Ketutus-/murehtimisketju

Muistetaas nyt ne sivistyneen keskustelun säännöt!

Parahin ystävä, mielestäni hyötyisit suuresti siitä, jos sinulla olisi puhelin joka toimii ja pysyy päällä. Omien kokemuksieni perusteella voin suositella esimerkiksi Applen tuotteita.

Oletko ajatellut, että melko hintavien verryttelypukujen sijasta käyttäisit eurojasi esimerkiksi toimivaan puhelimeen? Ainakaan omalla kohdallani – vaikka varmasti ovatkin hintansa arvoiset – en välttämättä tuon kaltaisia pukineita käyttäisi, jos vaihtoehtona olisi nimenomaan toimiva puhelin.
Radikus hyvä, kiitän huolenpidostasi! Onneksi oma puhelimeni toimii omiin käyttötarkoituksiini aivan hyvin, joten ällös ole huolissasi.
Voisinko mahdollisesti ohjeistaa sinua säästämään elektroniikkahankinnoissa – kenties samalla rahalla voisit hankkia laadukkaat kengät? Muistelen lukeneeni, että niiden kanssa olet toisinaan kärsinyt ongelmista.
 
Muistetaas nyt ne sivistyneen keskustelun säännöt!

Wick rakas, oiva muistutus tähän väliin! Kuitenkin suosittelen sinulle, että et voimalla asettaisi hengityselintäsi tähän käynnissä olevaan sanojen vaihtamiseen, vaan sen sijaan voisit sijoittaa itsesi naisen ulkoiseen sukupuolielimeen harjoittaen suosittua kestävyysliikuntamuotoa, hiihtämistä. :)
 
Ei oo ei! Firman bensakortti masiinaan ja dinoöljyt valuu tankkiin :)
Matkakulut tilille ja rullaillaa eteenpäin :trollface: :troll:
Ei oo ei mutta eikös sulla sähkölasku noussu sen 350€ kun on niin edukasta ajella?

:trollface: :troll:
Nous kyl, mut bensaan ei mennyt yhtään rahaa ja valtio maksaa edellisen kuun sähkölaskun :trollface: :troll:
 
Wick rakas, oiva muistutus tähän väliin! Kuitenkin suosittelen sinulle, että et voimalla asettaisi hengityselintäsi tähän käynnissä olevaan sanojen vaihtamiseen, vaan sen sijaan voisit sijoittaa itsesi naisen ulkoiseen sukupuolielimeen harjoittaen suosittua kestävyysliikuntamuotoa, hiihtämistä. :)

purse.gif
 
Tää on niin koomista kun mun pitää useita kertoja mainita että ostin rikkinäisten kenkien tilalle uudet.

Miten se mun postaus meni niin ohi? Mähän kävelin tästä samantien ostamaan uudet kengät.

Jotka makso tosin 35 euroa. Otetaan ihan ylös kauan kestää. :D

Varmaan taas 6-12kk päästä tulee joku vinkumaan että mun pitäs ostaa uudet kengät niiden tilalle missä oli reikä.
 
Lataus varmaan mennyt koronarokotteen siruun kortin sijasta? Yhdelle Janille oli käynyt niin.

Tässähän oli siis käynyt niin, että oli vahingossa lähtenyt vasta seuraavalta päivältä alkamaan. Myyjä koitti soitella ja sohlata tätä monesta päivästä kohilleen, mutta hommasta ei tullut yhtikäs mitään ja taakseni alkoi muodostumaan melko pitkä jono, niin ehdotin, että hän leimaa minulle pari täyttä hodaripassia ja pääsemme molemmat jatkamaan elämäämme.
Nyt ois pari ilmasta hodaria plakkarissa ja bussilla saa taas ajella sydämensä kyllyydestä!
 
Koska normaali maanantai-ahdistus ei ole tarpeeksi, niin mulla on tänään vielä hammaslääkäri.
Ihan vain tarkastus, mutta menee silti tunteisiin.

Mulla on siis lapsesta asti ollut aivan järjetön hammaslääkärikammo.
Vaikka mulle on viimeisen vajaan 40vuoden aikana vaikka mitä kauheuksia tehty hampaiden suhteen, niin silti ihan perus tarkastus aiheuttaa edelleen suht vahvan ahdistuksen.
Siitäkin huolimatta vaikka tiedän, että hyvin toi tulee menemään. Tiedän myös että tää jännitys ja ahdistus lakkaa siinä vaiheessa, kun istun siihen tuoliin. Mutta silti ahdistaa ja menee oikeasti ihan vatsa sekaisin, kun on niin kova jännitys asian suhteen.

Klo 10.00 on aika eli tässä hermoilu vain kasvaa seuraavan tunnin ajan.
 
Takaisin
Ylös Bottom