Keikkatopic

presidentti ståhlbergin pää

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2405

Maine:

Se ois sitte jytäkesä go-go -festari vihdoinkin tänään.
Liputhan on ostettu melkeen kolme vuotta sitten ja tää on vissiin viis kertaa kaiken koronapaskan takia siirtynyt.

Justiinsa tässä yks päivä kattelin esiintyjälistaa ja voi pojat, että onkin kiva kattaus täällä näin.
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
9417

Maine:

Oli vähän suunnitelmissa mennä maanantaina Helsingin Kulttuuritalolle katsomaan ukrainalaista Океан Ельзи / Okean Elzyä isolla rahalla, mutta pitääkin mennä taas kotipuoleen auttelemaan. Ei onneksi ostettu lippuja vielä.

Toivottavasti pääsisin marraskuun alussa katsomaan valkovenäläistä Ляпис Трубецкой / Ljapis Trubetskoita sitten. Ois kiva kans lokakuussa ehtiä helsinkiin katsomaan venäläistä Noize MC:tä. Saa nyt nähdä miten menee. Aika usein tuntuu omat suunnitelmat menevän perseelleen siksi, kun joku muu on jotain vailla.
 

plaah

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
38

Maine:

Syksy on keikkoja täynnä. Näyttää vielä olevan näitä koronan takia siirrettyjä.

Syyskuun alussa tuli käytyä Puolan kolmikkoa Vaderia, Hatea ja Thy Diseasia kattomassa. Hate:n keikkaa eniten odotin ja nautin.

Tällä viikolla oli Amon Amarth, Machine Head ja The Halo Effect. The Halo Effect koostuu ex In Flames jäsenistä. En oikein bändin ideaa ymmärtänyt, kun soittavat samanlaista Göteborg menoa kuten aiemminkin ovat soittaneet. Haastattelussa selvisi et ovat lapsuuden kavereita ja vähän siltä pohjalta jammailevat. Ihan ok keikka oli heiltä. Jossain klubilla toimisi paremmin. Machine Head oli taas yhtä hyvä kuin aina livenä. Ei miehestönvaihdokset tuntuneet. Robb Flynn osaa kyllä ottaa yleisön mukaan. Amon Amarthin keikka taas perusvarmaa suoritusta. Vähän latisti kun oikeastaan oli visuaaliselta ilmeeltään lähes samanlainen, kuin heidän viimeksi näkemäni keikka.

Tulossa vielä marraskuussa Arch Enemy, Behemoth ja Carcass keikka. Marraskuussa myös sit Lamb of God ja Kreator.
 
Ylös Bottom