Koronatiedotteet (lue aloituspostaus)

TriplaKoo

Kelju K. Kojootti
Ad Infinitum
Viestit
7497

Maine:

Ikävä kuulla. :( Menikö makuaisti suoraan tuon suun palamisen jälkeen, ja miten sait niin pahasti poltettua?

Ihan perus kännissä suoraan uunista juustopitsaa suuhun "ei tää nyt niin kuumaa ole" no pidin sitten puolisen tuntia tjms. jääpaloja suussa, viikon verran oli arka syödä.

Oon myöskin hajuaistia onnistunu rikkoo. Myöskin hieman huppelissa kaasugrillistä kaasu auki ja kansi kiinni. Huomio meni muualle hetkeks, kansi auki ja sytytintä ni varmaan arvaatte mitä kävi :rolleyes: leukaparta, nenäkarvat ja osa kulmakarvoista lähti sillä samalla hetkellä kun leimahti
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
16091

Maine:

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
10597

Maine:

Kakkoskierroksesta tullut tässä nautiskeltua. Nyt alkaa pikkuhiljaa jaksaminen olemaan sitä tasoa, että vois taas vähän katella mitäs te olette tänne saaneet tällä kertaa kirjoteltua.

En tiedä kannattaako pahentaa tautitilannettaan.
 

tursel

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1847

Maine:

Korona alkaa olla osaltani selätetty. Tänään ollut jo ihan semi hyvä olo, käyny pari kertaa laahustamassa lyhyet ulkolenkit. Himmee hiki ollut jatkuvasti. Ainakin huomisen jos pitäisi vielä saikkua.

Tyttöystävällä kans positiivinen testi tänään, sillä ollutkin pari päivää myös lämpöä. Testejä ei aiemmin ollut ylimääräisiä. Huomenna vois itse testata mitä tuo minulle vielä näyttää.

Ei kyl mitään syytä lähteä ihmisten ilmoille ennen ens viikkoa. Työn voi pe tehdä etänä jos on tehdäkseen. Alepasta kävi robotti tuomassa virvokkeita aiemmin, ja tänään kaveri hoiti kauppakassin virkaa ja hoiti ruokaostokset ja apteekkikäynnit. Kävelyillä oon käynyt mutta pysynyt ihmisistä etäällä.

Annan arvosanan

Melko vittumainen / 5

En olisi halunnut testata ärhäkämpiä variantteja tai ilman rokotteita. Makuaistikin pysyi yhtä nenätukkoista päivää normaalina.

Yhden yön korvasärylle ja kahden päivän päänsärylle annan 0/5. Alaselkä kans alkoi vihoittelemaan heti kun makoili enempi.
 

100 nakkia

peipingin mandariini
Ad Infinitum
Viestit
3192

Maine:

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
16091

Maine:

Ylös Bottom