Kuvia kunnollisilta ajoilta

Meikä sai vuosituhannen vaihteessa 2 linjan ISDN ku mutsi sai sen työpaikan kautta, niin oliha se TIEDON VALTATIE! Kyllä kelepas.
Serkuilla oli kans joskus 99 lähtien tuo ja olihan se kova! Yhdellä kaverilla oli vielä aikaisemmin ja sieltä etittiin ihan kaikkea ja oli ihmeellistä.

Muistan että yläasteelta joskus löyty adsl esite markka-ajalta ja jumalauta että se oli kallista. En muista tarkkaa mutta yli tuhat markkaa kuussa oli
 
Jos en väärin muista nii päivän leikkeen oikeaoppisen syömisen ohje meni about:

"ja salaattihan syödään aivan ensimmäisenä.."

"hienoa äitis opettanu aikoinaan arvostamaan salaattia"

"ei vaan koska salaatti maistuu persereiälle ja on se annoksen huonoin osa joten se hävitetään ensimmäisenä"
 
@Mirsku han sen tuossa kiteytti, mutta lisäyksenä mainittakoon, että salhaatin syömisen jälkeen vapautuu miellyttävästi lautastilaa, johon itse leike sitten siirretään ja täten päästään kätevästi käsiksi sekä leikkeeseen, että ranskalaisiin. Ylimääräinen oluen juominen EI ole kiellettyä.
 
Muistin tuon siirtelyn mutta en ollut varma oliko että ananas salaatin päälle vai miten menikään.Vaikka olenkin ollut kerran yodaxin päivän leikkeen oikeaoppisen syömisen opissa Tazissa!
Nyt on taas muistissa!
 
Ennen oli lapsille ja nuorille kunnon ohjelmia TV:ssä. Ei mitään liibalaabaa, vaan liskoihmisiä, turpaanvetoa, huumeita ja kidutusta. Nykyajan lapset on ihan hunningolla kun eivät ole päässeet kokemaan sit ensishokkia ja innostuksen tunnetta mikä sieltä ruudulta kotikatsomoihin välittyi.

V.jpg
V oli kyllä hurja sarja! Ainakin alle kouluikäiselle. Muistan kyllä elävästi, kun telsusta näki näitä, luultavasti serkun luona tai jotenkin muuten.

Myöhemmin ala-asteikäisenä sain hommattua suomi-veehooässinä koko sarjan, kun tutun faija piti leffavuokraamoa ja roudasi isot läjät käytöstä poistettuja leffoja kotiinsa, jotka poika sitten diilasi pennosilla eteenpäin :D

Täytyykin tarkastaa löytyykö tuota sarjaa jostain suoratoina.
 
V oli kyllä hurja sarja! Ainakin alle kouluikäiselle.

Oli silloin aikoinaan yksi pelottavimpia sarjoja ikinä. Ainakin siis silloin 80-luvulla, kun tota katsoi alle kouluikäisenä.
Toi tuli joskus vuosituhannen alussa about suunnilleen taas tv:stä ja silloin taisin sen katsoa melkein kokonaan. Oli pientä pettymystä kyllä, kun ei ollutkaan sellaista horror-showta kuin muistikuvat antoi ymmärtää.
 
Takaisin
Ylös Bottom