Kuukauden haaste 2023 - [läpäise videopeli]

Vaeltajamarsu

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3515

Maine:

Jo hyvin nuorena nähty The Miracle Worker 1962 leffa Helen Kellerin elämästä melkosen idku ollu.

Muppettien joulu...
Ghiblit kyllä monetkin, Porco Rosso ja Henkien kätkemä- jostain syystä tuo viimeksi katseltu Tulikärpästen hauta ei sitten yhtään. Turtuneisuus aihepiiriin liiallisten lukemisten myötä, viimeaikaisten sattuneista syistä tai kasvain aivoissa, ehkäpä kun musat ei mieleen jääneet mitenkään niinku Hisaishin.

Edit: Jedin paluuki tietty
 
Viimeksi muokattu:

Tiukka Toveri

Adventure Game / Battletoads Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
17088

Maine:

En nyt tiedä elokuvasta kokonaisuudessaan, mutta korealaisen sotaelokuva Taegukgin loppukohtauksen vanha äijä oli varmaan eka ja tähän mennessä edelleen voimakkaimmin silmät kasteleva kohtaus.
 
Viimeksi muokattu:

Ed-Die

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1864

Maine:

Hiljaiset sillat (1995) sai aikoinaan meitsin ihan kaksinkerroin lattialle. Oli katseluhetkellä rankempi aikakausi omassa elämässä menossa ja jokin/jotkin asiat kolahti vähän liian kovaa. En oo sen jälkeen uskaltanu kattoo uudestaan, joten vastaan myös eiliseen kyssäriin tässä samalla!
 

Massive

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
4057

Maine:

Päivä 21: liikuttavin elokuva
Jaa a. Kyllähän näitä taas löytyy niin perkeleesti, varsinkin kaikki inspiroivat leffat sun muut.
Äkkiseltään mieleen kuitenkin tulee Warrior, sillä kyseisessä leffassa oli itselle aika samaistuttavia tilanteita ja tunteita ja leffa olikin rankempaa katsottavaa sen takia.

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
28634

Maine:

Ohjaajavalinta on toki Tarantino, mutta meneepäs vaikeaksi valita yksi suosikkileffa.

Sanon mieluummin niin päin että kaikki muut paitsi Death Proof, tosin sitäkin voi välillä vähän fiilistellä vaikka ei elokuvallisena kokonaisuutena toimikaan
(Tarantinon tasolla).

Yritin kirjottaa tähän loppuun jonkin yhden elokuvan jonka valitsisin ase ohimolla, mutta tuntuu aivan mahdottomalta….

No mulla on Reservoir Dogsin juliste tossa seinällä ja sen leffan ensinäkeminen oli varsin säväyttävä kokemus, eli mennään vaikka sillä ensimmäisellä elokuvalla sitten. Mutta ei ollut helppo valinta.

Shit... You shoot me in a dream, you better wake up and apologize.
 

Tingle

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2260

Maine:

Suosikkiohjaajani on Martin Scorsese. Hänellä on hyvin ainutlaatuinen taito kutsua katsoja läsnäolevaksi samaan tilaan filmikankaan keljujen hahmojen kanssa. Viihtymiseltä ja humaanilta myötäelämiseltä ei voi välttyä. Yhtään huonoa elokuvaa en äijältä ole nähnyt, ja niitä maailman parhaita taas riittää vaikka viikon jokaiselle päivälle.

Marttisedön paras elokuva on Taksikuski, mutta sössötän siitä muutenkin liikaa, joten mainitaan filmografian mielestäni aliarvostetuin teos, eli Bringing Out the Dead. Tämäkin on Paul Schraderin käsikirjoittama elokuva, jossa ajellaan öisessä suurkaupungissa. Ambulanssiajossa kuolema matkustaa takakontissa ja piri senkus virtaa. Hyvää kamaa.

34%20(188).jpg
 
Ylös Bottom