Ketutus-/murehtimisketju

Oispa Kaamion rengasrotsi, kukahan semmosen tekis.
Tämä.

Jos tämän kuvan itse rotsista rajaa oikein, niin voisi kuvassa luulla olevan jokin AnalPleasure9000 käytetty kapistus kyseessä (kavereilta kuulin).

Screenshot_20211024-135557.jpg
 
No nyt kun otit puheeks, niin kyllä toi rotsikin vähän huoltoa kaipais.

20211022_143129[1].jpg

Joo käytetään ne vaatteet loppuun.

Mun vyökin on ihan toimiva..

073ABE50-3A19-4D73-BA16-53884BD1E5ED.jpeg

…kunnes katkeaa. Not yet!
 
Oma nahkatakki oli kyllä best ostos koskaan kirpparilta aikoinaan, just sopiva, hintaa oli jotain 5-2€ ei muista tarkkaan ja kestävää mallia, joku la belle tai vastaava turusta lukee tekijänä, voisin kuvitella että mennään jokunen vuosikymmen taaksepäin kun sellasia on valmistettu

Edit: nyt tuli mieleen että "la belle" ettei vaan olis NAISTEN TAKKI :ohgawd:
 
Kaverilla on käytössä toisen kaverin takki minkä se hylkäs, mikä oli mukana hirvikolarissa ja oli ihan hirven jäänteiden ja veren peitossa.

Painepesurilla vaan pihamaalla puhtaaksi ja eikun matka jatkui. :rolleyes:
 
Kattelin joskus jonkun lyhyen dokkarin just jostain lontoon paikasta, meno oli luokkaa "welcome sir" kun ovesta astuttiin sisään, teetä ja muita juomia tarjoiltiin kun arvon räätäli otteli mittoja, kaikki sai otettua kerralla, jannu valitsi sukkia myöten, kangasvaihtoehdot oli luokkaa loputon, mitä vaan sai luonnollisesti tehtyä, mainitsi ainakin yhen että voidaan tehdä takki silleen ettei huomaa pullotuksesta jos businesmiehellä on mutka kainalokotelossa, kyllä kelpais :monocle:
 
Mulla on tyhmä tapa laittaa läppäri millo minnekin vaarallisiin paikkoihin. Nyt tein ruokaa ja laitoin jonkun youtube-videon pyörimään ja läppäri oli sohvan päällä ehkä vajaa metrin korkeudella. Sitten se vaan päätti tehdä itsemurhan ja hypätä alas sieltä.

Onnistui.
 
Voi perse, nyt ois piiiitkän tauon jälkeen autotalleja, tai no, teollisuushallin pätkiä myytävänä ja mulla ei oo ihan vielä rahat kasassa.

Pitäs saada yks auto myytyä ja muutama tonni vielä säästöön, niin ei uskalla varailla jos kosahtaa vituiksi.
 
Voi perse, nyt ois piiiitkän tauon jälkeen autotalleja, tai no, teollisuushallin pätkiä myytävänä ja mulla ei oo ihan vielä rahat kasassa.

Pitäs saada yks auto myytyä ja muutama tonni vielä säästöön, niin ei uskalla varailla jos kosahtaa vituiksi.

Oo vaikka kaksi päivää juomatta niin siinähän sulla on ne rahat kasassa.
 
No juu mutta vitsailu sikseen. Ei se varmaan pahitteeksi olisi jos jätät vaikka edes niitä viskejä ostamatta. Ihan turhaa rahanmenoa kun tinttaat yhden viikonlopun aikana jonkun kalliin viskin.

Just a thought.

No ei välttämättä TURHAA rahanmenoa, onhan se hyvä viski aina hyvää viskiä.

Tokihan mää nyt ymmärrän mitä sää tolla haet tietenkin.


En mää yleensä niitä kyllä viikonlopussa juo, mutta on sitäkin tapahtunu.:rolleyes:
 
Takaisin
Ylös Bottom