Ketutus-/murehtimisketju

Omalla kylällä on ollut 1 paikka mikä tarjosi kotiinkuljetusta ja se hoiti sen kyllä niin huonosti kuin vain mahdollista että siihen noutoon on totuttu läpi elämän.
 
Mutta jos se voi tapahtua niin why the fuck not?

No kun ei se aina tapahdu ihan suunnitellusti, ja siitähän tämä koko keskustelu lähti liikkeelle. :D

Kahden viikon aikana on kahdesti soittanu kuski ovikelloa ja yrittänyt tarjota kebua/hesepöperöä.

Turussa kun majaillaan, niin tilataan Woltilla välillä ruokaa, ja aina, siis AINA ne soittavat kun eivät löydä perille. Joka ikinen kerta.
 
Puhumattakaan tästä:
ÄÄNESTÄ? SÄ SOITAT JONNEKIN ETTÄ SAAT RUOKAA? AAAAAAA.

Yleensä aina hifistelen jotain siihen pizzaan, lisään tai vaihdan jonkun täytteen. Lisäksi jos lapsille tilaa jotain samalla niin allergioiden takia on vaan varmistettava että tulee maidottomana kaikki mahdollinen. Nopeampaa ja helpompaa se on soittaa, vähän kuin kaverille soittaisi.

Minä vaan yksinkertaisesti pidän siitä ettei kaikki asiat tapahdu sohvalla painamalla nappia. Ja kuten sanoin, vaikkapa nyt Helsingissä tällainen asia on varmasti täysin erilainen.
 
No kun ei se aina tapahdu ihan suunnitellusti, ja siitähän tämä koko keskustelu lähti liikkeelle. :D

Mä puhun nyt vaan siitä alustasta, en ihmismuuttujista.

99,999999999999999% mun tilauksista tulee perille ongelmitta kun tilaan tutuista paikoista.
 
Mutta jos se voi tapahtua niin why the fuck not?

Emmä tiedä, jos ajattelisi jokaisesta asiasta noin, niin mulle tulee jotenkin sellainen olo että ihan tavallisista asioista muodostuu liian vaikeita ja ihminen menettää vähintään jostain sietokyvystään aika paljon. Siinä laiskistuu.
 
Kun ei ole lainkaan tavatonta ajaa 50km, hakea ase, mennä metsään, odotella 5 tuntia, ampua peura, kantaa se metsästä helvettiin, pilkkoa, säilöä, laittaa kahden kilon kimpaletta suolaliokseen muutamaksi vuorokaudeksi, savustaa 3 tuntia ja sitten syödä sitä, niin tämmöset lähimaksupizzahommat on aika hupsuja. En mä sille peuralle soittaisi metsään että tule ovelle.
 
Emmä tiedä, jos ajattelisi jokaisesta asiasta noin, niin mulle tulee jotenkin sellainen olo että ihan tavallisista asioista muodostuu liian vaikeita ja ihminen menettää vähintään jostain sietokyvystään aika paljon. Siinä laiskistuu.

True that.

Mä en edes harkitsis hankkivani enää koskaan ruokaa paikasta johon pitää soittaa, en halua edes tukea tollasta kivikautista toimintaa. Ysärillä sai ihan tarpeeks soitella, se on mennyttä aikaa se. Asiat kehittyy, onneksi.

Jopa Subista ja Mäkistä voi nykyään tilata sanomatta sanaakaan, kännykällä vaan näpyttää kävelymatkalla tilauksen sisään ja nappaa valmiit setit mukaansa noutotiskiltä. Tai no, kyllä mä ehkä kiitos saatan sanoa tms.

Edit: Pizzaonline tuli näköjään vasta 2008, huhhuh miten pitkään piti elää ilman moista.

En mä sille peuralle soittaisi metsään että tule ovelle.

En mäkään soittaisi, mutta jos tulisi joku app. Ehkä vielä joku vuosi.
 
Viimeksi muokattu:
Edit: Pizzaonline tuli näköjään vasta 2008, huhhuh miten pitkään piti elää ilman moista.

Muistan vieläkin sen riemun tunteen, kun pystyi ilman puhelinsoittoa tilaamaan.
En tosin muista, että pystyikö silloin heti maksamaan jo ennakkoon vai vieläkö piti vasta lähetille maksaa?
Koska oli sekin niin perse aikaa, kun piti olla käteistä kotona sitä varten että sai ruokansa maksettua.
Kyllähän ne lähettien maksulaitteet alkoi yleistymään, mutta sekin taisi olla alkuun aika arpapeliä että oliko sillä lähetillä sitä oikeasti matkassa tai että saiko se sitä toimimaan.

Että joo, kyllä olen innolla ottanut vastaan tämän nykypäivän menon, että voidaan minimoida kontakti kauppoja tehdessä.
Kauppojen itsepalvelukassatkin jotain aivan parhautta.
 
Niin kauan kun pizzapulju ei itse tarjoa kätevämpää tapaa tilata/maksaa netin kautta niin jatkan riistämistä.

Maksan hyvästä palvelusta. Yhessä vakkarimestassakin on vaihtoehtona todella ankea ja kankea järjestelmä, eikä tilausta voi edes maksaa ennakkoon. En mä jaksa alkaa säätämään rahojen ja korttien kanssa enää siinä vaiheessa kun safka on jo paikalla, kyllä se pitää saada maksettua ennakkoon.

Ja oli vielä muistaakseni niin hieno systeemi ettei edes omaa osoitetta pystynyt tallentamaan sinne.
Itse aina soitan puhelimella suoraan pitseriaan. Toimiva käyttöliittymä.
 
Tätähän testattiin jo vuosia sitten että ohjattavalla pyssyllä sai metsästää webbikameran jne kanssa, siitä tuli jotain lakiteknisiä kysymyksiä ainakin jenkeissä että ei hajua nykytilanteesta maailmalla

Mutta eiköhän se kohta onnistu että krapularadilys ottaa ohjaimen kotisohvalla kauniiseen käteen, päsäyttää jonkun villisian hengiltä (achi saavutettu) paikalle lentää viipalointi ja kuljetusdrone ja pienen ravintolakierroksen kautta pian leijailee radilyksen kuljetusikkunasta sisään höyryävä annos villipossokebua, eikä tartte edes persettä nostaa kotisohvalta
 
Kauppojen itsepalvelukassatkin jotain aivan parhautta.

Näissä on ainoastaan yks vika, alkoholiostokset.

Joko ei saa ostettua ollenkaan siitä tai sit pitää olla se asiakaspalvelija merkkaamassa että tämä ok.
 
Itse aina soitan puhelimella suoraan pitseriaan. Toimiva käyttöliittymä.

Mua vituttais tää siellä toisessakin päässä, aivan turhanpäivästä työn keskeyttämistä ja häirintää sen sijaan että tilaukset vaan napsuu koneelle kätevästi valmiiksi maksettuina.
 
Wiizeli vois ottaa vaikka parin kuukauden haasteen, että tekee kaikki ruokakaupan ostokset itsepalvelukassalla ilman myyjän apua!

Olikos täällä aihetta "Hoidatko asiat netissä/sovelluksella vai vanhanaikaisesti soittamalla?"

Ärsyttää kun työkaveri aina soittaa kyytiasioista, kun vois vaan laittaa viestin!
 
Asun 6 km päässä lähimmästä pizzeriasta, eikä kotiinkuljetusta ole tarjolla näin "kauas" (tirsk, tuohan on ihan vieressä näin Pohjanmaan mittapuulla :D ). Jos pizzanhimo iskee, niin autolla tohon hurauttaa n. 7 minuutissa.

Mutta vaikka kahdessa aikaisemmassa osoitteessa asuin ihan Kotipizzan vieressä, ei käynyt kertaakaan edes mielessä tilata pizzaa ovelle. :emt:

En ole selvästikään tarpeeksi kaupunkilainen tuollaiseen ajatusmaailmaan. :DD


Itellä kilsan päässä ja tunnustan kyllä, että käyn melkein aina hakemassa itte sieltä ne pizzat ja muut. Ensin toki tilaan netin kautta sinne että alkavat tekemään sitä.

Saa varmasti lämpimänä asti perille, eikä tartte odotella.


Pizzan tilaaminen soittamalla oli kyllä täyttä paskaa, itekkin vihasin sitä touhua.
 
Takaisin
Ylös Bottom