Kuolleita, R.I.P

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
1581

Maine:

Täähän oli jo odotettavissa, ton sairauden takia.
Kevyet vaan.
 

mem0_ory

NES-Retro Novice
Viestit
88

Maine:

Pavelta ei ole tullut kuultua kuin ne radiohitit, mutta niitten perusteella miehen musiikki on kyllä paremmin aikaa kestänyttä vanhaa suomimusaa, kuin moni muu isokin nimi. Ja Ankronikan tunnari on tietty legenda kanssa, enpä Ankronikkaa ikinä katso muutenkuin suomenkielisenä ja tunnari on yksi syy siihen.
 

micke nindendosta

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
423

Maine:

Tää riipaisi aika syvältä. Pave Maijasta on tullut kuunneltu melko paljon. Viimeksi perjantaina fiilistelin Elämän nälkää ja voivottelin Paven tilaa. ALS on vittumainen tauti.

Kolmesti tuli nähtyä Pave Maijanen livenä ja kaikki oli hiton kovia keikkoja. Yhen keikan jälkeen Pave vielä jäi meidän pöytään hörppimään olutta ja juttelemaan mukavia. Hieno mies.

Soolotuotannon ja bändiensä lisäksi nostaisin Maijasen kohdalla sen, että kyseessä oli myös hiton kova tuottaja. Siitä osoituksena esimerkiksi Dingon levyt 80-luvulla.

Lepää rauhassa "Maija Paavonen".
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
924

Maine:

Kuoli tänään töissä sitten työtoveri.
Oli samassa työyksikössä ja saman pomon alaisuudessa kuin minä, mutta ei kuitenkaan sinällään samoissa hommissa.
Vaikka päivittäin suunnilleen nähtiinkin, niin ei nyt mitään kavereita ollut.

Jos jotain kiinnostaa, niin tapahtumat menivät seuraavanlaisesti:

Suunnilleen aamuseiskan aikaan nähtiin kun tukikohtaan tuli ambulanssi hälytysajossa. Työkaverin kanssa siinä mietittiin, että olisikohan joku liukastunut ja jalkansa katkassut tai jotain sellasta.
Sieltä sitten tuli toisen yksikön pomo meidän luo ja kysy, että tunnetaanko me tyyppi X ja kuka hänen esimiehensä on. No mehän toki heti tiedostettiin, että se puhuu nyt meidän yksikön tyypistä. Siinä vaiheessa ei tosin tiedetty vielä muuta kuin, että mitä ilmeisemmin sydänkohtaus menossa ja defibrillaattori kytketty rintaan.
Koska me nyt ei tilanteeseen voitu vaikuttaa, niin jatkettiin siitä omiin töihin.
Suunnilleen tuntia myöhemmin sitten meidän oma pomo soitti mulle ja kertoi, että X on nyt menehtynyt.

Pomo siinä puhelussa sitten rupesi sitä puhumaan, että pitäisi lähteä selvittelemään että kuka on tukikohdassa vastuussa lipun laskemisesta puolitankoon jne.
Me siitä sitten työkaverin kanssa oltiin, että selvitellään asia.
Tultiin sitten omista hommista tukikohtaan ja katsottiin, että ambulanssi on paikalta poistunut.
Suomen lipun lisäksi piti saada haltuun X:n työauton avaimet, jotka hänellä mitä ilmeisemmin oli oman pukukaappinsa luona. Hänen pukukaappinsa oli eri paikassa kuin suurimman osan muun työntekijöistä ja hieman syrjäisempi sijainti vaikkakin silti ns. pääkallopaikalla.

Mentiin sitten sinne pukukaapeille, niin ei helvetti kun avasin sen huoneen oven ja huomaan, että X makaa siinä lattialla kuolleena.
Aika nopeasti käännyttiin työkaverin kanssa ympäri ja vedettiin ovi kiinni perässämme.
Oltiin luultu, että X olisi kuollut ambulanssissa tai sairaalassa. Ei ollut mitään hajuakaan että ruumis oli vielä tukikohdassa.
Oli aika pysäyttävä näky nähdä kuollut ihminen. Vaikka en tarkkaan katsonutkaan, niin silti aika vahvasti on kuva takaraivossa.

Jälkeenpäin saatiin kuulla, että yksi pomoista oli nähnyt X:n aamulla hieman kuuden jälkeen ja moikannut.
Seuraava tilanne olikin sitten ollut se, että kun seuraava työntekijä oli tullut pukukaapeille, vähän ennen aamuseiskaa, niin X on jo jossain määrin harmaana lattialla makaamassa. Eli peli oli varmaan jo menetetty ennen kuin ensihoitajat paikalle saapuivat.

Kyseessä oli 57vuotias ja reilusti ylipainoinen henkilö. Eli siinä mielessä sydänkohtaus ei niin suurena yllätyksenä tullut vaikka toki tälläinen aina pysäyttää.
En tosiaan ollut mitenkään läheinen tämän X:n kanssa vaikkakin silloin tällöin jossain tekemisissä töiden takia.
Oli sellainen rauhallinen maalta tullut tyyppi. Leppoisa ja aina jossain määrin hyväntuulinen. En pysty kuvittelemaan, että olisi ollut mitään vihamiehiä tai moisia hänellä. Ja se lippu tosiaan saatiin sinne puolitankoon.
Hieman yllättää itseä kuinka paljon tämä omalla kohtaa vaikuttaa. Ehkä en olekaan sisältä vielä ihan niin kuollut kuin olen ajatellut...
 
Ylös Bottom