Kuvia kunnollisilta ajoilta

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
3949

Maine:

872870.jpg


ROSSO ja iso pannu+litran kannu!
Onko tää Jämsän Rossosta? Ainakin ihan 1:1 sisustus ja tulee lapsuus elävästi mieleen. Spesiaalijuttuja kun Rossoon pääsi!
 

Jarskimon talo

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
4067

Maine:

872870.jpg


ROSSO ja iso pannu+litran kannu!
Rossosta luin joskus pitkän artikkelin niin perustaja ei tyyliin ollut Italiassa edes käynyt mutta keksi että sehän myy! Ravintolojen konsepti oli mietitty tarkkaan ja esim nuo pöytälamput oli juuri tietyllä korkeudella jokaisessa ravintolassa että loi pöytään optimaalisen tunnelman.
Nykyään taitaa viimeinen pääkaupunkiseudun Rosso olla Espoon Iso Omena kauppakeskuksessa ja on tylsän geneerinen sisältä.

Edit: tarkennettu Ison Omenan Rosso viimeiseksi päähesan alueen Rossoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Patrick Bateman

NES-Retro Guru
Insider
Viestit
10193

Maine:

Nykyään taitaa viimeinen Rosso olla Espoon Iso Omena kauppakeskuksessa ja on tylsän geneerinen sisältä.

What? Onhan niitä ties miten monta vielä. Kävin itte just kesällä Imatralla kokemassa todella autenttisen Rosso-elämyksen, söin lehtipihvin jota sai odottaa tunnin. Pöytäliinat oli varmaankin ysäriltä ja lapsia juoksi pitkin ravintolaa pitäen helvetin kovaa meteliä.
 

micke nindendosta

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2958

Maine:

Mutta joo. Kyllä se Rosso täälläkin on ihan muuttunut. Samoissa tiloissa jonkun saakelin Hesburgerin kanssa.

Porvoon Rossosta oli aikanaan puhe, että se olisi konseptiltaan ollut erilaisempi ja fiinimpi ravintola, mutta ikinä en siellä asuessani käynyt. Ja tästäkin kohta jo 10 vuotta aikaa, niin eiköhän sielläkin ole hommat muuttunut.
 

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
3949

Maine:

Rossoa nimenä näkee näissä expresseissä monessakin paikassa, mutta eihän se ole sama kuin se ravintola. Sieltä saa just jotain pizzaa ja pastaa ylihintaan vain ja kahvia tjsp.

Toi Rosso konseptina niin elähtänyt. Aikoinaan tuotu "Italialaisena ravintolana" ja ollut vähän fiinimpää. Varmasti sitä olikin pikku hiljaa avautuvassa Suomessa, jossa ei ulkomaalaistyyppisiä ravintoloita vielä ollut ja kebulatkin tekivät tuloaan. Kyllähän se silloin maistui ja joskus koulun päättäjäisissä käytiin pannupizzaa vetämässä. Nykyään tuolla ei vaan pärjää kilpailussa, kun pienemmistäkin kaupungeista löydät paremman Italialaisen joka on ihan aito Italialainen.

Mut se sisustus ja tunnelma! Jämsän Rosso loppui joitain vuosia sitten ja oli alusta loppuun samassa asussa! Oli kunnollista. Myös sen yhteydessä ollut Buffalo Pub oli loistava paikka katella Jämsän Forumin "vilskettä", sitten kun ikä riitti kaljan ostoon.
 

nassekova

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
4308

Maine:

Tässäpä Radilysille Sentenced haastis tuosta samasta lehdestä, josta aiemman keikkaraportin kuvasin.

Edit. Oi niitä aikoja kun tapetrading oli se juttu ja kaikki toimi UG:ssa ja pahimmat viholliset oli "trendipellet". ;)
Trendarit haistakaa vittu, pilaatte kaiken!
 
Ylös Bottom