Ketutus-/murehtimisketju

No en lähtisi näiden kahden uutisointia jne laittamaan samalle viivalle. Trumpin kohelluksille joutuu altistumaan kun joku newsfeed tms pomppaa eteen kun taas omalle kohdalle ei kyllä taas yhtään ton huruakan juttuja tule🤔 , pidän toki tätä vain positiivisena asiana.
Tarviiko nyt ihan oikeasti selittää, etten Yhdysvaltain presidenttiä ja jotain random hihhulia laita ihan samalle viivalle. En ole ihan hetkeen törmännyt näin pahasti ihmisten kyvyttömyyteen lukea rivien välistä jotain, noin yleisesti ottaen kaikki mitä kirjoitan on kirjoitettu suu virneessä. Ei minua nyt oikeasti ihan niin pahasti ärsytä joku psykoosissa oleva nainen, että heittäisin puhelimeni seinään.
 
Twitteristä en tiedä mitään, mutta ite kyllä blokkausnappulalla kuratoin omaa someani suht herkästi good vibes only-suuntaan.
Toki se on kaikkien oma valinta. En ole itse seurannut Maria Nordinia, eikä välttämättä auttaisi vaikka olisi blokannutkin, kun jutut leviää myös screenshotin muodossa.

Mutta itse en oikeastaan blokkaa muita kuin pornobotteja ja jotain uhkapelifreespin-kalastelusivuja. Jos alkaa kyllästyttää milloin mikäkin paskamyrsky, niin laitan Twitterin / uutissivuston kiinni. Vaikken voi sietää jotain Laura Huhtasaarta tai Mikko Kärnää, niin en blokkaa siitä syystä näitä koska haluan tietää kuinka sekaisin joku europarlamentaarikko on, vaikka kieltämättä tuskallista se toisinaan onkin. Sieltä algoritmit nostaa pintaan kaikkein pahimmat perseilyt joihin useat ihmiset tarttuu, vaikkei näitä hahmoja seuraisikaan. Kuitenkin, kun keskustelee näistä ihmisistä jossakin, niin minä ihan itse tiedän muutaman esimerkkitwiitin nähneenä tasan tarkkaan että miten kujalla joku kreationisti onkaan.

En minä kuitenkaan tuomitse ketään joka haluaa välttyä kaikelta turhalta paskalta somessa. Se voi olla ihan järkevää. Maailma kun ei tällä hetkellä valitettavasti ole mikään good vibes only -paikka, niin minulla on tietynlainen tarve tietää miten vituillaan tämä maailma todella onkaan.
 
Maailma kun ei tällä hetkellä valitettavasti ole mikään good vibes only -paikka, niin minulla on tietynlainen tarve tietää miten vituillaan tämä maailma todella onkaan.
Sulkisit vaan sinäkin silmäsi, niin good vibesit alkaisivat virtaamaan lävitsesi alta aikayksikön.
 
Ihanku jengi nyt vittuilis siitä etten halua nähdä esim jonkun harhasen käärmeöljykauppiaan keppikeittoreseptejä feedissäni.
Aion väittää itselleni, että nesretrolla ei nettikiusausta harrasteta ja nautiskella good vibesista.
 
Ihanku jengi nyt vittuilis siitä etten halua nähdä esim jonkun harhasen käärmeöljykauppiaan keppikeittoreseptejä feedissäni.
Aion väittää itselleni, että nesretrolla ei nettikiusausta harrasteta ja nautiskella good vibesista.
Kuten mainitsin, en todellakaan tuomitse siitä ketään, ymmärrän aivan täysin tuollaisen valinnan. Se on varmasti hyvä ratkaisu. Itte vaan en koe pystyväni siihen, tää kuulostaa ehkä pahemmalta kuin onkaan, mutta haluan tietää tarkkaan mitä vastustan ja mitä inhoan. Sitä kautta pystyy parhaiten vastustamaan sellaista mitä ei pidä oikeana.
 
Siinä onkin hyvä kunnon valhe missä elää.
Täällä on mun mielestä kautta aikojen harrastettu niin paljon vittuilua ja (varsinkin) uusien kiusausta, että huh.

Tässä kohtaa täytyy muuten nostaa hattua käyttäjä nimim. @Wellu 2.0 :lle.
Wellu on sietänyt kaiken kuin zen-mestari.

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Mä en ees muista, että mistä tuo Wellun perseestä olo ees juontaa juurensa. Ihan kiva kaverihan se on.

Eräs nimeltä mainitsematon admin on kyllä jaksanut myös kauan lueskella kaikenlaista läskiläppää.
 
Takaisin
Ylös Bottom