LEGO - Tanskan lahja maailmalle

Zilverfang

Wayback Machiner
Ylläpitäjä
Ad Infinitum
Viestit
2696

Maine:

- LEGO Super Mario: Bowser's Castle Boss Battle

20210720_013456.jpg

Tommonen siitä tuli!

Tuossa on muutama "interaktiivinen" juttu, esim. tuon Bowser-patsaan kädet täytyy saada tiettyihin paikkoihin hyppimällä yläasentoon, jolloin Bowserin alla olevan sillan kulma muuttuu ja Bowser on mahdollista kaataa sillalta.

20210721_130802.jpg

Mun mielestä nyky legot on ihan pilalla. Ihan liikaa osia, paljon pikkupaloja ja isoista osista ei tietoakaan. Joo saahan noista hienoja sen takia, mutta meillä lapsilta meni innostus rakennella, kun vaimo sai päähänsä että laitetaan kaikki legot samaan laatikkoon. Suurin osa laatikossa olevasta just tollaista pientä paske tilpehööriä, niin ei oikein innosta itse rakennella mitään päästä ja sitten taas kaikkien osien etsiminen laatikosta on ison työn alla jos haluaa tehdä ohjeen mukaan.

Itse lapsuudessa just kivaa ite rakennella legoista kaikenlaist. Silloin oli kaikki legot samassa laatikossa, mutta isompia paloja oli paljon enemmän. Parasta oli kaverin kanssa rakennella avaruusaluksia ja aina piti päivittää paremmaksi kuin kaverin ja sitä päivitys rumbaa jatkettiin kunnes palat loppu.

Onhan näissä teemaseteissä jos jonkinmuotoista palikkaa, mutta eikö se ole vähän sillä tavalla aina ollut? Ite pidin jo lapsena kaikki isommat linnat ja muut erillään niistä peruspalikoista juuri tuosta syystä.

Ja saahan niitä perus kanttipalikoita ostettua ihan Lego Classic -täydennysseteissä niin paljon kuin huvittaa.

10698-1379_4c.jpeg.jpg
 

kaamio

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2937

Maine:

Oon kyllä varmaan tästä aiemminkin sanonu, mutta ei kyllä yhtään säväytä nuo superi-leekot.
Puuttuu täysin se kaikkien muiden settien kanssa yhteensopivuus, joka omasta mielestä on legoissa just yks parhaista puolista. Vähänkö ois siistiä, kun vois superileegon laittaa seikkailemaan jossain vanhoissa merkkarilaivoissa ja ritarilinnoissa, mut ei ku pitää olla tommonen melkeen duplo joka ei kyllä ees sovi duplojen kanssa mihinkään.

Mut ei se multa oo pois jos joku muu tykkää!
 

HenuMK

NES-Retro Novice
Viestit
9

Maine:

Pari isompaa Legoa tuli ostettua Verkkokauppa.comin Helsingin myymälästä. Jurassic Park Lego poistuu verkkisen valikoimasta ja puu saattaa poistua verkkisen sekä Legon valikoimasta niin piti poimia molemmat nyt kokoelmaan. Molempiin tuli vielä pyyhkeet kaupan päälle. Pari vanhempaa Legoa pitää varmaan ensi kuussa käydä vielä hakemassa :). Jurassic Park Lego maksoi 209.90€ ja puu maksoi 206,90€.
 

Liitetiedostot

  • Lego 30.7.21 (1).jpg
    Lego 30.7.21 (1).jpg
    247.7 KB · Katselukerrat: 17
  • Lego 30.7.21 (2).jpg
    Lego 30.7.21 (2).jpg
    239.9 KB · Katselukerrat: 17

FilmNet

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1604

Maine:

Series ykkösestä puuttuu bullet bill eli saa tarjota jos löytyy ylimääräisenä. Kakkossarjan pusseja pyörittelin kaupassa kädessä mutta päätin että saa yksi sarja riittää. Nuo kolmossarjan hahmot ei kyllä täälläkään ostotunteita herätä.

Lego NES odottaa kans vielä kassistaan kaapissa. Kunhan saadaan uuden asunnon loput remontit valmiiksi ja sisustettua niin sen jälkeen lähtee raivoisaan kasaukseen.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
7418

Maine:

Lego NES odottaa kans vielä kassistaan kaapissa. Kunhan saadaan uuden asunnon loput remontit valmiiksi ja sisustettua niin sen jälkeen lähtee raivoisaan kasaukseen.

Mulla on ollut jo vuoden Batman-auto kasauksessa kun kämpässä ei oo mitään järkevää paikkaa missä kasata. :mad:

Ei oo enää sen kokonen projekti minkä voi kasata yhteen juoksuun.

Eikä voi jättää levälleenkään kun kissa ja lapset riehuu.
 

Wick

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3702

Maine:

Kokoamatta mm.:

Ecto 1: Afterlife -malli
Ecto 1 -perusmalli
Batmobile '89
Batwing '89
NES-konsoli

Ja ihan kaikki vintage-setit

Onneks ullakolla on tilaa!

Seuraavassa talossa pakko olla kyllä oma leluhuone.
 

Jerman83

NES-Retro Novice
Viestit
56

Maine:

Mulla odottaa Lego Bonsai vielä paketissaan, muuttohommien jälkeen sitä sitten uuteen kotiin. Leffat on jo pakattu pahvilaatikoihin, sitten pitäisi tapettihommia ja muuta pientä korjausta ennen kuin myyntiin laittaa.
 
Ylös Bottom