Kuvia kunnollisilta ajoilta

Kunnon kuolemanloukku.

Screenshot_20220521-200617-858.png

Kyllä se kestää, itellä oli joskus kaks 95 vuoden 17 tuumasta monitoria vähän vastaavasti jotka oli vielä vähäsen isompia ja painavampia ku toi..

edit: jos toi näppis on mitä luulen ni tolla ois aika tuskanen käyttää sitä, näppäimet täytyy painaa suoraan alaspäin ja niissä tuntuu vähän kuin ne hankais
 
Jokunen vuosi sitten hetken ajan taas sai, nyt on muista mikä yritys oli mikä sitä silloin teki, olikohan ehkä Olvi, joka tapauksessa hyvää oli tuolloinkin kunnes taas katosi. Tiedä sitten miksi kun suosittua tuntui edelleen olevan ja makukin juuri sellainen miksi sen lapsuudessa muistin.

Ei oo edes hirmun pitkä aika, kun löytyy vielä K-kaupan sivuiltakin:


Nimi tosiaan PinaTA Colada, mutta samalle se maistui kun se vanhakin Pina Colada.
 
Haluun takaisin aikaan, jolloin tämä laivameininki oli suurinta ylellisyyttä, jota tavan kansalainen pääsi koskemaan, haistelemaan ja maistelemaan.

laiva.jpg

Onko se samaa aikaa kun korvesta pääsi "kirkolle" ostamaan lauantai karkkipussin ja afri-colaa.
Muutaman kuukauden välein oli mahdollisuus käydä suuremman kaupungin Anttilassa katsomassa leluja ja vhs kasetteja pelkän kuvaston selaamisen sijasta
 
Arjen arvostus on kyllä minulla säilynyt tähän päivään. Painevesi ja katuvalot on suurta ylellisyyttä.
Veden loppumista kaivosta tai auton jättämistä tienvarteen ei ole tullut pitkään koettua
Nuo suomalaiset arjen ylellisyydet helposti unohtuu Suomessa asuessa. Ulkomailla vähän vähemmän kehittyneissä maissa noita tavallisia suomalaisia arkijuttuja alkaa kaivata ja arvostaa ihan eri lailla.

Nimim. Tein maanantai-illaksi toivon mukaan viimeisen juomavesitilaukseni pitkiin aikoihin.
 
Takaisin
Ylös Bottom