Koronatiedotteet (lue aloituspostaus)

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
5367

Maine:

Mirsku

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2243

Maine:

Tutkijat löysivät geenin, joka tuplaa vaaran sairastua vakavasti koronaan – neljä pahinta riskitekijää nyt selvillä​

– Puolentoista vuoden työn jälkeen oli mahdollista yksilöidä geeni, joka aiheuttaa taipumuksen vakavaan tautiin, sanoo Puolan terveysministeri Adam Niedzielski uutistoimisto Reutersin mukaan.

– Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa meidän on mahdollista tunnistaa ihmiset, joilla on taipumus kärsiä vakavasti covid-taudista.

En tahdo heittää tätä mutta on aivan pakko:

"geeni oli neljänneksi tärkein tekijä määrittämään, kuinka vakavasti koronatauti iskee ihmiseen. Kolme tärkeintä ovat ikä, paino ja sukupuoli.
Koronaviruksen on todettu aiheuttavan korostetusti vakavaa tautimuotoa iäkkäillä, ylipainoisilla ja miehillä."


Mut mut mut sukupuolenhan piti olla vaan sosiaalinen sopimus ja pronomineista kiinni
 

Anna Huikka

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1414

Maine:

Lakipykälän mukaan työnantajan on tarjottava rokottamattomalle työntekijälle muuta työtä, mutta jos sitä ei ole järjestettävissä, palkanmaksu voidaan keskeyttää. Ketään ei voida kuitenkaan irtisanoa.

Tässä on kaksi uutista mutta ei ole yllättävää, että ns. kynytysaloilla (matala palkka, naisenemmistö) alkaa ensimmäisenä ”pakkorokotukset”. En tiedä miksei tätä voi ottaa laajemminkin käyttöön? Miesvaltaisilla aloilla kuten telakoilla, rakennusalalla, hallinnon aloilla, kaivostoiminnassa, maa-, metsä- ja kalataloudessa sekä kuljetus- ja varastointialoilla kuitenkin eniten rokottamattomia.

 

biblo

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
4469

Maine:

Olikos se muuten nimenomaan niin päin että kotitesti saattaa antaa virheellisesti negan vaikka ois korona, mutta tuskin toisinpäin?

Varmasti kaikki mahollista. Noissa testeissä kans pitäisi se 15-20min odottaa tulosta pl. jos tulos on positiivinen, se voi näkyä heti.

Itte kun tota nestettä siihen levyyn pudotti, molemmat viivat tuli alle kahen minsan.
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
7289

Maine:

Olikos se muuten nimenomaan niin päin että kotitesti saattaa antaa virheellisesti negan vaikka ois korona, mutta tuskin toisinpäin?

Oon kuullut juttua vain virheellisestä negasta.

Ostin tällä viikolla yhden testin kotiin, koska alkaa näyttämään tää taudin leviäminen sellaiselta, että sitä voisi ehkä jopa joskus tarvita.
Silloin vain kaupassa mietin, että olisiko pitänyt parikin ostaa, kun on se mahdollisuus virheelliseen negaan.
En kuitenkaan sitten ostanut tosiaan kuin sen yhden testin.
 
Ylös Bottom