Koronatiedotteet (lue aloituspostaus)

Meinaatko mennä viralliseen tikutukseen vai jätätkö vain ton kotitestin varaan?

Olikos se muuten nimenomaan niin päin että kotitesti saattaa antaa virheellisesti negan vaikka ois korona, mutta tuskin toisinpäin?
 
Olikos se muuten nimenomaan niin päin että kotitesti saattaa antaa virheellisesti negan vaikka ois korona, mutta tuskin toisinpäin?

Varmasti kaikki mahollista. Noissa testeissä kans pitäisi se 15-20min odottaa tulosta pl. jos tulos on positiivinen, se voi näkyä heti.

Itte kun tota nestettä siihen levyyn pudotti, molemmat viivat tuli alle kahen minsan.
 
Olikos se muuten nimenomaan niin päin että kotitesti saattaa antaa virheellisesti negan vaikka ois korona, mutta tuskin toisinpäin?

Oon kuullut juttua vain virheellisestä negasta.

Ostin tällä viikolla yhden testin kotiin, koska alkaa näyttämään tää taudin leviäminen sellaiselta, että sitä voisi ehkä jopa joskus tarvita.
Silloin vain kaupassa mietin, että olisiko pitänyt parikin ostaa, kun on se mahdollisuus virheelliseen negaan.
En kuitenkaan sitten ostanut tosiaan kuin sen yhden testin.
 
Tuo negahomma on vissiin aika yleistä jos tekee oireettomana, jollain testillä ainakin.

Niin siis on olemassa erikseen sellaset testit jotka on tarkotettu myös oireettoman testaamiseen, mitä tahansa ei kannata käyttää.
 
Kyllä taas viestintä pelaa.


THL:n Mika Salminen sanoo, että koronapassin käytössä ei välttämättä ole mitään järkeä.
Itsehän tähän kommentoin vaan että HYVÄ!


Samaan aikaan Sanna Marin sanoo, että koronapassi on tarkoitus palauttaa käyttöön:




Ja samalla asiantuntijat valittelevat miten Kiuru koittaa paimentaa asiantuntijoita puhumaan Kiurun omien näkemysten mukaan:



Miten voi ylipäätään olla näin, että hallituksen ja asiantuntijoiden näkemykset asioista ovat paikoin täysin päinvastaisia? Ja hallitus sitten menee enemmän oman pään ja henkilökohtaisten tulkintojen mukaan asiantuntijoiden näkemysten sijasta.
 
Tästä vielä surullinen kuva siitä, miten pandemia-ajan stressi saattaa vaikuttaa pandemian aikana syntyneiden lasten kehitykseen:


Alustavat tutkimukset viittaavat siihen, että äidin raskauden aikana kokema pandemiaan liittyvä stressi voi vaikuttaa joidenkin kohdalla negatiivisesti sikiön aivojen kehitykseen.

Pandemia-aika on aiheuttanut myös sen, että monet huoltajat kommunikoivat pienten lastensa kanssa eri tavoin tai vähemmän kuin ennen. Stressaantuneiden vanhempien kanssa vauvat ja taaperot saavat aiempaa vähemmän kaipaamaansa kahdenkeskistä aikaa. Lisäksi erilaiset sulkutilat ovat eristäneet lapsiperheitä koteihinsa ja rajoittaneet sosiaalisia kohtaamisia.
 
Tuo on jo entuudestaan tiedetty, että raskausajan stressi voi vaikuttaa aika paljonkin siihen vielä syntymättömään lapseen. Todelliset tulokset tuosta ja monesta muustakin korona-ajan negatiivisesta vaikutuksesta yksilöihin saadaan vasta ehkä viiden tai kymmenen vuoden päästä jos silloinkaan. Millaisia vaikutuksia esim. etäkoululla tai etätyöllä, yksinäisyyden kasvulla, lisääntyneillä mt-ongelmilla tai taloudellisen eriarvoisuuden kasvulla tulee olemaan yksilöihin ja yhteiskuntaan kokonaisuudessaan.
 
Koronatiedote:

Tein äsken koronatestin joka oli eri valmistajan jne tai no ostopaikka eri ja vähän eri näkönen ja tulos tällä kertaa:

IMG_20220116_100634.jpg

Elikkäs ohjeiden mukaan tehty kotitesti riittää positiivisen varmistukseen. Tein kuitenkin tänään toisen koska olen skeptinen omasta osaamisesta. Tähän tuli nää viivat parissa minuutissa joten virusta on elimistössä paljon, jos ny oikke tulkitsen noita.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom