Ketutus-/murehtimisketju

Ezkimoukko

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
1200

Maine:

Mä en ees muista, että mistä tuo Wellun perseestä olo ees juontaa juurensa. Ihan kiva kaverihan se on.

Eräs nimeltä mainitsematon admin on kyllä jaksanut myös kauan lueskella kaikenlaista läskiläppää.
 

biblo

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1057

Maine:

Mä en ees muista, että mistä tuo Wellun perseestä olo ees juontaa juurensa. Ihan kiva kaverihan se on.

Eräs nimeltä mainitsematon admin on kyllä jaksanut myös kauan lueskella kaikenlaista läskiläppää.
Jaahas, sitä ollaan sit tuplanickit tehty.
 

Mirsku

NES-Retro Novice
Viestit
361

Maine:

En tiedä miten tosissaan jotkut puhuvat mukavia asioille ja esineille tai millainen näkökulma niillä on siihen että mistä asioista esineet ja asiat pitävät, onko ne ihmismäisiä että kiukuttelevat turhasta, vai pitääkö niille puhua niiden omalla kielellä..
.. mutta toisaalta sitten pyörittelen itsekin välillä paljon vertauskuvia tai käytän värikkäitä ilmaisuja joistain asioista irl (jotka on mun kanssa tekemisissä tietää tän paremmin) mutta esimerkiksi huonossa kunnossa olevaa elektronista laitettahan voisi kuvailla niinkin päin, että se laitteen henki joka laitteen valmistuessa siihen syntyi voi huonosti koska syyt miksi se voi huonosti. Kun taas kunnostetun laitteen henki voi oikein hyvin, toimii sitten tyytyväisenä, ja suostuu yhteistyöhön. Eli sitä että pidät jonkin kunnossa voisi verrata ikäänkuin siihen että pidät huolta sen laitteen hengestä jolloin se suostuu mielellään yhteistyöhön.

edit: Ei liity täysin tuohon mutta liippaa kuitenkin läheltä, kannattaa vilkaista mitä esim katkenneiden neulojen seremonia tarkoittaa..
 

Zilverfang

Wayback Machiner
Ylläpitäjä
Ad Infinitum
Viestit
1268

Maine:

Ite ei oo tarvinnut kolata tänä talvena vielä kertaakaan. Tai nyt sitä alkaa olla sen verran, että voisi huomenna kerran pyyhkäistä.
Tuolloin tuli pyyhkäistyä piha ensimmäisen kerran, mutta viime yönä oli tullut ensimmäiset kunnon kinokset pihalle. Puoli tuntia meni aamulla raivata pihaan auton mentävä aukko, mutta sitten pitikin jo kiiruhtaa töihin. 2/3 lumesta odottaa vielä keskellä pihaa röipäivän jälkeen. :sleep:
 

Wellu 2.0

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
397

Maine:

Sierain

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
251

Maine:

Jos auton saa (omasta mielestään) kestämään 17 vuotta sillä, että autolle jutellaan niin mitä pahaa siinä on?
Eihän siinä olekaan, mutta joku saattaa ottaa tuollaiset horinat tosissaan. Päättäjissäkin on kaikenlaista huuhaa-porukkaa samasta syystä.

Enpä ollut ko. henkilöstä varmaan kuullutkaan ennen tätä, eikä Jouko Pihokaan ollut tuttu. Onhan noissa jutuissa kyllä viihdearvoa, taitavinkaan trolli ei keksisi tuollaista.
 

Sierain

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
251

Maine:

Kuka määrittelee sen mitä missäkin pidetään huuhaana? Vai kehen nimenomaiseen päättäjään viittaat tässä?
No, väitän ihan suoralta kädeltä, että tässä puidut aiheet ovat huuhaata. Tuossa tuli nyt ehkä vähän provosoituneena kärjistettyä asioita, mutta helppona esimerkkinä on vaikkapa Yhdysvaltojen edellinen presidentti ja kaikenmaailman QAnonien kannattajat. Suomessakin on alettu viime aikoina valitsemaan eduskuntaan kaikenlaisia henkilöitä aivan pystymetsästä puhtaasti populismin keinoin. Eräs nimeltämainitsematon puolue menettää uskottavuutta ainakin minun silmissäni tiettyjen edustajien takia, ei voi mitään. Tämähän ei tietenkään takaa, että joku hullu tulee valituksi, mutta riskiä se kasvattaa.

Huuhaalla viittaan sellaiseen asiaan, joka leviää pelkkien huhupuheiden perusteella, eikä asiasta ole mitään näyttöä. Ikävä kyllä, Suomessa on kokonainen puolue, jotka perustelevat valintojaan pelkkien uskomusten perusteella, mutta en mielelläni lähtisi siihen keskusteluun tässä. Pakko sanoa politiikasta vielä sen verran, että moni valinta on kuitenkin arvokysymys, johon ei tietenkään ole mitään absoluuttista faktaa olemassa, huuhaata tai ei.

Pahimmillaan päättömät uskomukset ovat vaarallisia, kun puhutaan vaikkapa terveysasioista. Toisinaan nämä ovat vain huvittavia kuten Flat Earth, mutta siinäkin on vähän ikävät kulttivibat.
 
Ylös Bottom