Lautapelihankinnat

Viimeinen puuttunut MoM-lisäri sekä Horrified Verkkiksestä, hinnat n. 30 ja 50 e luokkaa. Destinies CDONista n. 40€

51D92745-58D6-46B0-9102-CB32BE84839B.jpeg
 
My City lautapeli Kärkkäiseltä. On puoleen hintaan tän viikon, eli vajaa parikymppiä maksoi.

Pelattiin kolme ekaa erää, jotka voitin kaikki. Tää on legacy-peli, eli pelilautaa muokataan mm. liimailemalla siihen tarroja ja pelisäännöt muuttuu erien välissä. Nuo säännöt ja lisäkilkkeet tulee kirjekuorissa, eli nekin selviää vasta kampanjan edetessä! Pelilaudan toisella puolella on vielä "ikipeli", eli tätä voi vielä pelata kampanjan läpäistyäänkin. Ihan kivalta ja kevyeltä laattojen asettelu-tetrikseltä vaikuttaa.

IMG_20220727_211823.jpg

EDIT: Ai niin, samalla tilasin kolmen euron lokerollisen muovirasian Mansions Of Madnessin pahvimerkkejä varten. Pelihahmot menee vielä tuohon isoimpaan (lakkasin ne tänään nii ovat kuivumassa).

IMG_20220727_223838.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Nyt se päivä koitti! Palanen lapsuutta on tullut takaisin, eli vanha kunnon HeroQuest. Ostopaikkana Tori ja 60e köyhdyin. Perjantaina laitoin myyjälle viestiä, peli oli varattu jollekin toiselle. Lauantaina aamulla tuli viestiä, että eipä ostaja tullut hakemaan joten meitsi oli seuraavana jonossa. Käväsin hetki sitten hakemassa tän ja ai jumankauta kun on kuin pakasta vedetty tämä! Pahviboksi ottanu nurkista osumaa, mut kaikki sisällä 95% kuin uutta. Myyjä sanoi, että on hänen oma lapsuudenpelinsä.

Nämä komponentit puuttuvat kokonaisuudesta: Aarrearkku, noidan pöydän pahvijalat + kynttilä, aseteline sekä valkoinen taistelunoppa.

Jos nyt noita olis jollain kaupata, niin saa laittaa viestiä tulemaan! Tsekkasin että näitä on torit ja huudot pullollaan, mutta jos nyt täältä löytyis!

edit: RetroUkolta löytyi kaikki. Iso kiitos!

hiroguest1.jpeg

hiroguest2.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Haeskelin pikkuostoksia saadakseni täyteen minimisumman ilmaiseen toimitukseen Amazonista, mutta päädyinkin sitten ostamaan ihan kunnon lautapelin. The 7th Continent on jonkinsorttinen seikkailu/tutkimispeli, jossa haahuillaan vapaasti isossa maailmassa vaaroja vältellen ja mysteeriä selvitellen. Useammasta pelikerrasta koostuu kamppis joka vaatii useita sessareita läpäisemisekseen. Idea on kiva eikä peli vaikuta tylsältä europeli "kerää näkymättömiä resursseja"-sheebalta. Ja tottakai lisäreitä löytyy julmetusti.
Kuva netistä, peli ei ole saapunut tänne vielä.
IMG_6319.jpg
 
Smart 10 Triple Pack, eli peruspeli kahdella lisäkysymyspakalla 26,56€
Smart 10 Musiikki kysymyskortit 9,77€
Smart 10 Pelaaminen kysymyskortit 9,77€

Tokmannilta, hinnat -30% alennuksen jälkeen.

1663951566573.png

Muutamaan otteeseen pelaillut illanistujaisissa, ja aivan mainio peli perinteisen Trivial Pursuitin nälkään.
Lauantaina on muutaman kaupunkiin tulevan kaverin kanssa illanistujaiset, ja hoksasin että tämähän se voisi olla kelpo hupia tilanteessa jossa kyseiset kaverit eivät aivan täysillä syty SSBM ja Mario Party henkisiin mäiskeisiin. Peli on pitänyt ostaa jo hyvä tovi, mutta nyt meinasi tulla vähänä hoppu. Sattumalta Tokmannilla ovat hyvässä tarjouksessa, joten sieltä hakemaan. Pelin löysin onneksi työmatkalla Turun keskustasta, mutta lisäkysymysten perässä piti mennä Länsikeskukseen asti. Alun perin oli tarkoitus vain nuo peliaiheiset kysymykset ottaa, mutta kun tarjolla oli kaikki pakat hyvässä tarjouksessa lankesin myös musiikkiin.
 
Tsekkailin paikallista kirppistä ja eteen osui Rappakalja (uusin, 2020 painos). Ajattelin että 3e hinta on ihan hyvä, koska muistelisin että tää oli ihan hauska. Viimeks pelannu joku 15v sitten. Noh, kotiin tulin ja repäsin teipit irti, niin ylläri oli mukava! Täysin koskematon ja punchaamaton! Nice!

rabbis01.jpeg rabbis02.jpeg
 
Parempi puolisko on kuunnellut vissiin liikaa mun Prätkähiiret-muisteluja lapsuudesta ja oli ostanut tämän kirpparilta töistä palatessaan. 3€ ja kunto ihan minttiä. Alempi hankinta ei liity tapaukseen millään lailla, mutta suosittelen välttämään sarjaa kuin ruttoa. Jopa kirppispöytä täynnä Bengalintiikereitä, Francis Goyan älppäreitä ja PS2 -änäreitä on kiinnostavampaa katseltavaa 4 tuntia, mutta oli pakko kokeilla kun eurolla sai. :D


IMG_20221123_190135.jpg
 
Prätkähiiret

Tää oli jo sitä aikaa kun piirretyt rupes menemään ihan vituiks. Ainoa hyvä tossa sarjassa oli pääpahiksen nimi Lalli Leipäjuusto.

Tappajatomaatit oli toinen mikä oli kanssa vahvaa pökälettä.

Broidi tosta tykkäs ihan kympillä ja sitten Power Rangerssistä. Ite vaan kattelin menoa vierestä ja mietin että voi saatana.
 
Tää oli jo sitä aikaa kun piirretyt rupes menemään ihan vituiks. Ainoa hyvä tossa sarjassa oli pääpahiksen nimi Lalli Leipäjuusto.

Prätkähiirethän nimenomaan oli aivan loistavaa viihdettä. Dubbaus varsinkin suorastaan nerokas ja elämänmakuinen.


Tästä kuunteluun Elämäni supersankarit -podcastin Prätkähiiret-jakso. Valottaa mukavasti taustoja ja äänessä myös vanhoja ääninäyttelijöitä.

Kerrotaan mm. siitä, miten vika jakso ääniteltiin kännissä. :cheers:

Tuolle podcastille muutenkin suosittelut, mukavan kevyttä viihdettä, ja parissa jaksossa tuttujakin puhumassa, vink. vink.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom