saa niin helposti leikkeihin mukaan. Pallot on oikeastaan ainoat lelut mitkä innostaa. Kissoista kovin puhumaan meille.

Lemmy on meidän nuorin idiootti siis oikeasti tää on kolautellut pentuna liian monta kertaa päätään että kaikki järki on mennyt. Aina kiipelissä, tiputtamassa jotakin tai tippumassa jostakin ja juoksemassa jotain päin. Pää edellä menossa mukana. Eniten tän takia jouduttu lääkärissä käymään, milloin mistäkin tapaturmasta. Tasapaino kuin viskisiepolla. Testattiin tässä kesällä kissojen reaktiota miten reagoi kun tukitaan oviaukko vessapaperirullilla niin kaks muuta vaan hyppäsi yli ja tää yks meni pää edellä läpi. Eniten seurankipeä ja tulee usein nukkumaan päälle tai muutenkin pönkii aina syliin. Erittäin jääräpäinen. Vaikka on idiootti niin on kuitenkin sen verran fiksu että ainoa kissa joka osaa avata meidän suihkun lattiakaivon.

Leeroy on sitten meidän pomo. Tää kissa aina hukkaa rapinapallonsa ties mihinkin vaikeaan paikkaan ja sit komentaa kovaäänisesti meikäläistä hakemaan sieltä ja sieltä paikasta. Näyttää paikan ja on aina mukana kärkkymässä, kun jollain kättäpidemmällä sitä kaivetaan esim. sohvan alta. Rakastaa rapinapalloja ja leikkii päivät pitkät yksikseen niillä erittäin kovaäänisesti. Tuo myös usein rapinapalloa meille ja odottaa että heittetään sitä ja sitten tuo takaisin eli noutoleikkejä leikitään usein. Tykkää kaikista muistakin leikkikaluista ja on aika haka niitä löytämään piiloista ja irrottamaan esim. kaikki höyhenet. Erittäin kiinnostuntu vedestä ja aina mukana tölläämässä kun käsiä pestään kraanassa tai tyhjennetään kuivurin vesisäiliötä. Uhraa rapinapalloja "vesijumalalle", kun vähän väliä lattiakaivosta semmoinen löytyy, jonka Lemmy on ystävällisesti avannut. Aika paljon taistelee Lemmyn kanssa, Bowia ei tollaiset kiinnosta.

kolmikko.jpg
Evil_cat.jpg

Lemmy muuten on ketarat ojollaan makaamisen mestari. Tänään käytiin saunassa ja hetki sitten lemmy löyty nauttimassa saunasta.

sauna_lemmy.jpg
 

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
710

Maine:

Tässä Artsi rinnanpäällä kirjoittelen outoudesta. Nuorempi Norris on kova "pussailemaan" eli tulee naaman lähelle ja lipaisee hiukan. Avopuolisolle tekee tätä sylissä jatkuvasti ja myös mulle jos ollaan sängyssä. Samoten jos ollaan alhaallakin kaksistaan niin tekee sitä, mutta jos molemmat ollaan huoneessa niin no deal. Eli kissa taitaa olla kaappihomo? :sherlock:
 

Sera

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
727

Maine:

Face muistutti kuvasta, jonka otin Arnoldista (Heterometrus scaber) v. 2015 kylmänä tammikuisena päivänä. Oli niin viileä kämppä, että virittelin lisälämpölampun Arskalle, ja äkkiäkös se kömpikin luolastaan ja meni oikein kunnolla paistattelemaan lampun eteen. Jos skorpionit osaisivat hymyillä, niin Arskalla olisi suu kyllä muikeana tässä tilanteessa.

FB_IMG_1610782300817.jpg
 

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
710

Maine:

IMG_20210117_185056.jpg

Artsi tässä lääkityksen myötä hieman virkistynyt ja leikki tänään. Videonkin ois voinut laittaa tuosta hurjasta touhusta. Virkeä tai kova leikkimään ei ole ollut koskaan, nyt tätä ennen varmaan kesällä viimeksi leikkinyt. Leikkii hitaasti tassulla huitoen höyheneen mitä narunpäässä heilutti. Komenti oikein leikittämään märisemällä, yleensä märisee kun haluaa syliin tai ruokaa.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
3428

Maine:

Oscar yrittää sabotoida mun boardisäätöjä kun ei saa sillon tarpeeksi huomiota, kävi oksentamassa olkkarin läppärin virtalähteelle, oikein taktisesti just tonne irtovirtapiuhan ja palikan väliin, missä ei ole kunnon suojausta.

Joutuu nyt olemaan jonkin aikaa akun varassa kun kuivattelee näitä.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
3428

Maine:

Lähin tänään töihin just ennen kun yläkerran terassin oveen tullaan vaihtamaan lukkoa.

A70EAA90-0035-448B-ACB2-213284DE38CB.jpeg

Missä muuallakaan Oscar makais kun just sen oven eessä, toivotan lukkosepälle onnea siirtoon. Katti kun on välillä vähän itsepäinen makuupaikkojensa suhteen.
 
Viimeksi muokattu:

yodax

Contra Master
Ad Infinitum
Viestit
172

Maine:

Millä ihme potaatilla admin KEHTAA ottaa noin mahtavasta eläimestä kuvia?
 
  • Like
Reaktiot: JR
Ylös Bottom