Löytyykö jo PS5 / Xbox Series X?

Mitkä laitteet löytyy? Valitse uusin sukupolvi.


  • Äänestäjiä yhteensä
    55

Massive

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
800

Maine:

Avovaimo hommasi pari viikkoa sitten XSX:n One S:n tilalle, iteltä jää kuitenkin sillä pelailu varmaan vähiin kun on PC ja totta kai Switch.
Itellä on aina ollut vain Nintendo ja PC ja avovaimon kautta talouteen tuli Xbox vuosia sitten.
Aattelin tossa kuitenkin että Pleikkarilla on vuosia ollut sen verran kiinnostavia pelejä että voisi hommata jossain kohtaa PS5:n sen takia. Toki kivasti noita on PC:llekin tullut ja tulee varmasti tulevaisuudessakin, mutta tuskin kaikkia kuitenkaan.
 

Bobby SixKiller

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
534

Maine:

PS4 löytyy, mutta ei ole mitään kiirettä hankkia PS5:sta. Mulla ei ole koskaan ollut kiire hankkia uusinta konsolia, kun pelattavaa löytyy ihan sairaasti vanhemmiltakin. Oottelen että hinta laskee niin sitten voin harkita. Ja enemmän houkuttelis Series X, kuin PS5. Itse en kuitenkaan ole mikään merkkiuskollinen vaan nyt on koneet mennyt PS2 -> Xbox 360 -> PS4 -> Series X(?). Nintendo ei kilpaile näiden kanssa, kun ihan erisortin konsoleista kyse.

Nuorempi muksu kyllä kärttää sitä PS5:sta. Vanhempi on ollut nyt tyytyväinen PC:hen ja hälle ihan sama tuleeko mikä konsoli jos tulee.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
12076

Maine:

PS4 löytyy, mutta ei ole mitään kiirettä hankkia PS5:sta. Mulla ei ole koskaan ollut kiire hankkia uusinta konsolia, kun pelattavaa löytyy ihan sairaasti vanhemmiltakin.

Itellä kalvais tässä se miten paljon paremmin monet vanhan sukupolven pelit toimii sillä uudemmalla alustalla.

Huomasin että rupes kiinnostamaan pelit taas ihan eri tavalla kun pääsin noista vanhoista eroon.

Xbox One X ei kiinnostanut enää yhtään sen jälkeen kun sain PS5:n, mutta onneks nyt on molemmat nykykoneet.
 
Ylös Bottom