Kuinka nukuit? + keskustelua sängyistä

No nyt kävi kyllä äärimmäinen tuuri.

Nukuin tosiaan aivan miten sattuu tossa viime yöt (sillon kun nukuin hyvin niin heräsin 10:00 ja viime yön unet meni aivan metsään).

Unohdin sitten laittaa arkiherätyksen takas päälle. :ohgawd:Mutta heräsin 4 minsaa vaille normiherätyksen ihan vaan kuselle! Ois voinut tulla ihan kunnon myöhästyminen tänään.
 
Mulla on jo pitkään ollut nukkuminen suht katkonaista.
Nukahdan kyllä erittäin helposti ja nopeasti, mutta eka herääminen saattaa tulla jo noin tunnin kuluttua.
Siitäkin saatan nukahtaa uudestaan 5-15 minuutissa, mutta ihan viimeistään ~kolmen aikoihin tulee sitten jälleen herättyä.
Se että saako tuolloin kolmen aikaan aamuyöstä enää unta, niin se on aika 50/50.
Monesti menee siihen, että alkaa tuolloin somea selaamaan ja tekee sitä siihen asti kunnes herätys koittaa virallisesti.
Tänään tuli kanssa tuolla kolmen hujakoilla herättyä ja kävin vettä juomassa. Jotenkin ihmeessä onnistuin vielä hetkeksi uudestaan nukahtamaan ja sitten tossa viiden aikaan lopullinen herääminen.
 
Aika huvittava miten sisäinen kello toimii just eikä melkein, oon heränny sekä kellojen siirtoa seuraavana aamuna että kaikkina muina sen jälkeen tasan tuntia myöhemmin kuin mitä se heräämisaika oli ennen siirtämistä. Eli siis juuri siihen aikaan että jos kelloja ei olisi siirretty niin aika olis aina sama.
 
Mietin nukkumaan mennessä että saan varmaan pohjekrampin yöllä kun jalka on peiton ulkopuolella näin viileessä, mutta ajattelin että laitan peiton paremmin kun käännän kylkeä (mitä teen yleensä joka yö ainakin kerran ennen nukahtamista).

No enköhän simahtanut samantien siihen ja heräsin 4:00 oikein kunnon kramppiin, tuli ihan huono olo ja vatsakin meni tässä samalla sekasin. En ole sitten saanut enää nukuttua yhtään, joten kai se on ihan sama mennä töihin eikä vaan ootella sitä ”herätystä”.

Enpäs tee enää toiste samaa.
 
Tää ihan uus juttu itselle, että moisesta lähtee kramppaamaan.
Mulla noi johtuneet yleensä aina ihan kehon puutostiloista.

Mulla on krampannut ainoastaan jos olen jättänyt jalan tolleen, jos on peiton alla niin ei koskaan.

Tossa missä nukun käy kyllä jatkuvasti sellanen pieni ilmavirta. Oikeen tuntee kuin jalka on lopulta aivan kylmä.
 
Tossa missä nukun käy kyllä jatkuvasti sellanen pieni ilmavirta. Oikeen tuntee kuin jalka on lopulta aivan kylmä.

No joo, tollanen veto voikin varmaan jo jotain lihaksissa aiheuttaakin.
Sillähän ihmiset autoissakin saa paikat paskaksi, kun ilmastointi puhaltaa kylmällä suoraan päin.
 
Itellä tais ylittyä 9h. :ohgawd: Noh, pe-la yön unet olikin aivan umpisurkeita ja nukahtelin lauantain aikana vissiin 3 kertaa kesken päivän.

Edit: Taidankin vielä nukahtaa uusiks.
 
Heräsin johonkin vaimeaan naputukseen ja katoin kelloa että se on vaille 9, nooh siitä sit vessaan että voi mennä takaisin nukkumaan. Joku lintu tms varmaan naputteli menemään katolla mut lopetti sitten...

... sit 14:jotain oikein unisena vilkasin et jaaha boardilla on joku reagoinu jotenkin jot....

ja sit aloin kaivautuu tyynyyn vielä että unyua vaan

Jossain 14:45 tms sit heräsin, hörppäsin puolikkaan energiajuoman ja menin ulos ja yritin puoliunessa keskustella naapurin kanssa sen kissasta (ihan huippu kissa muuten)
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom