Lautapelihankinnat

Ed-Die

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1126

Maine:

Tsekkailin paikallista kirppistä ja eteen osui Rappakalja (uusin, 2020 painos). Ajattelin että 3e hinta on ihan hyvä, koska muistelisin että tää oli ihan hauska. Viimeks pelannu joku 15v sitten. Noh, kotiin tulin ja repäsin teipit irti, niin ylläri oli mukava! Täysin koskematon ja punchaamaton! Nice!

rabbis01.jpeg rabbis02.jpeg
 

Kraikke

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
108

Maine:

Parempi puolisko on kuunnellut vissiin liikaa mun Prätkähiiret-muisteluja lapsuudesta ja oli ostanut tämän kirpparilta töistä palatessaan. 3€ ja kunto ihan minttiä. Alempi hankinta ei liity tapaukseen millään lailla, mutta suosittelen välttämään sarjaa kuin ruttoa. Jopa kirppispöytä täynnä Bengalintiikereitä, Francis Goyan älppäreitä ja PS2 -änäreitä on kiinnostavampaa katseltavaa 4 tuntia, mutta oli pakko kokeilla kun eurolla sai. :D


IMG_20221123_190135.jpg
 

Jerman83

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
597

Maine:

Prätkähiiret

Tää oli jo sitä aikaa kun piirretyt rupes menemään ihan vituiks. Ainoa hyvä tossa sarjassa oli pääpahiksen nimi Lalli Leipäjuusto.

Tappajatomaatit oli toinen mikä oli kanssa vahvaa pökälettä.

Broidi tosta tykkäs ihan kympillä ja sitten Power Rangerssistä. Ite vaan kattelin menoa vierestä ja mietin että voi saatana.
 

presidentti ståhlbergin pää

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2796

Maine:

Tää oli jo sitä aikaa kun piirretyt rupes menemään ihan vituiks. Ainoa hyvä tossa sarjassa oli pääpahiksen nimi Lalli Leipäjuusto.

Prätkähiirethän nimenomaan oli aivan loistavaa viihdettä. Dubbaus varsinkin suorastaan nerokas ja elämänmakuinen.


Tästä kuunteluun Elämäni supersankarit -podcastin Prätkähiiret-jakso. Valottaa mukavasti taustoja ja äänessä myös vanhoja ääninäyttelijöitä.

Kerrotaan mm. siitä, miten vika jakso ääniteltiin kännissä. :cheers:

Tuolle podcastille muutenkin suosittelut, mukavan kevyttä viihdettä, ja parissa jaksossa tuttujakin puhumassa, vink. vink.
 
Viimeksi muokattu:

John Carpenterin hiusraja

resn-ErTo esXpwrTt,,,
Insider
Viestit
9963

Maine:

Onkos tuo Aliens peli muuten minkälainen ja onko hyvä?

Itselle pelin teema antaa huomattavan lisäarvon. Miniatyyrit on ihan hienoja, mutta ne pitää koota itse – tällainen savotta karkottaa osan pelaajista suoraan.

Itse tykkään siitä, että peli on täysin co op, eli kenenkään ei tartte ohjata alieneja, vaan "tekoäly" hoitaa sen. Myös soolona voi pelata, jos ei ole kavereita. Lisäksi tuohon on saatu yllättävänkin hyvin tuotua leffan henkeä ja sellaista ahdistavuutta. Ei mikään superraskas dungeon crawler myöskään, mut ohjeet välillä vähän turhan tulkinnanvaraisia, eli talosääntöjä on hyvä tehdä tai sitten lukaista netistä miten muut ovat tulkinneet tiettyjä kohtia.

Mutta tohon kun laittaa Aliens-soundtrackin taustalle soimaan ja illan hämärässä aloittelee kamppista, niin on siinä tunnelmaa ja fiilistä.
 
Ylös Bottom